Tarihin En Büyük Lideri Hz. Muhammed
-
bana öyle bişey söyleki dinimden vazgeçip ateist olayım...
-
Bir ateist'in gözünden bakmak istiyorum olaya...
Neden Ahlaklı olman gerekiyor? Yani insan niye kendisini bu şekilde sınırlandırır? Sonuçta bir kere gelmiyor musun bu dünyaya? Neden kendini birşeyleri yapmaktan alıkoyasın ki? hadi ben bunu yaptığımda öbür tarafta ödüllendirileceğimi düşünüyorum. Peki ya sen? Sonunda sadece toprak olmayacak mısın? Yok olmayacak mısın? Bir hiç olmayacak mısın? Peki neden şu 50-60 senelik ömrünü, insanları düşünerek geçiresin? Niye hayatın bütün zevklerini tatmayasın ki?...
-
SucH bunu yazdı:
-----------------------------Panxer bunu yazdı:
ben Ateist im ben Türkiye nin dininin değişmesinden yanayım yoksa gelişemeyeceğiz bildiğiniz üzere nerde geri kalmış ülke bak dinine müslüman
biz öyle olmamalıyız zaten diğer arap ülkeleri gibi deil herkez %50 müslüman nasıl diyim içkime kumarıma karışmayın zina mıda yaparım kızlıkta bozarım
namazımı da kılarım türkler böyle o yüzden müslümanlık bizim ırk ımıza uygun deil ilerde kırılır bu zihniyet rahatlarız , bi gün sizde umarım doru yolu bulur Din Yanılgısını yenersiniz....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Senin dediğin gibi bi ortama inşallah düşersin yakınlarının kızlklarınında bozuldugunu görünce o zaman anlarsın müslümanlığın ne olduğunu .. Tövbe edip nasıl yalvarıcaksın allaha bi bilsen..
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
bana öyle bişey söyleki dinimden vazgeçip ateist olayım...
-----------------------------gel msn e pm den atıom
-
kardeşim yazsana buraya herkez faydalansın konuşacak bişey yok bi cümle bişey söyle sadece sana ateistliği doğru kılan şeyi veya şeyleri söyle...
-
trabs0n bunu yazdı:
SucH bunu yazdı:
-----------------------------Panxer bunu yazdı:
ben Ateist im ben Türkiye nin dininin değişmesinden yanayım yoksa gelişemeyeceğiz bildiğiniz üzere nerde geri kalmış ülke bak dinine müslüman
biz öyle olmamalıyız zaten diğer arap ülkeleri gibi deil herkez %50 müslüman nasıl diyim içkime kumarıma karışmayın zina mıda yaparım kızlıkta bozarım
namazımı da kılarım türkler böyle o yüzden müslümanlık bizim ırk ımıza uygun deil ilerde kırılır bu zihniyet rahatlarız , bi gün sizde umarım doru yolu bulur Din Yanılgısını yenersiniz....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Senin dediğin gibi bi ortama inşallah düşersin yakınlarının kızlklarınında bozuldugunu görünce o zaman anlarsın müslümanlığın ne olduğunu .. Tövbe edip nasıl yalvarıcaksın allaha bi bilsen..
-----------------------------kızlık zarı çok saçma bir olay isteğen istediği ile istediğini yapar ha el sıkışmışsın sinamaya gitmişsin yada cinsel ilişkiye girip zevk almışsın sanan e ?
başkasının özel hayatı deil mi bu ?
ama din serbestlik deil kural yasak getirir sen git ona inan öğrenmek isteyen yardım ederim ben senin gibi kazmalara deil
-
scuderia bunu yazdı:
kardeşim yazsana buraya herkez faydalansın konuşacak bişey yok bi cümle bişey söyle sadece sana ateistliği doğru kılan şeyi veya şeyleri söyle...
-----------------------------ben bunun tartışmasını çok yaptım sonuçta haklıyım ama böyle toplu herde konuşulucak deil ağır konular bunlar
herkez yediremiyor söra içlerinde kalır
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------scuderia bunu yazdı:
-----------------------------ben bunun tartışmasını çok yaptım sonuçta haklıyım ama böyle toplu herde konuşulucak deil ağır konular bunlar
Madem okadar haklısın yaz buraya dostum herkes yararlansın?
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------scuderia bunu yazdı:
-----------------------------Kazmaları sen o küçücük beyninlemi belirliyosun ? Herkez yediremiyor demissin altında kalır demişsin iki cümleyi bir araya getirip konuşamıyorum desene sen şuna.
Gazoz kapaklarına don lastiklerine tapan küçük beyinli Ate(İ)s(t) insancık.. Sana cevap yazmaktansa kendi kendine havlamanı yeğliyorum.
-
İşte tahribat felsefesi. Özgür düşünce ortamı. Ne güzel herkes fikrini rahatça beyan ediyor. Oh oh maşallah. Aman modlar ellemeyin konuya. Sonra allah korusun tahribatın felsefesine zarar vermiş olursunuz.
Evet dinin temellerini çürütecekler bu gece. Büyük gece bu gece.