Tarihin En Büyük Lideri Hz. Muhammed
-
Nalet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yokbe under herzaman özgürlükten yanayımdır atayislere bi türlü ısınamıyorum :)
yahudi olsun musevi olsun dinsiz olmasın bu atayislerin bütün dinleri araştırdıktan sonra atais olduklarınada inanmıyorum araştırsalar biraz aslında iyi olacak
-----------------------------valla 20 dk dır yazılan tüm yorumları görüşleri okudum.tam yzıcaktım senin yazını görüm.bu işbu kadar ataistler biraz araştırma ile ilgili olsalar illaki bir yöne yönelirler.inanacakları en son şey bu dinsizlik olmaz.herkezi kendinizden küçük görmeden vazgeçmelisiniz.
birde bu arkadaşlar açıklasın gerçekten merak ediyorum neyi ıspatlayabilirler....
-----------------------------ben senin gibi cehennet cehennem merak lısı değilim
mantıklı bir insan bu fani hayat yerine dinine adar kendini manevi şeylere bakar
ama ben öyle deilim tüm dinleri araştırdım hepsi aynı şey
hepsi toplumu kontrol için yapılmış şeyler aldatmaca ama farkında değilsiniz.......
tamam git neye inanacaksan inan ama adam gibi araştırma yapan eğer sağlam bir kişilikse kendine güveniyorsa Ateist olacaktır unutma...
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Nalet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yokbe under herzaman özgürlükten yanayımdır atayislere bi türlü ısınamıyorum :)
yahudi olsun musevi olsun dinsiz olmasın bu atayislerin bütün dinleri araştırdıktan sonra atais olduklarınada inanmıyorum araştırsalar biraz aslında iyi olacak
-----------------------------valla 20 dk dır yazılan tüm yorumları görüşleri okudum.tam yzıcaktım senin yazını görüm.bu işbu kadar ataistler biraz araştırma ile ilgili olsalar illaki bir yöne yönelirler.inanacakları en son şey bu dinsizlik olmaz.herkezi kendinizden küçük görmeden vazgeçmelisiniz.
birde bu arkadaşlar açıklasın gerçekten merak ediyorum neyi ıspatlayabilirler....
-----------------------------ben senin gibi cehennet cehennem merak lısı değilim
mantıklı bir insan bu fani hayat yerine dinine adar kendini manevi şeylere bakar
ama ben öyle deilim tüm dinleri araştırdım hepsi aynı şey
hepsi toplumu kontrol için yapılmış şeyler aldatmaca ama farkında değilsiniz.......
tamam git neye inanacaksan inan ama adam gibi araştırma yapan eğer sağlam bir kişilikse kendine güveniyorsa Ateist olacaktır unutma...
-----------------------------araştırdın ne araştırdın bi incili okudunmu baştan sonra bi kuran ı okudunmu hiç mi hiç sanmıyorum ben incilide okudum kuranıda geri kalan dinleri salla unutmaki her fani bir gün ölümü tadacaktır. insanlar çok eski zamandır kendilerini birşeyin yarattığının farkındadır. kimi ota tabar kimi boka tabar ama din olgusu herzaman vaar olmuştur.
biz kimseyizorlamıyoruz söylüyoruz. ha burdan yaşlanınca işte kuran okuruz gençliğimizin tadını çıkaralım şimdi içer sıçarım sonra tövbe ederim diyenlerede kimin ne zmaan öleceği belli oluyor etrafınıza bakın göreceksiniz.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
---------------------------------
allah insanı değil insan allahı yaratmıştır bunu öğren bi farkına var
bende din yazarım inanlar olur tutar bide tüm dünya inanır =)
Ateizm niye gerçektir çünki tüm dinler yalandır aldatmacadır..
ama senin gibi insanlar işte insan illa bi dine mensup olmalıdır görüşünde YOK CANIM
bir kendimizi kendimiz istediğimiz şekilde kendi irademizle yönetebilriz... gelecekte din diye birşey kalmayacak zaten yavaş yavaş kopmalar olacaktır merak etmeyin..
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------bir kendimizi kendimiz istediğimiz şekilde kendi irademizle yönetebilriz... gelecekte din diye birşey kalmayacak zaten yavaş yavaş kopmalar olacaktır merak etmeyin..
-----------------------------o kadara gerek yok fener-konya maçı kaç kaç biter onu söylesen yeter ,söyleyen yerlerin ERROR vermiyosa tabiki..
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Bir ateist'in gözünden bakmak istiyorum olaya...
Neden Ahlaklı olman gerekiyor? Yani insan niye kendisini bu şekilde sınırlandırır? Sonuçta bir kere gelmiyor musun bu dünyaya? Neden kendini birşeyleri yapmaktan alıkoyasın ki? hadi ben bunu yaptığımda öbür tarafta ödüllendirileceğimi düşünüyorum. Peki ya sen? Sonunda sadece toprak olmayacak mısın? Yok olmayacak mısın? Bir hiç olmayacak mısın? Peki neden şu 50-60 senelik ömrünü, insanları düşünerek geçiresin? Niye hayatın bütün zevklerini tatmayasın ki?...
-----------------------------sayın "ateist üye"ler şu soruya bi cevap alabilir miyiz mümkünse?
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta yalnız 1 diyeceğim olacak senin için, eğer Hz. Muhammed (S.A.V) 'i böyle hafife almaya devam edersen Allah'ın laneti ve felaketi üzerine olacaktır.
Hiç bir şüphen olmasın...
Bu benim yaratanla aramdaki mesele.
senide bağlamıyor dostum.
-----------------------------toplumu etkilemessen evet evinde odan da istediğine inan ama toplumu etkileme
benim kimseye teşvik içeren veya soğutucak bi mesajım yok.
Rahat olun.
-
sevgili murid arkadaşlar, sizden rica ediyorum şurda gereksiz gereksiz adamlarla tartışmayın.imzasına bile ''ateist üye'' yazarak ateistliğini dünya aleme duyurma merakı içinde bulunan, bundan prim yaptığını düşünen birisiyle hiç tartışmayın.
bide böyle tipler genellikle millete cahil gözüyle bakar.kendisi Allah'a inanmıyor yaa..
işte bunun dayanılmaz hazzı yüzünden kendilerine ''ateist'' gibi -ist'li bir çok uzantıya sahip ünvanlar takıyorlar.emin olun kendiside gayet güzel inanıyordur Allah'ın var olduğuna.
prim vermeyin.yok olsun gitsin.
zaten herkes normal olsa dünyanın tadı mı kalır ? arada böyle iki üç parazitin çıkıp saçmalaması şart. -
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Bir ateist'in gözünden bakmak istiyorum olaya...
Neden Ahlaklı olman gerekiyor? Yani insan niye kendisini bu şekilde sınırlandırır? Sonuçta bir kere gelmiyor musun bu dünyaya? Neden kendini birşeyleri yapmaktan alıkoyasın ki? hadi ben bunu yaptığımda öbür tarafta ödüllendirileceğimi düşünüyorum. Peki ya sen? Sonunda sadece toprak olmayacak mısın? Yok olmayacak mısın? Bir hiç olmayacak mısın? Peki neden şu 50-60 senelik ömrünü, insanları düşünerek geçiresin? Niye hayatın bütün zevklerini tatmayasın ki?...
-----------------------------sayın "ateist üye"ler şu soruya bi cevap alabilir miyiz mümkünse?
-----------------------------hayatın tüm zevkleri BU BİLDİĞİNİZ DÜNYA üzerindedir ( yenisi keşfedilene kadar )
sizi ne güzel uyutuyorlar öbür dünya vaati ile şuan ırak ta canlı bomba yapıyorlar insanları
birini seçin
ya karşılıksız vaar olduna dair hiç bir kanıt yada bilgi olmayan şeylere inanın cennet vaadi ile
yada
gerçek dünyada yapabileceklerinize bakın ailenize ve kendinize en iyi hayat şartlarını sunmaya çalışın..
mantık olarak üstteki yani DİN ağır bassada diğer bir mantık olmayan şeylere inanmak kadar saçma birşey olmadını söylüyor
seçiminizi yapın ben bişi demiyorum ama inanç inançtır başka birşey değil sizi sömürenlere kaptırıyorsunuz kendinizi doğdunuzda böyle öğretmişler devamını getiriyorsunuz.
-
------------------**
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------sana kısa ca birşeyler yazardım ama boşver yasak var şuan,,,
Ateist oldum bilinsin diye yazıyorum (ki %95 i yada 90 ı farklı şeylere inanan bir toplumdayız )
benim dünyaya bakış açım sizinkinden farklı evet ama hiç bir şeyden prim yapmaya çalışmıyorum sağdece sizde EŞİT bakın dünyaya istiyorum
ama ne fayda senin gibi düşünenler yakıyor dünyayı zaten , Cahil lik lafı değişkenlik gösterir sen çok şey biliyorsundur ama alan farklıdır
Müslüman ülkelerin felsefe ve bilim dalında cahil oldunu söylemeye gerek yok sanırım? en başta da yok kıyameti getiriceksiniz yok günah yok böyle yok şöyle
diye kısıtlamalar var , bu ve bunungibi kısıtlamalar zaten önünüzü kapatıyor
Türkiye Laik bir devlet olmasaydı çok daha geride olurdu bunu bilin DİN yavaşlatır hızlandırmaz
inanç azalması demek yozlaşma artıcak demek değildir kendini bilen vicdanı olan insanlar niye bir başkasına zarar versin?
ama anlamak istemiyorsunuzki anlatalım adam gibi,,
içinde ne varsa yaz adamım.içinde kalmasın.
Arap dünyası beni ilgilendirmez.hiç de hazzetmem kendilerinden.ama şu anlattıklarına Türkiye açısından bakalım.bir kere Türkiye tam anlamıyla laik bir ülke değildir.senin devletine bağlı, bakanlığa eş değer bir mevki var bir kere.''diyanet işleri''.imam yetiştiren okulun var.''imam hatip'' ve bunlara rağmen Türkiye'nin diğer islam ülkelerinden daha ileri olduğunu görüyoruz.sizin zihniyetinize sahip insanlardan bir kurtulabilsek, özgürlükler tam anlamıyla bir yaşanabilse.belki çok daha ileri gidicez.kim iddia edebilir imam hatip'te okuyan bir öğrencinin ilerde gerçek bir bilim adamı olmayacağını ? fırsat verilmiyor ki,izin verilmiyor.kızın kafasında türban var diye okula almıyorsun.sonra din yavaşlatır diyorsun.din mi yavaşlatıyor sen mi yavaşlatıyorsun kararsızım.
inanç azalması demek yozlaşmak demektir.ahlaksızlığın yükselmesi demektir.sen belki kendi halinde bir ateist olabilirsin, ama türkiyede -sitenin adını vermeyeceğim- ateistlerin takıldığı sitede insanların değerlerine nasıl küfür edildiği, ve videolarda o değerlere nasıl işkenceler yapıldığını görebilirsin.hakatten yozlaşma artmamış...
Allah'a inanın veya inanmayın.gram umrumda bile değil.ama buraya gelip de milletin beynini bulandırmaya çalışmayın.kimse sizin yollarınızı yemez.özellikle panxer'midir nedir, kendini burdaki insanlardan daha yüksek seviyede sananların yollarını hiç yemez.
işinize gelince iman Allah ile kul arasında olur.ortalık yerde konuşulmaması doğru olur.ama mevzu ateistliğini duyurmaya gelince milletide kendi safınıza çekmeye çalışmaktan geri durmazsınız.e hani Allah ile kul arasındaydı ? sen ne karışıyorsun yahu.sen inanma.ben inanacağım kardeşim.
ateist olmayı, hayata farklı ve daha özellikli bir açıdan bakmakla eş değer olarak gören zihniyetlere cevaben söylüyorum bunu.o özellikli kavramları neden ballandıra ballandıra anlattıklarının farkındayım.sen belki böylesindir veya değilsindir.böyleysen üstüne al, değilsen okumadan geç.