Tavsiye Android Uygulamaları
-
galaxy sI için görüşme anında sesi değiştirecek bir program arıyorum varmı bildiğiniz bişiler....?
-
mp4 oynatici varmi beyler ?
-
daha daha nassiniz beyler.. :) bi kac app daha verelim. --------------------- speedview::: herhangi bi giden aracin icindeyseniz gps yardimiyla hizini olcuyor aeacin.-----------------google sky map:::: yildizlarin adini soyadini ogrenioz gps acin teli gokyuzune cevirin inceleyin bakalim--------------------gstrings:::: gitar ve diger telli cihazlar icin ben baglama icin kurdum biraz daha kurcalamam lazim daha dogru akortu tam olarak tutturamadim bilgisayardaki ap tunerle karsilastiracam simdilik bu kadar.
-
gps test plus, instant heart rate,jazzradio, gtunes music, okeymini,vignette,tricoder.
-
çizik
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
gps test plus, instant heart rate,jazzradio, gtunes music, okeymini,vignette,tricoder.
adi ustunde olmayanlar ne ise yariyor ? -
akşam eklerim
-
çızz
-
istanbul b.b trafik programını bulamadım ben nette nerden bulabilirim acaba bu arada konu çok iyi:D
-
kajmerpac bunu yazdı:
-----------------------------istanbul b.b trafik programını bulamadım ben nette nerden bulabilirim acaba bu arada konu çok iyi:D
tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/index.aspx -----------------------www.androidhouse.net/turkce-uygulamalar/964-ibb-trafik-android-team.html
Toplam Hit: 52608 Toplam Mesaj: 262