Tavsiye Android Uygulamaları
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------blmrt bunu yazdı:
-----------------------------hocam bunun tam tersi evde olmadıgım zamanlarda evdeki pc deki dosyalara erişim imkanı
-----------------------------malesef hocam işte team vardı ama team de her girişte yeni şifremi atıyordu ki ?
-----------------------------TeamViewer şifresini ayarlardan sabitleyebilirsin.
-----------------------------aha :)
-
Aynen tv'de sıfre sabıtlenebılıyor. Bu arada dropbox'ın soyle bır guzellıgı var davet sıstemı var. Davet ettıkce alanını arttırabılıyorsun. Yada paraylada alanını arttırabılıyorsun. Gecen ayda yada bu ayda chıp alan varsa ordakı olaylara bır baksın. Isteyen var el ıle yazayım buraya . Dropboxa alternatıf cok guzel secenekler var.
-
tv nin en güzel olayı şifre sabitlendigi zaman iş yerinden veya arkadasların yanında iken kendi pc ne baglanabilme id şifre gerekmeden .. ama tel için kullanışsız yavas ve bi şeye benzemiyor.. aslında mesela cepten bilgisayarındakı sadece dosyaları dizin olarak görsen mesela o yeter istedigini alır yada gönderirsin gibi
-
Evet sadece belırtılen formattakı dosyalarıda gosterse olur. Yada ozel bır paylasım klasoru acılıp kısayolu atanan dosyalar goruntulenebılır.
Geliştirici arkadaslar varsa aramızda belkı yapabılırler boyle bırseyı
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------tv nin en güzel olayı şifre sabitlendigi zaman iş yerinden veya arkadasların yanında iken kendi pc ne baglanabilme id şifre gerekmeden .. ama tel için kullanışsız yavas ve bi şeye benzemiyor.. aslında mesela cepten bilgisayarındakı sadece dosyaları dizin olarak görsen mesela o yeter istedigini alır yada gönderirsin gibi
-----------------------------
int hiziyla ilgili hocam oda. -
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Aynen tv'de sıfre sabıtlenebılıyor. Bu arada dropbox'ın soyle bır guzellıgı var davet sıstemı var. Davet ettıkce alanını arttırabılıyorsun. Yada paraylada alanını arttırabılıyorsun. Gecen ayda yada bu ayda chıp alan varsa ordakı olaylara bır baksın. Isteyen var el ıle yazayım buraya . Dropboxa alternatıf cok guzel secenekler var.
-----------------------------
seceneleri alalim hocam. davet sistemiyle alan artmasida guzel bi olay bilmiyordum. -
mp3 music downloader: türkçe müzik olarak henüz yetersiz olsada ben aradıklarımı buldum kısmen.
-
hocam bana ing-türkçe sözlük ing-almanca sözlük basit ve kullanışlı ve istediğim kelimeleri bulmamda yardımcı olacak bir uygulama arıyorum ayrıcada cümle çeviri de olsa iyi olurdu
-
StormAnGeL bunu yazdı:
-----------------------------hocam bana ing-türkçe sözlük ing-almanca sözlük basit ve kullanışlı ve istediğim kelimeleri bulmamda yardımcı olacak bir uygulama arıyorum ayrıcada cümle çeviri de olsa iyi olurdu
-----------------------------tureng sözlük.
cümle çevirisi için de google translate.
-
Hocalar LG Optimus Black var. Radyo yok üzerinde.. Android markette hem türkçe hemde yabancı radyoların bulunduğu bi uygulama var mı?