Tavsiye Android Uygulamaları
-
Su ligdeki maçların özetlerini izleten bir uygulama yokmu olsa mükemmel olur
-
Tam aradığım konu . hepsini indirecem :)
-
Viber : Free Calls & Messages 2.0.2.111835
Sadece WiFi (Kablosuz İnternet) bağlantısına sahipseniz, hiçbir ücret ödemeden telefon görüşmeleri yapabilir ve mesajlaşabilirsiniz!
Ücretsiz telefon görüşmesi yapmak istediğiniz telefonlarda da Viber uygulamasının yüklü olması gerektiğini de belirtelim. Ayrıca uygulamayı 3G üzerinden de kullanabilirsiniz.
Viber uygulamasının başlıca artılarını şöyle sıralayabiliriz:
- Tamamen Ücretsiz
- Reklam Yok
- Üyelik Sistemi Yok
- Ses Kalitesi Oldukça İyibu app yi şiddetle tavsiye ederim.
-
Guzel konu cizik
-
İŞTE BENDE EN İYİ UYGULAMAYII SÖYLUYORUM ARKADASLAR
BLACKMART BU PROGRAMIN GÖREVII PIYASADA BULDUGUNUZ UCRETLİ UYGULAMALARII OYUNLARII YANI AKLINIZA NE GELIYORSA BUTUN UCRETLILERI SIZE FREE OLARAK TAMM SURUM İNDİRMENİZİ SAGLIYORRR BULAMAZSANIZZZ PMDEN İSTEYİNN
-
sadece internet kullanımınız varsa beleş görüntülü konuşma Tango
network sistemleriyle uğraşanlara lazım olur diye ben kullanıyorum WİFİ Analyzer sinyal kalitesini ve çevrede kullanılabilri wifi ağlarını gösterir
-
onbasi_yamtar bunu yazdı:
-----------------------------sadece internet kullanımınız varsa beleş görüntülü konuşma Tango
network sistemleriyle uğraşanlara lazım olur diye ben kullanıyorum WİFİ Analyzer sinyal kalitesini ve çevrede kullanılabilri wifi ağlarını gösterir
-----------------------------
tango kullanmadim ama viberde su ozellik var rehberini tarayip rehberinde viber kullanan kim varsa sana listeliyor sanirim.bunu skype veya tango yapmiyor ses kaliteside iyiydi konusurken 1kez kesildi ben 3g ile baglabmistim. -
MeTiN_7 bunu yazdı:
BLACKMART BU PROGRAMIN GÖREVII PIYASADA BULDUGUNUZ UCRETLİ UYGULAMALARII OYUNLARII YANI AKLINIZA NE GELIYORSA BUTUN UCRETLILERI SIZE FREE OLARAK TAMM SURUM İNDİRMENİZİ SAGLIYORRR BULAMAZSANIZZZ PMDEN İSTEYİNN
-----------------------------netten buldum bi apk. appplante olarak kuruluyor. yalnız ilginçtir ben de bağlanmıyor nete bu prg.
-
bedne t10 marka telefon mevcut android 1.0 yüklü galiba, bunu 2.0 yada 2.1 yapabilirmiyiz, yapsak bile telefon kaldırırmı, yavaşlama olurmu, ne gibi artı ve eksileri olur söyler misiniz ?
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------netten buldum bi apk. appplante olarak kuruluyor. yalnız ilginçtir ben de bağlanmıyor nete bu prg.
www.mediafire.com/?4o72apxnx77vp56