Tavsiye Android Uygulamaları
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar market'te bulunan ücretli uygulamaları alamıyormuyuz ? kredi kartı, paypal vs..
bir arkadaşım türkiyeden hiç bir şekilde alamadığımızı söyledi , bölge desteklemiyormuş... doğru mudur *
-----------------------------Market Enabler ile yapabilirsin.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Aynen tv'de sıfre sabıtlenebılıyor. Bu arada dropbox'ın soyle bır guzellıgı var davet sıstemı var. Davet ettıkce alanını arttırabılıyorsun. Yada paraylada alanını arttırabılıyorsun. Gecen ayda yada bu ayda chıp alan varsa ordakı olaylara bır baksın. Isteyen var el ıle yazayım buraya . Dropboxa alternatıf cok guzel secenekler var.
seceneleri alalim hocam. davet sistemiyle alan artmasida guzel bi olay bilmiyordum.
-----------------------------Aksam yazıcam buraya tum seceneklerı cok daha farklı uygulamalarda var :)
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar market'te bulunan ücretli uygulamaları alamıyormuyuz ? kredi kartı, paypal vs..
bir arkadaşım türkiyeden hiç bir şekilde alamadığımızı söyledi , bölge desteklemiyormuş... doğru mudur *
-----------------------------Market Enabler ile yapabilirsin.
-----------------------------markete girmede sıkıntı yok.. resmi olan bütün android cihazlarda tablet telefon vs... hiç birinde Türkiyedeki kredi kartlarıyla işlem yapılamıyor
-
Bir şifreleme programı onerebılcek olan var mı?
Sadece mesajlar ve Galerı ogelerını sıfrelese yeter. Yalnız galerı ıslevı goren dıger uygulamalardada sıfrelenmıs resımlerın acılmaması lazım
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Bir şifreleme programı onerebılcek olan var mı?
Sadece mesajlar ve Galerı ogelerını sıfrelese yeter. Yalnız galerı ıslevı goren dıger uygulamalardada sıfrelenmıs resımlerın acılmaması lazım
-----------------------------gizlilikten şifrelesene hocam program niye arıyorsun
-
çızık atalım guzel paylaşımlar var
-
Klasor klasor sıfreleme var mı? Hıc bakmadım bıle :D
Şimdi baktım yok ole bır secenek . Sadece yedekleme ve fabrıka ayarlarına gerı don olayı var. Froyo surumunu kullanıyorum ben
-
Airdroid
-
LizardKing bunu yazdı:
-----------------------------Airdroid
-----------------------------Yok böle bişey.
-
Darkcode bunu yazdı:
-----------------------------emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Bir şifreleme programı onerebılcek olan var mı?
-----------------------------gizlilikten şifrelesene hocam program niye arıyorsun
hocam androidde o nasıl olucak ?