Tavsiye Android Uygulamaları
-
cızık
-
bugün böyle bi konu açacaktım iyi ki uplamışlar konuyu sağlam konu
-
android market kapali olanlar applanet kullaniliordu yalniz serverlarindqn dolayi arada bi sorun yapiordu. alternatif olarak. "blackmart" uygulamasindan ucretsiz bi sekilde indirilebilir. apk dosyasini rahatca bulabilirsiniz bulamazsaniz atariz.
-
güzel konu olmuş. telefon alınca baya işe yarar :)
-
eve gidince yazarin pcden bende.iyi uygulamalar var
-
çizik
-
wheelz die 2 boyutlu bi oyun var çok hoş tavsiye ederim
-
teamviewer android uygulamasini kullandim cok ii. bilgisayarinizin masaustu cebinizde. tubemate: youtube da begendiginiz bi sarkiyi mp3e. ceviriyor. eksisi. suki sarki 6-7-8 hatta. 12 mb olabiliyor. nasil ceviriosa artik. spb tv: telefonunuzda mobil tv oz. varsa. televizyon izleyebiliorsunuz. baglantiniz benim gibi. vidafone 96 kbps ise. sadece ses net gelior goruntu parcali bulutlu. simdilik bu kadar
-
öncelikle : copy paste değil alın teri :)
Samsung Galaxy Ace üzerinde Android 2.3.4 Gingerbread'i official samsung romuyla "root" olarak kullanıyorumalfabetik olarak gidecem:
-adobe reader - sanırım açıklamaya gerek yok
-air control lite (oyun) - uçakları birbirine çarptırmadan piste indirmeye çalışıyosunuz
-amazon kindle - ebook bulma, indirme, okuma şeysi
-app 2 sd - telefon hafızasından sd karta atılabilen uygulamaları taşımaya yarıyor
-appbrain - markete daha güzel ve ayrıntılı erişmek için
-barcode scanner - gazete-dergilerdeki hatta internet üzerindeki barkodları okuyup anında linke gidiyor.
-blackboard - kara tahtaya tebeşirle çiziktirme programı
-bookstore - kitap şeysi işte
-compass - bildiğin pusula
-convertpad - ölçü birimleri çeviri programı
-çeviri (google translate) - bunu da açıklamıyorum
-döviz kurları - hızlı ve güncel dolar-euro kurlarını görmek için
-dropbox - dropbox klasörünüze cepten ulaşmak için.
-easyshare - daha kullanmadım ama faydalı bişeye benziyo marketten bakın bi
-eczane - hangi eczane nerede, hangi eczane nöbetçi falan filan
-ekşi android - ekşi sözlükte güzel gezinmek için
-foursquare - bildiğin foursquare (ben şurdayım gelsenize)
-fruit slice (oyun) - bombalara isabet ettirmeden meyve sebze kesme oyunu
-glow hockey (oyun) - bildiğimiz airhockey oyunu, dokunmatik güzel oluyor
-go keyboard - alternatif bi klavye, güzel bence.
-google maps - bunu da açıklamaya gerek yok
-google sky map - gece gökyüzüne tuttuğunuzda gördüğünüz yıldızların adını falan söylüyor
-google talk - bunu da biliyosunuz
-home switcher - birden fazla launcher kurulu ise (bkz : launcher) bunlar arasında geçiş yapmanızı sağlıyor
yeri gelmişken alfabetik sırayı burada bi bozayım : launcher pro - güzel bi launcher, şu an bunu kullanıyorum
-istanbul b.b. trafik - yollardaki kameraları izleyip trafiği görebiliyorsunuz
-imdb - imdb işte.
-İŞçep - iş bankası cep uygulaması, her boku yapabiliyorsunuz
-maçkolik - canlı skorlar, puan durumu, figstür vs..
-market enabler - marketten normalde indirmenize izin verilmeyen şeyleri indirmenizi sağlayan nane
-moboplayer - denediğim playerlar içinde en iyisi, yine de çok iyi değil ama.
-msn mercury - zannımca en iyi msn messenger programı
-my text speed - dokunmatik telefona yeni geçenler için faydalı bi uygulama
-müşteri hizmetleri - türkiyedeki bütün 444lü numaralar kayıtlı, seçip arama özelliği var
-ntvmsnbc - ntv haber mobil uygulaması
-opera mobile - operanın mobil tarayıcısı, güzel hoş sayfaları baya hızlı açıyor ama kendisi çok ağır açılıyor.
-paper toss (oyun) - buruşturulmuş kağıdı çöp kutusuna atmaya çalışıyosunuz
-set dns - dns değiştirme programı
-skype - bildiğin skype
-slice it (oyun) - geometrik şekilleri tam 2 eşit parçaya ayırarak kesmeye çalışıyorsunuz
-soundhound - bu şarkı neydi yaaa? derdine çare, dinletiyorsunuz bulup size getiriyor adını soyadını
-speedtest - speedtest.net'in mobil uygulaması
-superuser - superuser olmadan kullanamadığınız özellikleri kullanmanızı sağlıyor
-teamviewer - bu çok şahane bişey, dükkandan evdeki açık bilgisayarı kontrol ediyorum baya masaüstünü cebimde görüyorum.
-thinkoffice - ofis programı
-tureng - tureng.com'un cebinize girmiş hali
-turkcell nimbuzz - facebook,msn falan chat etme şeysi ama çok yer kapladığından silecem
-turkcell cep-t cuzdan - cep telefonunuzu kredi kartı gibi kullanmanıza yarıyormuş daha kullanmadım bunu da silecem
-turkcell pusula - ne nerede falan filan.
-turkcell online işlemler - online işlemleri cebinizden halletmek için
-wapedi - wikipedia arama şeysi
-whatsapp - whatsapp kullanan diğer kankilerinize ücretsiz mesajlaşma programı, çok faydalı, keşke herkes kullansa da sms paketlerini iptal etsek
-wiki encyclopedia - bu da wikipedia
-x construct (oyun) - baya zor ama eğlenceli bi oyun, köprü kuruyorsunuz üzerinden tren geçiyor.
-youtube - youtube videolarını izlemek için
şimdilik bu uygulamaları kullanıyorum, hepsini siz de kurun kullanın demiyorum ilginizi çeken varsa marketten bakarsınız
bana da güzel bi navigasyon programı lazım önerileri kabul ederim. igo kurcaktım aslında da bulamadım.faydalı bi konu olmuş açana da uplayana da teşekkürler :)
-
HELAL:) set dns kuramadim rootlu olmadigi icin baska bi yontem. varmidir ?