Tavsiye Android Uygulamaları
-
Google a pocket legends yaziyoruz ve resmi siteden oyunu indiryoruz.android markette turkiyeden indiremiyoruz. Resmi siteden indirin telefon ile. Oyun dunyanin en iiyi mobil mmorpg sidir.itunes dada war.grafik ve control olarak bildiginiz online oyun.wowun mobil wersiyonu da denebilir.htc desire s te takilma olmadan calistiriyorum.2.2we ustu olmasi lazim sanirim.mmmorpg sevenler kesinlikle indirsin su ana kadar gorduum en saglam android oyun.
-
ekran görüntüsü : http://db.tt/SgeC8eB masaüstü düzenlemek. aptoide market + desktop visualize + launcher pro . galaxy fit üzerinde denenmiştir. edit: biri şu resmi caps olarak versin. cepten giriyorum :)
-
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------
Google a pocket legends yaziyoruz ve resmi siteden oyunu indiryoruz.android markette turkiyeden indiremiyoruz. Resmi siteden indirin telefon ile. Oyun dunyanin en iiyi mobil mmorpg sidir.itunes dada war.grafik ve control olarak bildiginiz online oyun.wowun mobil wersiyonu da denebilir.htc desire s te takilma olmadan calistiriyorum.2.2we ustu olmasi lazim sanirim.mmmorpg sevenler kesinlikle indirsin su ana kadar gorduum en saglam android oyun.
-----------------------------betadır ona göre.
-
8gb hafıza kartı alayım diyorum indirimli bi yer varmıdır nette bildiğiniz ?
-
1 mobile markettede var. üstteki arkadaşın verdiği oyun.
-
-
teamviewer :|
goggles :|
-
applanet hala ölümü? alternatifleri onun kadar tat vermiyor
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------blackmart
1 mobile market
applopedi.com bunlar işini görür hocam.
-
HeYeT bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------blackmart
1 mobile market
applopedi.com bunlar işini görür hocam.
-----------------------------blackmart denemiştim tat vermeyen o zaten:)
diğerlerinide deniyim sağolasın...