Tbt Ankara Xx Ağustos Buluşması
-
Bu gün forumda gördüğüm konu üzerine "recep başkanında" olur u ile:D
bu konuyu açtık en azından bi nabız yokluyalım kaç kişi gelicek?
gelmek isteyenler nerede buluşmayı tercih eder?
tarih olarak ne deriz ?
alpis
antikky
rene
comrade
clogu
holydemon
kantar31
game_over***
Onur konuklarımız:P
Excalibur
Swool
Reflex
Enis
Corelsnake
ajan1111
Tyler_dayı (kesin değil)gelenler?başka?
kızılayda inn buluşmak için idealdir.rene ve bizi yakından tanırlar zaten:)
-
istanbul ankara 4.5 saat hoca,yavaş gelsende olur.
-
bak bi düşünelim maddi kriz güzel olursa exca enis geliriz :D
-
Klasik olucak ama :) Kızılayda buluşabiliriz.. hiç mi farklı fikrim yok? Elbette var; Neden Ankara Kalesinde Buluşmayalım?
-
Olmadı bu :| Gelmeyi ne kadar isterdim bilemezsiniz..
-
Ankara kalesi merkezi bi yermi abi ya:D hani tercih edelim derken evim esat ta esatta buluşalım da saçma olur:P
kızılay yada bahçeli derim ben çünkü bu 2 yerede tek vasıtayla ankaranın her yerinden ulaşım var
-
Niye hacım ya, ankara kalesi fena olmaz bence, fotograf makinelerimizi alırız, yukarı çıkarken kolamızı filanda çıkarrız. sıradışı bi buluşma olur.. sanki kızılayda buluşsak gircez bi cafeye oturcaz pöf pöf belki sigara bile içemeyiz..
-
tarihe göre gelebilirim ben hocalar. yanlız kale olmasın umut hocam evet kerhanenin 30 metre yukarısında buluşmak elbette sıradışı olacaktır ancak,ordan sonra tekrar ya kızılaya ya bahçeliye bi yere gidecez o yüzden ora olmaz gibi sanki
-
Biz genelde buluşmalarda nargile içmeye gidiyoruz:D ki bilmiyorum yasadan haberdarmısın nerdeyse btün cafelerde sigara içiliyo
-
tmm hocam ya valla iyi olur kızılayda bi sürü nargile cafe var gider nargile içeriz :D Bahçeliyi boşverinde kızılay olsun..
-
hem kızılay daha makul bahçeliden yaw bahçeli biraz daha sosyeteye kaçtığı için :)