Tbt Ankara Xx Ağustos Buluşması
-
cumartesi gece binecaz biz sabah ordayız :D
-
c.tesi gece çıkarsanız, sabahın köründe napıcanız burda? c.tesi evinizde yatın.. pazar günü erkenden çıkın yola.. sabah 7 de binseniz en gec 13,30 da burdasınız. hatta buluşma yeri sizin ineceğiniz, tren garı ya da aşti bile olabilir.. sizin ineceğiniz yerde buluşulur, sizde alır kızılaya geceriz. ama c.tesi akşam çıkmak mantıklı değil.
-
hoja biz eglence makara yapacaz otobüs hem pahalı hem makara yapamayız bide sakaryadan yolcu alacaz gelene kadar içecez ak :D
-
vay be ankara ekibi sonunda bir organizasyona el atmayı başardı :)
ankaranın havasından mıdır suyundan mıdır hiç yönetici vasıflı insana rastlamadım ankarada :| meclis de orda ama :|
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
hoja biz eglence makara yapacaz otobüs hem pahalı hem makara yapamayız bide sakaryadan yolcu alacaz gelene kadar içecez ak :D
-----------------------------harbi sağlam makara olur haa :D okey takımıda getirmek lazım :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------vay be ankara ekibi sonunda bir organizasyona el atmayı başardı :)
ankaranın havasından mıdır suyundan mıdır hiç yönetici vasıflı insana rastlamadım ankarada :| meclis de orda ama :|
-----------------------------Yönetici organiztör bunlar farklı kavramlar yönetici derse bakınız rene antik ....
Organizasyon dersen belki buluşmaya hevesli deiliz?:|(şaka yapıyorum komik şey seni..)
~zamanın ötesinden gelen edit:trenlerde kart okey vs vs açık açık oynanması yasak:P:D
-
Arkadaşlar iyi diyorsunuz saat 14 de buluşalım diede istanbul ve sakarya tayfası olarka bizim yol zaten anasının nikahı kadar sürecek tren ile geleceğiz e sabahdan binersekde bu sefer gündüz sıcağında biz haşat oalcağız bizden iş çıkmaz hacı ozaman orada o yüzden istanbul ekibi anadolu ile çıkacak ben ve ajan büyük ihtimalle gece yarısında pamukovadan bineriz trende az tıkınırız ben malzeme getiririm alkol olayındada reflex abartı olmayacak tadımlık doyumluk olmayacak yani Ajan okey olmaz da bir kart çek yapabilriiz yada bakayım ayarlarsam laptobu alırım yanıma bir ikide film olabilitesi olursa şayet güzel olur aslında bakayım becerebilrisme alır gelirim olmazsa benim ufak nokiada maceralı duygusal oynatırız artık :) (anlayan anladı durumu)
Edit Şeysi: Tahmini tarih belli olduğuna göre İstanbul tayfasından kimler geliyor beyler ona göre malzeme hazırlarım bende şimdiden bileyimde. ( ajan senin malzeme zaten hazır hacı)
-
isteğe göre 1 şişe red label viski getirebilirim :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------5inden sonraki hergün nevermore la ben uygunuz 28-5 arası trabzonda olucaz ondan sora ankaradayız
kantar bensz bi yere gidemezsin :| sende foxx :|
-----------------------------bizim kadro belli zaten.. mahşerin 4 danası silencer nevermore foksli bide ben muhtemelen batıkent yönünden beraber akacaz. bide dayı ağustosun 2. yarısından itibaren yaparsanız gelcem diyo :| dayısız buluşma buluşma değildir hea haberiniz ola :|
kankatarım ben batıkente akarım oradan birlikte metroyla kızılaya akarız püfür püfür klima ile :D
-----------------------------gel hoca gel beraber gideriz güzel şeyler yaşarız foxxcum mucx :$
-
taam foksum beraber akarız ayıpsın :|
bide alpis listeyi bi edit et la :|