Tbt Ankara Xx Ağustos Buluşması
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Bizide yazın Excalibur,Swool,Reflex,Enis+kantar+buzulumgeliyorsa benide yazın :D sağlık sıhat sorunu olmazsa mutlaka gelirim :D
-----------------------------sen hastalanırsan bana alo de ben seni iyileştiririm meraq etme :D
-
kpss kursu falan var oyüzden uygun saat olursa gelirim ...
-
bende kesin gelirim 29temmuzdan önce olursa yada 10ağustostan sonra olursa :)
-
Hocalar dionyosos ta gelecek bizle.. ayrıca sakarya pamukovadan da bizim geldiğimiz tren e ajan1111&Corelsnake ikilisi binecek trende bulu$up öyle gelecez |:
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar dionyosos ta gelecek bizle.. ayrıca sakarya pamukovadan da bizim geldiğimiz tren e ajan1111&Corelsnake ikilisi binecek trende bulu$up öyle gelecez |:
-----------------------------o tren arifiyeden geçiyor dimi. saat durumu nasil?
-
alpis konuyu acan aolarak su tarihte de ya yoksa bu kaos ortamı surer.Bu arada muhtemelen ben de gelirim
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------o tren arifiyeden geçiyor dimi. saat durumu nasil?
-----------------------------
ANADOLU EKSPRESİ - 11208 ne binecez biz hoca :D
Arifiye den 00,10 da geçecekmiş
Fiat : 18,50 öğrenciye Tam 23,00 yetale :M otobüs ise 30 - 35 yetale :D makara yapamayız otobüste bence en iyis tren ahah
Edit verdiğim rakamlar istanbuldan ankaraya akı$ ücretleri :F sakarya nispeten daha düşük olar. -
arkadaşlar pazar günü olursa ben gelirim eskişehirden gelcem ama karşılamaya adam lazım
-
Neyle geliceksin? ankaraya iniş saatin uygun olursa ben karşılayabilirim.
-
tren otobüs tır otostop kamyon :D bilmiorum ama tren gibime gelio en hızlısından :D
Toplam Hit: 16784 Toplam Mesaj: 163