Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?
-
Arkadaşlar bu önümüzdeki pazar bi tbt diyarbakır buluşması yapalım. 10 kişi gelirim derse tamam :) Valla artık diyarbakırlı müridlerde versin kararı bakalım. Gelicem diyenler bana pm atsa super olur. Selametle...
-
Ama kesin yapalım bak hadi la diyarbakırlılar görem sizi ;) Ama bize fotoraf makinası filanda lazım olacak şimdi. Önce bi adam bulalımda :D
Bu arada iletişim için msn: hackman.tbt@msn.com ve ya g-talk: hackman.tbt@gmail.com web: www.tahribatdiyarbakir.tr.cx
Buluşma Noktası: AnıtPark Atatürk Anıtının Altı :)
Gelenler:
1- Ben :)
3-ReaL_KurD > Mardinden Dönecekse,,,
5- xursi > Kuyruk ReaL gelirse gelecek :D
6-Mir
7-ixn5r
8-Kehanet Mardin tayfasını bu şahsiyet toplayacak. Real gelmesse kulağını çekecek :@
9-CLK-J35
10-LordWarrior
(Ulan vakti değil diyenler :@ Olum bi ay sonra sıcaktan donumuz g*tümüze yapışacak. Hava şimdilerde super :@
-
pm attım hocam.büyük bi aksilik olmazsa gelirim.
-
realkurd andy clkj35 alacakaranlık vs. biz havalar ısınınca önümüzde ki ay zaten düşünüyoruz. yani şimdilik erken. üstelik pazar günü konserim var. sabret. yakında yapacaz :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
realkurd andy clkj35 alacakaranlık vs. biz havalar ısınınca önümüzde ki ay zaten düşünüyoruz. yani şimdilik erken. üstelik pazar günü konserim var. sabret. yakında yapacaz :)
Ne güzel işte senin konserine gideriz amk. Bu arada azrail_baba sanada sesleniyoruz yazdır kendini buraya super olacak la gezeriz. Hem zaten hava superdi bu hafta bi ay sonra sıcaktan gezilmez diyarbakır Real_Kurd senide yazayım gel la:@ -
hajı ben mardindeyim. biraz sabret diyom adam gibi çok organize bişeler yaparız
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
hajı ben mardindeyim. biraz sabret diyom adam gibi çok organize bişeler yaparız
Lan real azız zaten diyarbakırda ama ne yapalım 10 kişi toplasak bi demo tur atıcaz bu hafta... O zaman sıcaktan gebermesek yine yaparız ;) -
Kim benden habersiz diyarbakırda toplanıyor :@ şimdilik buluşma gereksiz bence ama ben herturlu ortama gelirim yeterki ortam olsun:) Bi tanışma faslı yapalım sizle gençler
-
Hani olursa bende varım:D Reel_kurd gelirse bende oradayım!
-
Xursii Lan sen kurdo nun kuyrugu musun :D...o gıtmese gıdemezmısın....walla bencede sıomdı degılde bıraz daha beklesek benımde gelme ıhtımalım var..
-
Diyarbakırdan 2 TBT üyesi hazır :) ben ve Hdyt :)
Toplam Hit: 8855 Toplam Mesaj: 64