folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?

Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu önümüzdeki pazar bi tbt diyarbakır buluşması yapalım. 10 kişi gelirim derse tamam :) Valla artık diyarbakırlı müridlerde versin kararı bakalım. Gelicem diyenler bana pm atsa super olur. Selametle...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Ama kesin yapalım bak hadi la diyarbakırlılar görem sizi ;) Ama bize fotoraf makinası filanda lazım olacak şimdi. Önce bi adam bulalımda :D

Bu arada iletişim için msn: hackman.tbt@msn.com ve ya g-talk: hackman.tbt@gmail.com web: www.tahribatdiyarbakir.tr.cx

Buluşma Noktası: AnıtPark Atatürk Anıtının Altı :)

Gelenler:

1- Ben :)

2- the_suffering

3-ReaL_KurD > Mardinden Dönecekse,,,

4-azrail_baba 

5- xursi > Kuyruk ReaL gelirse gelecek :D

6-Mir 

7-ixn5r

8-Kehanet Mardin tayfasını bu şahsiyet toplayacak. Real gelmesse kulağını çekecek :@

9-CLK-J35

10-LordWarrior

(Ulan vakti değil diyenler :@ Olum bi ay sonra sıcaktan donumuz g*tümüze yapışacak. Hava şimdilerde super :@

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    pm attım hocam.büyük bi aksilik olmazsa gelirim.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    realkurd andy clkj35 alacakaranlık vs. biz havalar ısınınca önümüzde ki ay zaten düşünüyoruz. yani şimdilik erken. üstelik pazar günü konserim var. sabret. yakında yapacaz :)

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    realkurd andy clkj35 alacakaranlık vs. biz havalar ısınınca önümüzde ki ay zaten düşünüyoruz. yani şimdilik erken. üstelik pazar günü konserim var. sabret. yakında yapacaz :)
    Ne güzel işte senin konserine gideriz amk. Bu arada azrail_baba sanada sesleniyoruz yazdır kendini buraya super olacak la gezeriz. Hem zaten hava superdi bu hafta bi ay sonra sıcaktan gezilmez diyarbakır Real_Kurd senide yazayım gel la:@

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    hajı ben mardindeyim. biraz sabret diyom adam gibi çok organize bişeler yaparız

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    hajı ben mardindeyim. biraz sabret diyom adam gibi çok organize bişeler yaparız
    Lan real azız zaten diyarbakırda ama ne yapalım 10 kişi toplasak bi demo tur atıcaz bu hafta... O zaman sıcaktan gebermesek yine yaparız ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Kim benden habersiz diyarbakırda toplanıyor :@ şimdilik buluşma gereksiz bence ama ben herturlu ortama gelirim yeterki ortam olsun:) Bi tanışma faslı yapalım sizle gençler

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    Hani olursa bende varım:D Reel_kurd gelirse bende oradayım!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    Xursii Lan sen kurdo nun kuyrugu musun :D...o gıtmese gıdemezmısın....walla bencede sıomdı degılde bıraz daha beklesek benımde gelme ıhtımalım var..

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek
    Diyarbakırdan 2 TBT üyesi hazır :) ben ve Hdyt :)

Düşe kalka büyür ve öğrenir insan...
Toplam Hit: 8855 Toplam Mesaj: 64