Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?
-
HackMan bunu yazdı:
-----------------------------
CLK-J35 bunu yazdı:
-----------------------------azrail_baba bunu yazdı:
Şimdi Kimler Buluşmaya Gelecek Bi Yazsın Kesinlik Kazandıralım Bu Olay için
Hop hop durun hele la bensiz dıyarbakır buluşması olurmu :) andy abı kızma ınan bugun bır kavga çıktı oraya gıtmek zorunda kaldım yanına gelemedım kusura bakma ...
CLK sur dersanesinin nurcusu Ne kafgası vardı la komünistlerle mi kafga etmeye gittin aq :D
Yoklan bizim bir arkadaşın kavgası vardı dersaneyle alakası yok.. -
e hadi hackman hoja..bi açıklama bekliyoz.ne zman olacak bu buluşma ? bak 10 kişiyi tamamladık :) bu arada gideriz surlara , ordan ofiste tur atarız ordan dağkapı ciğercisine gideriz bi ciğer yeriz (herkes ciğer masraflarını getirsin kardesim..orda parazitlik yapmak yoq :D) ha bu arada ben dijital fotoğraf makinesi getirebilirim...
-
a.k dagkapı cigercisinden sanki memlekette cigerci yok cigerci kıtlıgımı geldi cigerci remziye gideriz oda iyi yapıyor potansiyel kapasitesi önemli gece gece agzım sulandı lan sabah gidip bi porsyon yemek lazım:)) Mardinlilerin işleri oldugundan dolayı bu pazar olması ertelendi ama önümüzdeki günlerde olması kesin bu konuyu yeniden hortlatırız merak etmeyin siz bu buluşma kesin olacak diyarbakır ve mardin buluşması urfa veya çevreden mürit varsa yazsın onlarda gelebilir gelmek isteyen tabi şimdiden 12 kişiyi bulduk
-
Aney vallah bu pazar hem işler çoğaldı hemide zaten para yoktu:D Reel'in bazı sosyal sorunları oldu bende onların içindeyim bazı vakalarda oldu ! onu haledecez ama önümüzdeki günlerde seninde dediğin gibi konuyu hortlatırız ha bu arada
gelecek olanlar Ben,Subterano(%51 gelme ihtimali:D)Kehanet (%99:D)
-
tamam ben kesinim gelecem..ama bence d.kapı ciğercisi daha ii yapıyo :) olmazsa oylama yaparız hojam sorun değil :p
-
ya kardes ben diyarbakırlıyım ama kusura bakma su anda adanadayım bilseydim hemen gelirdim
-
x-files hoja daha olmadı buluşma...ama sen takip et bu topic i..hackman tarih yazar muhakkak :D
-
ne oldu tarih sölemedi kimse amk :S 10 kişiyi tamamladık da o bakımdan sordum :P
-
herşeyi anladıkda bu hıyar avatarını kaldırın aq tahribatın karizmasını bozuyor kaldırlmasını talep ediyorum :p clk sen gelirsen bende gelirim :D
-
Üst Not: Hıyar avatarı benim kendi özel fotoğraf çekimimdir ve tüm hakları bana aittir. Avatar olarak ekleyen kişi de şahsımdır. Rezerve etme imkanım olmadığından hıyarım'ı benden sonra kuzenım xursi ve lordwarrior isimli arkadaş kullanmıştır.
Buluşma Hakkında: Şimdi arkadaşlar bu 19 mayıs cumartesi günü birine sözüm var. ondan önceki haftasonu, yani yarın değil ertesi gün ve pazar günü gelebilitem var mardin tayfamız ile. Eğer bu haftasonuna kadar yani yarına kadar para bulabilirsek hep berabercik bu topice hemen yazar ve pazar günü buluşuruz.
Dip Not: Ayrıca beyler ortamın pek üst seviyelerde olmadığı kanısındayım. Kusura bakmayın ama topic'in amına koydunuz. Yazacak birşey varsa tek mesajda yazın daha açıklayıcı ve daha çarpıcı olursunuz.