folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?

Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    hoca mardinliler işini bi bitrisin rahatlasın olmadı diyarbakır havuz partisi yaparız bu sıcakta anca o yapılsın zaten:)) artık gider dicleye gireriz :)) işlerini herkes yoluna koysun yeni düzenlemeyi ben yaparım zaten bu topiçten devam edecez şimdilik rafa kaldırıldı bu buluşma ayrıca urfadan gelen filanda olabilir urfalı varsa forumlarımızda buluşuruz onlarlada ama önce bi işini yoluna koysun

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    bu pazar olursa kötü :( para durumu yok bende a.q :( en iisi mayısın son haftası pazar gidelim daha ii olur :) ha bu arada real hoca kusura bakma kullanmam hıyarını :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

real kuedle gelirim ama

beni almöaz ..

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSaYaNHoRtLaK
    YaSaYaNHoRtLaK's avatar
    Dişi
    ben gelirim hemen bilet alıyım :P
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    mclean boran kim sen kimsin tanımıyom seni

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    azrail baba hacım yaw insan seni tanımıyorum der de bu kadar açık değil :D biraz lafı dolandır , öle söle.ayıp ayıp :D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    beyler hackman la msn de konuştum buluşma %60 iptal olacak :( biraz ısrar edin de olsun bu buluşma :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

LordWarrior bunu yazdı:
    -----------------------------
    beyler hackman la msn de konuştum buluşma %60 iptal olacak :( biraz ısrar edin de olsun bu buluşma :D
    -----------------------------
    Ya iptal olacak değilde ertelenebilir. Nedeni mardinlilerin bu hafta gelemeyecekleri... Ben karışmıyorum zaten bundan sonra azrail i*nesi bakacak işe...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadows
    shadows's avatar
    Erkek
    shadows 10 hazirana kadar burda olursa ok sizleyim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    olm hackman i*ne sen ayarla lem.mardinliler bu hafta gelmesin.biz onların geleceği hafta yaparız görüşmeyi yaw.bi haftadan bişey çıkmaz amk :D olm hem resim felan çekeriz , holü abüye göndeririz.gezilecek yer var mıydı die mesaj yazmıştı.o da merakını giderir en azından :D

Toplam Hit: 8865 Toplam Mesaj: 64