Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?
-
hoca mardinliler işini bi bitrisin rahatlasın olmadı diyarbakır havuz partisi yaparız bu sıcakta anca o yapılsın zaten:)) artık gider dicleye gireriz :)) işlerini herkes yoluna koysun yeni düzenlemeyi ben yaparım zaten bu topiçten devam edecez şimdilik rafa kaldırıldı bu buluşma ayrıca urfadan gelen filanda olabilir urfalı varsa forumlarımızda buluşuruz onlarlada ama önce bi işini yoluna koysun
-
bu pazar olursa kötü :( para durumu yok bende a.q :( en iisi mayısın son haftası pazar gidelim daha ii olur :) ha bu arada real hoca kusura bakma kullanmam hıyarını :D
-
real kuedle gelirim ama
beni almöaz ..
-
ben gelirim hemen bilet alıyım :P
-
mclean boran kim sen kimsin tanımıyom seni
-
azrail baba hacım yaw insan seni tanımıyorum der de bu kadar açık değil :D biraz lafı dolandır , öle söle.ayıp ayıp :D
-
beyler hackman la msn de konuştum buluşma %60 iptal olacak :( biraz ısrar edin de olsun bu buluşma :D
-
LordWarrior bunu yazdı:
-----------------------------
beyler hackman la msn de konuştum buluşma %60 iptal olacak :( biraz ısrar edin de olsun bu buluşma :D
-----------------------------
Ya iptal olacak değilde ertelenebilir. Nedeni mardinlilerin bu hafta gelemeyecekleri... Ben karışmıyorum zaten bundan sonra azrail i*nesi bakacak işe... -
shadows 10 hazirana kadar burda olursa ok sizleyim
-
olm hackman i*ne sen ayarla lem.mardinliler bu hafta gelmesin.biz onların geleceği hafta yaparız görüşmeyi yaw.bi haftadan bişey çıkmaz amk :D olm hem resim felan çekeriz , holü abüye göndeririz.gezilecek yer var mıydı die mesaj yazmıştı.o da merakını giderir en azından :D
Toplam Hit: 8868 Toplam Mesaj: 64