Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?
-
Her zaman her buluşmaya gelirim ama bi kimler diyarbakırdan ögrenelim ona göre
!.bendeniz
2.Clk-35 Diyarbakır
3.Real_kurd Mardin
4.Xursi Mardin
5.Lga MardinSizler neredesiniz yazın bakam msn adresimi isteyen eklemek isteyen pm atsın bi organizasyon yaparız
-
bende gelebilrim :) bir yabancı tbt muridi olarak :D iki güne kadar tam kesinleştiririm :S
-
Bende Gelirim !
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
realkurd andy clkj35 alacakaranlık vs. biz havalar ısınınca önümüzde ki ay zaten düşünüyoruz. yani şimdilik erken. üstelik pazar günü konserim var. sabret. yakında yapacaz :)
alaca şimdi asker :D ondan gelemiyecek bende gelmek isterdim ama suan izmirdeyim o dönemde orda olursam gelirim -
azrail_baba bunu yazdı:
Kim benden habersiz diyarbakırda toplanıyor :@ şimdilik buluşma gereksiz bence ama ben herturlu ortama gelirim yeterki ortam olsun:) Bi tanışma faslı yapalım sizle gençler
Azrail kanki senide ekliyoz 10 bulursak tamamdır :D -
ixn5r bunu yazdı:
-----------------------------Bende Gelirim !
Olum gemeseniz bak kaypaklık yok gelirim deyipte gelemeynin aq. -
lan hipne reel kuzenim olduğu için onunla gelcem amk ! ne alaka ? Bide keho senin amk gelmeyeceğini ildiğim için ne göt olduğpunu bildiğim için maksat yalnız gitmemek reel e gelecem sil lan o kuyruk şeysini!
-
bir yanlışlık olmuş her hal:D ben az önce bir arkadaşımın hesabından mesaj attım rene abicim görürsen sakın çift hesap açma çift hesap olmadığını reel_kurd ede sorabilirsin!
-
hay amk göt ettiniz. bu cumartesi işim olmazsa perşembe gününe kadar bir haber ederim. maddi durumları hallettim mi bir sorunum kalmıyor. dershaneyi bıraktım zaten istifa ettim. andy'nin de ciğer sözü var puştun. onun dışında herkez ciger masraflarını getirsin. ayrıca fotoğraf makinası olan var mı digital? telefon değil fotoğraf makinası?
-
lan Reel ben amcamdan çalcam digital foto :D
Toplam Hit: 8853 Toplam Mesaj: 64