Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?
-
Kehanet tarla başı adanadamı var bildigim kadarı ile istanbulda :) tarlabaşı Köprüsü olayları:)))) ayrıca Diyarbakırdayım yıllardır ataturk parkı die bi yer bilmiyorum nerden bahsediyor sen anıt parktanmı? hani şu valiligin karşısındaki:))
-
laa adanada da var tarla bası olayları ve...o parkın ısmıne gelırsek walla bende emın degılım sadece bıkac defa arkadas solemıstı guzel bı yer die...herhalde ben yanlıs hatırlıyorum parkın ısmını.. :D senın bahsettıgın olabılır
-
Şimdi Kimler Buluşmaya Gelecek Bi Yazsın Kesinlik Kazandıralım Bu Olay için
-
ben kesin geliyorum azrail baba.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Cahiliyetimi madur görünüz
Diyarbakırda buluşacak mekan varmi la tarla deilmi orası?
-----------------------------
Şehim dur biz gezelim fotoraflar filan bakalım nass bi yer diyarbakır. Senide bekliyoruz dinime bak. Bi kere gel filan seminer bişey yap dinleyelim seni duyalım hoş sesiniz :D -
benden size tavsiye bu real kurda guvenmeyin. satar sizi adanaya gelir sizi yarı yolda koyar :D:))
-
Oha mına qoyum Diyarbakırı Texas gibi hayaletmişler . Valla bu yorumlarınız beni bunalttı özellikle Holyonenin yorumu !
-
azrail_baba bunu yazdı:
Hop hop durun hele la bensiz dıyarbakır buluşması olurmu :) andy abı kızma ınan bugun bır kavga çıktı oraya gıtmek zorunda kaldım yanına gelemedım kusura bakma ... -
bensiz d.bakır buluşması olur mu ? (belki olur-itiraf ediyorum olur :p ) beni de yazın :D özellikle şeyh holy abünün yorumu üzdü beni :D durun çekerim ss leri gönderirim ;)
-
CLK-J35 bunu yazdı:
-----------------------------azrail_baba bunu yazdı:
Hop hop durun hele la bensiz dıyarbakır buluşması olurmu :) andy abı kızma ınan bugun bır kavga çıktı oraya gıtmek zorunda kaldım yanına gelemedım kusura bakma ...
CLK sur dersanesinin nurcusu Ne kafgası vardı la komünistlerle mi kafga etmeye gittin aq :D