Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?
-
Cahiliyetimi madur görünüz
Diyarbakırda buluşacak mekan varmi la tarla deilmi orası?
-
Bende az gittim diyarbakıra ama gezecek bir kaç yer vardır inşallah.Ama her yer tarla değil:D
Diyarbakırlılar konuşsanıza yaw diyarbakırı anlatın. Biri mardin dese ben hemen atlarım anlatırım tüm güzelliklerini öirkinlikleri bir tarafa bırakarak!
-
diyarbakır bir büyükşehir belediyesi ve bir metropol sevgili holü :) istanbul, izmir vs. kadar olamasa da adana, konya, gaziantep, bursa, izmit, van, batman, manisa vs. kadar büyük bir şehir. hatta çoğundan daha da büyük. diyarbakırlı felan da değilim aslında. ama diyarbakır lanet olası pislik sokakları da, temiz nezih tikky ortamlarını da - :) - barındıran büyük bir şehir.
-
ne tarlası holy abi.gezilecek çok yer var.senide bekleriz bigün gel misafirimiz ol.
-
2 sene önce diyarbakırda oturuyordum ama şimdi istanbuldayım ama 2 hafta sonra d.akıra gidicem (dağkapı çiğercisini çokk özledim ):D
-
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------
2 sene önce diyarbakırda oturuyordum ama şimdi istanbuldayım ama 2 hafta sonra d.akıra gidicem (dağkapı çiğercisini çokk özledim ):D
hiç sorma bilader yaw valla bende özledim bi ara diyarbkır yapmak lazım valla :d bide gidip galeriada üst katta kız avına cıkmak lazım :D -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Cahiliyetimi madur görünüz
Diyarbakırda buluşacak mekan varmi la tarla deilmi orası?
Holy hocam diyarbakırda buluşmak için mekan çok diyarbakır buyukşehirler kadar olmasada kendi çapında gelişmiş bi memleket istanbulun bakırköyü kadar gelişmişiz:) Ayrıca sosyal kültürel yöndende iyi ama ekonomi yönünden kötü bi şehir televizyonlar kötü gösteriyor ve insanlar diyarbakırlılara önyargıyla bakıyorlar aslında öle deil bu taraflara gelmeni isterdim gelirsense misafirim olursun :) -
azrail_baba orda kim vurduya gitmiyek mi lan biri dalar üstümüze :D senle tarlaya gidecektik ne oldu la?
-
lord olum senin otarafa dogu beyazıta gelemedikki olum senle tarlaya çıkalım ayrıca dogubeyazıt tarafında çıkan olaylar kadar burda olay çıkmıyor istedigin zaman senle bi tur yaparız:)
-
oyle bılındıgı gıbı tarla şehir bı yer degıl :D tarlada var ama adana gıbı tarla bası olayları yok yanlıs anlamayın :D:D:D....bence d.bakırdakı ataturk parkı guzel mekan orda bulusma olsa nasıl olur ?....bu arada %90 bende gelırım...bende mardındenım
Toplam Hit: 8857 Toplam Mesaj: 64