folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?

Tbt Diyarbakır Buluşması Yapsak Kaç Kişi Gelir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Cahiliyetimi madur görünüz

Diyarbakırda buluşacak mekan varmi la tarla deilmi orası?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Bende az gittim diyarbakıra ama gezecek bir kaç yer vardır inşallah.Ama her yer tarla değil:D

Diyarbakırlılar konuşsanıza yaw diyarbakırı anlatın. Biri mardin dese ben hemen atlarım anlatırım tüm güzelliklerini öirkinlikleri bir tarafa bırakarak!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    diyarbakır bir büyükşehir belediyesi ve bir metropol sevgili holü :) istanbul, izmir vs. kadar olamasa da adana, konya, gaziantep, bursa, izmit, van, batman, manisa vs. kadar büyük bir şehir. hatta çoğundan daha da büyük. diyarbakırlı felan da değilim aslında. ama diyarbakır lanet olası pislik sokakları da, temiz nezih tikky ortamlarını da - :) - barındıran büyük bir şehir.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_suffering
    the_suffering's avatar
    Erkek
    ne tarlası holy abi.gezilecek çok yer var.senide bekleriz bigün gel misafirimiz ol.

Cem Uzan:Pi sayısı 3 alınacak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek
    2 sene önce diyarbakırda oturuyordum ama şimdi istanbuldayım ama 2 hafta sonra d.akıra gidicem (dağkapı çiğercisini çokk özledim ):D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dangerover
    dangerover's avatar
    Erkek
    heredotcomp bunu yazdı:
    -----------------------------
    2 sene önce diyarbakırda oturuyordum ama şimdi istanbuldayım ama 2 hafta sonra d.akıra gidicem (dağkapı çiğercisini çokk özledim ):D
    hiç sorma bilader yaw valla bende özledim bi ara diyarbkır yapmak lazım valla :d bide gidip galeriada üst katta kız avına cıkmak lazım :D

Bu aralar Pek net..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Cahiliyetimi madur görünüz

Diyarbakırda buluşacak mekan varmi la tarla deilmi orası?

Holy hocam diyarbakırda buluşmak için mekan çok diyarbakır buyukşehirler kadar olmasada kendi çapında gelişmiş bi memleket istanbulun bakırköyü kadar gelişmişiz:) Ayrıca sosyal kültürel yöndende iyi ama ekonomi yönünden kötü bi şehir televizyonlar kötü gösteriyor ve insanlar diyarbakırlılara önyargıyla bakıyorlar aslında öle deil bu taraflara gelmeni isterdim gelirsense misafirim olursun :)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    azrail_baba orda kim vurduya gitmiyek mi lan biri dalar üstümüze :D senle tarlaya gidecektik ne oldu la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    lord olum senin otarafa dogu beyazıta gelemedikki olum senle tarlaya çıkalım ayrıca dogubeyazıt tarafında çıkan olaylar kadar burda olay çıkmıyor istedigin zaman senle bi tur yaparız:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    oyle bılındıgı gıbı tarla şehir bı yer degıl :D tarlada var ama adana gıbı tarla bası olayları yok yanlıs anlamayın :D:D:D....bence d.bakırdakı ataturk parkı guzel mekan orda bulusma olsa nasıl olur ?....bu arada %90 bende gelırım...bende mardındenım

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
Toplam Hit: 8857 Toplam Mesaj: 64