TBT Gebze/Kocaeli Toplaşması...
-
hocalar her ilde ilçede toplanıyoruz da bi kere olsun gebzeye gelmediniz aşk olsun :D hadi bu seferde gebzeden kocaeliden ve çevresinde yerlerden müridleri bekliyoruz belli bi sayı toplamaya gerek yok en kötü ihtimalle 2-3 kişi olsun yeter :D yeterki gelin ya bi gelicek arkadaşlar adını yazsın pm atsın ne biliim interfector@windowslive.com adresini eklesin mail atsın yapsın bişeyler hadi gelicekleri bi belli edelim...
toplantı tarihi olarak 6 Eylül 2009 -Pazar Günü Diyorum İstekler Doğrultusunda İleri Bir Tarihe Ertelenebilir..
bi kere ben geliyorum
lepusmorris garanti geliyor kafasını kırarım :D -
tamam işte sen ben lepus :D
-
13 EYLÜL 2009 Pazar günü yapılacak toplaşmaya
Şu anda gelenleri yazıyorumanarsist_manyaq(ben oluyorum)
lepusmorris
sanane
Tyler_Dayi
PieRRe_
qaMbLer
kaygusuz
O gün tahminen yapılacakların listesi ;1-Saat 1-2 gibi buluşulur yada 3 ü bulur bu çünkü herkez sabahlıyo ve uyanamıyor.
2-İftara kadar otururuz bi yerde oruçlu olanlarda kabul ederse bi kafe mafe bulur tepişiriz içeri muhabbetimizi ederiz çayımızı içeriz.(batak-okey felan oynarız :D)
3-İftar zamanı gelince oruç tutan tutmayan yiyecez yiyecemizi (ortalama 15 TL [eğer insan gibi bişey yiyceksek :D ])
4-İftardan sonra BuzArena veya GebzeKartinge gideriz.(BuzArenada kaymak zorunlu değil bilen biliyo ama kartingde 8 dk binmek 10 TL ama sınırsız çay içme olanağımız var oda ayrı bi konu :D )
5-Saat 10 felan olur herkez evine dağılır dağılmak istemeyen çıkarsa batak atarız okey oynarız yapıcak bişey bulunur elbet :D
İstekler doğrultusunda programda değişiklik yapılabilir ama gelicekler 30 TL + yol parası ile gelirse herkes memnun bir şekilde evine gider :D
NOT:BUZARENA BİRAZ PAHALI GELEBİLİR AMA AÇIK ALANI OLAN SAYILI YERLERDEN BİRİ :D site dışı kuzen felan yiğen ortam görsün diye getirebilirsiniz :D:D -
yok mu arttıran :)
-
barış konuyu yukarda tut canım benim az işim var döncem :D
-
toplaşmak sakıncalı ben almayayım :D
-
gebze neresi oluyo :)
edit: tamam kocaeliymiş
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
toplaşmak sakıncalı ben almayayım :D
-----------------------------:D
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
barış konuyu yukarda tut canım benim az işim var döncem :D
-----------------------------tutarım sen şey etme :D
-
Daha önce düzenlendi fakat kötü hava şartları nedeniyle iptal edildi.
-
Swool bunu yazdı:
Daha önce düzenlendi fakat kötü hava şartları nedeniyle iptal edildi.
-----------------------------iyi ya şimdi yaz