TBT Gebze/Kocaeli Toplaşması...
-
EmQceR bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer başlıkta ''Gebze'' ve ''Buluşma'' sözcükleri aynı cümleye dahil ediliyorsa, ulaşmanız gereken kişinin kullanıcı adı ; Tyler_Dayi :)
-----------------------------=) hep merak etmişimdir nasıl bi insan diye
-----------------------------yürüyen karizma ;)
-----------------------------yapma ya :D şimdi daha da meraklandım valla
-
Tikkynin önde gideni işte :|
-
gelmiyorum ben. toplaşın siz=)
-
lepusmorris bunu yazdı:
gelmiyorum ben. toplaşın siz=)
ne demek gelmiorum lan geliceksn işte sordum mu sana geliomusun die :D
-
gelicek arkadaşlar bana ulaşsın lütfen pm atarak yada msnden
msn adresim : interfector@windowslive.com ;) -
bende tuzlada otruuyorum belki gelirim ama kesin konusmakta istemiyorum gebzede nerde buluşulucak *
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------bende tuzlada otruuyorum belki gelirim ama kesin konusmakta istemiyorum gebzede nerde buluşulucak *
gebzede bi yerde durmucaz ki :D devamlı sefer halinde olucaz hedefim eskihisar kalesine tbt bayraqı dikmek :D
cidden elinde tbt ye ait bi flama bayrak bişi varsa getirisin bütün gebze görsün bizi .. ;)
-
Selamlar hocalar, şimdilik tarih muallakta olsun, bu hafta uygun oldugumuz takdirde buluşmamızı yapalım...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
Selamlar hocalar, şimdilik tarih muallakta olsun, bu hafta uygun oldugumuz takdirde buluşmamızı yapalım...
dayi benm görüşüm pazar günü olması yani 6 Eylül 2009 tarihinde gelicek arkadaşlar tam olarak bi belli olsa onlara göre tuzladan pendikten adapazarından gelicek müridler olabilir onların hepsi için belli bi saat belirleriz herkez bi anda istasyonda olur sonra ordan kayarız bi yerlere düşüncemde bi eksiklik yada değişmesini istediğiniz yerler varsa söyleyin düzeltelim ama kesin olarak gelicem veya gelmiycem diyin yok gelebilirm yok yarı yolda dönerim bi bakıp çıkarım olmaz bara gitmiyonuz damsız alınıyor illa dam aramıyoz naz yapmayın işte dayı da tamam dedi siz daha neyin nazını yapıyonuz.. :D
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
dayi benm görüşüm pazar günü olması yani 6 Eylül 2009 tarihinde gelicek arkadaşlar tam olarak bi belli olsa onlara göre tuzladan pendikten adapazarından gelicek müridler olabilir onların hepsi için belli bi saat belirleriz herkez bi anda istasyonda olur sonra ordan kayarız bi yerlere düşüncemde bi eksiklik yada değişmesini istediğiniz yerler varsa söyleyin düzeltelim ama kesin olarak gelicem veya gelmiycem diyin yok gelebilirm yok yarı yolda dönerim bi bakıp çıkarım olmaz bara gitmiyonuz damsız alınıyor illa dam aramıyoz naz yapmayın işte dayı da tamam dedi siz daha neyin nazını yapıyonuz.. :D
hacı gerçekleştirilcek programı ayarlamışın milleti topluysun:D madem eskihisara inilecek istasyonda toplanılır. ordan tavuğuydu, kanadıydı, vodkasıydı redbull uydu alınır. piknik alanına geçilir. uzaktan gelenler karnını doyurur. yakın çevrede oturanlarda atıtırır üç beş bişey. içilir kaleye çıkılır.
not: ramazan olduğu için alkol kullanımına çevredekiler pek sıcak bakmayabilir.darıca olarak düşünürsenizde cafede oturup çay içersiniz. yunuslarla denize açılırsınız.
gebze merkez olarakda düşünüldümü pek bişey yapılmaz sanırım^o) yine cafelere doluşulur.falan filan işte. demem o ki anarsist.manyaq milleti toplamadan önce bi etkinlik düşünün. toplandığınız zaman biri hadi napıyoruz dediği zaman dumur olmayın..