TBT Gebze/Kocaeli Toplaşması...
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Eğer başlıkta ''Gebze'' ve ''Buluşma'' sözcükleri aynı cümleye dahil ediliyorsa, ulaşmanız gereken kişinin kullanıcı adı ; Tyler_Dayi :)
-----------------------------=) hep merak etmişimdir nasıl bi insan diye
çılgın bir adamdır :) -
Demodor bunu yazdı:
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Eğer başlıkta ''Gebze'' ve ''Buluşma'' sözcükleri aynı cümleye dahil ediliyorsa, ulaşmanız gereken kişinin kullanıcı adı ; Tyler_Dayi :)
-----------------------------=) hep merak etmişimdir nasıl bi insan diye
çılgın bir adamdır :)
çok merak eden gelsin toplaşmaya canım q.tnüz başınız ayrı oynamasın öle yok şu nasıl bi adam yok bu nasıl diye :D -
La ben beni unutmayın hacılar ayıp oluyo xD Not:Buluşma yerimiz herkese yakın veya merkez de olsun.
-
harbi lepus doğru diyo bi plan program yap önce manyah :D
-
yok artık ya gebzeden bu müridler yenimi cıktı ben bizi 6 kişi sanıodm :D baya artmısız her neyse
gebzeyi karıs karıs bilen birisi olaraktan
alkolu unutun cevredekiler sıcak bakmazı geçin linc ediliriz daha bugun sigara içiodm da 20 kişi küfür ederek geçti yanımdan herneyse
pazar gunu olursa kesin gelirim haftanın 6 günü calısıorm bu pazar iyidir bana uygundur
bu arada gebzede yanıma ugramak isteyen varsa
VakıfBank karşısındaki '' TELEFON '' cuda calısıyorum :) ne de olsa 3 dükkandan 4 ü telefoncu burda :D o yüzden xD
gelin görüşelim bulusmadan önce kaynasalım :D
-
14ünden sonra olsaydi gelebilirdim..
-
beyler o tarihte olmam gereken bi davet var fakat saat uygun olursa bi slm verip tanışmak isterim gelen arkadaşlarla fazla uzun kalamam işim var çünkü toprammm tyler dayıda gelirse tadından yenmez hani :)
-
bi hafta daha ertelensin olmadı^o)
-
Baris_ekin in listede ismi var pm atıyorum ben gelmicem diyo:S
-
1 hafta daha geç ve kocaelinde olsaydı ben de gelebilirdim. Bi ara da kocaelinde toplanırsak kesin varım!