folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT Gebze/Kocaeli Toplaşması...

TBT Gebze/Kocaeli Toplaşması...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bana. qamblere sanane ye tyler dayıya. yunus emreye ulaş :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    fastottoman bunu yazdı:
    -----------------------------

anarsist_manyaq bunu yazdı:

fastottoman bunu yazdı:

yaw bende bişi sormak için gebzeli mürid arıyordum.

gebzeli arkadaşlar çayırovaya nasıl gidebilirim gebzeden veya bursadan direk oraya araba varmı bilen bi arkadaş tarif ederse sevinirim...

eğer bursadan geliyosan önce yalovaya feribota gidiyosun eskihisar feribotuna biniyosun geldiğinde eskihisar-gebze arabalarına biniyosun adama diyosun beni çayırova arabalarının kalktığı en yakın yerde indir yerini söyle sonra çayırova arabalarına biniyosun yine şöföre diosun beni çayırıovada indir abi die :D sora ahanda çayırovadasın

yada

daha basit bi yöntem eskihisara kdar gelme kısmı aynen uygula sora beni ara gelim çayırovaya kdar eşil edelim sana :D

değerli bilgilerin ve alakan için teşekkür ederim...

ne demek dostum bu forumu diğer forumlardan ayıran özellik bu zaten birine yardım ederken karşılık beklemeyiz elimizden gelen neyse sonuna kadar yardım ederiz...

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    ah bee bu gece kayıt için yola çıkıcam pazartesi sabah KOÜ de kayıda gidicem tüh ya bende gelmek isterdim buluşmaya ama 4 sene oralardayım artık başka sefere :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    Khellix bunu yazdı:

O tarihte Ankarada olmam gerekiyor :|  Gebze nerde diyen arkdslar var üzücü barış gelini olsun,hayvan sevgisiyle dolu(mesela tavuk) olan, turist çeken bir ilçemiz

,ayrıca  din,dil,ırk,renk,cinsiyet,siyasi düsünce,felsefi inanç mezhep ve benzeri ayrım gözetmeksizin sevgiye aç abiler var,  uzayda yer kaplasın yeter ilçenin genel

sloganı :) bunun dışında eskiçarşı ve yeni çarşımız var(iki dag arasındaki 7 fark ). Eski çarşımız cep telefoncu,tavuk dönerci,cep tel,tavuk dönerci  araya kuyumcu

serpistiriyorsun vs ama bu döngü degismiyor,buram buram tavuk döner kokar, ekmek arası tavuk döner yerine tavuk arası döner vercekler yakında.  Bide sürekli

kazarlar, 7/24 365 gün alt yapı çalışması, yerin altında yaşıyoruz sanki insan azcık üstle uğrasır :| .İstanbula daha yakındır ama Kocaeli merkeze bağlıdır,yarım milyona

yaklasan nüfusuyla pekcok ilden büyüktür, köye benzemez,şehirle alakası yok.Bir rivayete göre Atatürk  sırtını dönmüstür (bknz wikipedia yahya kaptan) bu yüzden

gebze ne şehirdir,ne köy,fabrika atıkları ve dumanlarıyla,eşsiz mimarisiyle görülmeye deger.

Genel ve son günlerde ilcemizin adını duyuran kaynaklar;

http://www.ensonhaber.com/3.sayfa/215822/tavuga-tecavuz-ederken-basildi.html 

http://www.tumgazeteler.com/?a=2736203 (Barış gelini) 

http://tr.wikipedia.org/wiki/Yahya_Kaptan

http://tr.wikipedia.org/wiki/Hannibal (ünlü kartacalı komutanın mezarı)

tanımayanlar mı var abicim ne diyosun geçen gün nette yabancı bi siteye girdim bu yonja netlog tarzı kız nerden olduquu sordu turkey dedim istanbul ? yazdı no, gebze yazdım peşinden tecavüzcü sapıklar diye ingilizce bi metin geldi :D:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:

bana. qamblere sanane ye tyler dayıya. yunus emreye ulaş :)

hepinize ulaşıcam bekleyiin geliyoruuum :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Khellix bunu yazdı:

O tarihte Ankarada olmam gerekiyor :|  Gebze nerde diyen arkdslar var üzücü barış gelini olsun,hayvan sevgisiyle dolu(mesela tavuk) olan, turist çeken bir ilçemiz

,ayrıca  din,dil,ırk,renk,cinsiyet,siyasi düsünce,felsefi inanç mezhep ve benzeri ayrım gözetmeksizin sevgiye aç abiler var,  uzayda yer kaplasın yeter ilçenin genel

sloganı :) bunun dışında eskiçarşı ve yeni çarşımız var(iki dag arasındaki 7 fark ). Eski çarşımız cep telefoncu,tavuk dönerci,cep tel,tavuk dönerci  araya kuyumcu

serpistiriyorsun vs ama bu döngü degismiyor,buram buram tavuk döner kokar, ekmek arası tavuk döner yerine tavuk arası döner vercekler yakında.  Bide sürekli

kazarlar, 7/24 365 gün alt yapı çalışması, yerin altında yaşıyoruz sanki insan azcık üstle uğrasır :| .İstanbula daha yakındır ama Kocaeli merkeze bağlıdır,yarım milyona

yaklasan nüfusuyla pekcok ilden büyüktür, köye benzemez,şehirle alakası yok.Bir rivayete göre Atatürk trenl gecerken bile  sırtını dönmüstür (bknz wikipedia yahya

kaptan) bu yüzden gebze ne şehirdir,ne köy,fabrika atıkları ve dumanlarıyla,eşsiz mimarisiyle görülmeye deger.

----------------------------

:D doğru diyosun kimse barış gelini olayını duymamış heralde :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

anarsist_manyaq bunu yazdı:

tanımayanlar mı var abicim ne diyosun geçen gün nette yabancı bi siteye girdim bu yonja netlog tarzı kız nerden olduquu sordu turkey dedim istanbul ? yazdı no, gebze yazdım peşinden tecavüzcü sapıklar diye ingilizce bi metin geldi :D:D

tamam işte kız doğruyu söylemiş senin için :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Bi kere sapıksınız hocam geline bile tecavüz etti adam :D

Ayrıca gerçekten otobüsle geçerken göz apatılacak bi yer. Her yerden dumanlar yükseliyor, her yer fabrika, insanları robotçul.

Ama yeşil otogarı hoşuma gidiyo sadece, ordaki 5 dakkalık molada millet bi iniyo sigara içmeye otogar duman altı, o sahneye bayılıyorum (:

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

shadowans bunu yazdı:

Bi kere sapıksınız hocam geline bile tecavüz etti adam :D

Ayrıca gerçekten otobüsle geçerken göz apatılacak bi yer. Her yerden dumanlar yükseliyor, her yer fabrika, insanları robotçul.

Ama yeşil otogarı hoşuma gidiyo sadece, ordaki 5 dakkalık molada millet bi iniyo sigara içmeye otogar duman altı, o sahneye bayılıyorum (:

valla tüm gebze yi bilmem ama benim yaşadığım kesim abaza,sapık,tecavüzcü,serseri,tinerci minerci ne ararsan var :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:
    Eğer başlıkta ''Gebze'' ve ''Buluşma'' sözcükleri aynı cümleye dahil ediliyorsa, ulaşmanız gereken kişinin kullanıcı adı ; Tyler_Dayi :)

=) hep merak etmişimdir nasıl bi insan diye

yürüyen karizma ;) 

...
Toplam Hit: 7184 Toplam Mesaj: 74