TBT Gebze/Kocaeli Toplaşması...
-
gencolar, bu hafta için muallakta olsun demiştim duruma göre haftaya yaparız diye düşünüyorum benimde işim olabilir o yüzden, konuyu açan arkadaşımız ne der bilmem, nihayetinde o düşünmüş bu buluşmayı...
-
şu buluşmayı bayramdan sonraya alsak nasıl olur :) veya bayramda da olur
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------yok artık ya gebzeden bu müridler yenimi cıktı ben bizi 6 kişi sanıodm :D baya artmısız her neyse
gebzeyi karıs karıs bilen birisi olaraktan
alkolu unutun cevredekiler sıcak bakmazı geçin linc ediliriz daha bugun sigara içiodm da 20 kişi küfür ederek geçti yanımdan herneyse
pazar gunu olursa kesin gelirim haftanın 6 günü calısıorm bu pazar iyidir bana uygundur
bu arada gebzede yanıma ugramak isteyen varsa
VakıfBank karşısındaki '' TELEFON '' cuda calısıyorum :) ne de olsa 3 dükkandan 4 ü telefoncu burda :D o yüzden xD
gelin görüşelim bulusmadan önce kaynasalım :D
-----------------------------
geliorum hacım bekle benii :D
-
PieRRe_ bunu yazdı:
Baris_ekin in listede ismi var pm atıyorum ben gelmicem diyo:S
geçerken alırım onuda ben merak etme :D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
gencolar, bu hafta için muallakta olsun demiştim duruma göre haftaya yaparız diye düşünüyorum benimde işim olabilir o yüzden, konuyu açan arkadaşımız ne der bilmem, nihayetinde o düşünmüş bu buluşmayı...
tamam dayı 1 hafta erteliyoruz toplaşmayı hem daha iyi organize oluruz daha fazla insan evladı toplarız :D
bayramdan sonrada isteyen olursa bi rakı sofrası kurarız :D
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
PieRRe_ bunu yazdı:
Baris_ekin in listede ismi var pm atıyorum ben gelmicem diyo:S
geçerken alırım onuda ben merak etme :D
-----------------------------belamısın lan başıma abi bozuntusu :D manyah sanki bizimkileri bilmiyon
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------yok artık ya gebzeden bu müridler yenimi cıktı ben bizi 6 kişi sanıodm :D baya artmısız her neyse
gebzeyi karıs karıs bilen birisi olaraktan
alkolu unutun cevredekiler sıcak bakmazı geçin linc ediliriz daha bugun sigara içiodm da 20 kişi küfür ederek geçti yanımdan herneyse
pazar gunu olursa kesin gelirim haftanın 6 günü calısıorm bu pazar iyidir bana uygundur
bu arada gebzede yanıma ugramak isteyen varsa
VakıfBank karşısındaki '' TELEFON '' cuda calısıyorum :) ne de olsa 3 dükkandan 4 ü telefoncu burda :D o yüzden xD
gelin görüşelim bulusmadan önce kaynasalım :D
-----------------------------valla doğru diyosun ben che tişörtüyle 20 dk gezdim çarşıda elinde sigara olan 17 yaşındaki mallar küçücük çocuğa bak diyodu :D
-
beyler yada iftar yemeği mi düzenlesek?
-
pazar çalışmazsam gelirim
-
lepusmorris bunu yazdı:
beyler yada iftar yemeği mi düzenlesek?
-----------------------------toplu namazı unutma :D