TBT Gebze/Kocaeli Toplaşması...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
gencolar, bu hafta için muallakta olsun demiştim duruma göre haftaya yaparız diye düşünüyorum benimde işim olabilir o yüzden, konuyu açan arkadaşımız ne der bilmem, nihayetinde o düşünmüş bu buluşmayı...
dayı aslında demişki : gencolar 7 yıldır çarşı kazılıyor haftaya belki düzelir demiş:) ortada künk bişeyi simgeliyor anladınız:) -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
gencolar, bu hafta için muallakta olsun demiştim duruma göre haftaya yaparız diye düşünüyorum benimde işim olabilir o yüzden, konuyu açan arkadaşımız ne der bilmem, nihayetinde o düşünmüş bu buluşmayı...
dayı aslında demişki : gencolar 7 yıldır çarşı kazılıyor haftaya belki düzelir demiş:) ortada künk bişeyi simgeliyor anladınız:)
eskiçarşının sıkıntısı bitmez. bi kültür merkezi yapılcaktı 3 hükümet değişti bitene kadar=) -
lepusmorris bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
dayı aslında demişki : gencolar 7 yıldır çarşı kazılıyor haftaya belki düzelir demiş:) ortada künk bişeyi simgeliyor anladınız:)
eskiçarşının sıkıntısı bitmez. bi kültür merkezi yapılcaktı 3 hükümet değişti bitene kadar=)
bu kazıların olduğu zamanı çok iyi biliyorum :D garanti bankasının kameralarına karşı kafa güzelken :D:D: -
anarsit gelmedin :P bekledim o kadar :W
bulusma ertelendimi 1 hafta ileriye ? bidaki hafta pazar gelmeye calısırım
-
bi konuya bakın arkadas ? pazar günü bulusuomuyuz simdi ????? kesin bişi söleyin broomcanlar :|
-
adamlar konuyu actı yalan oldular gittiler bakmıyolar :|
-
yarın ki pazar günü değil hocam. ertelendi bi hafta daha, herkes gelebilsin diye.
-
pff haftayada ben gelemem arkadas ya
-
hacım herkes haftaya dedi senden ses çıkmadı bizde haftaya erteledik 13 eylülde yapıcaz işte buluşmayı bi saat belirleyelim iftara kadar takılalım sonra iftar sonrada artık allah ne werdiyse yapıcaz :D ama iftara kadar yapılacaklar hakkında sizden seçenek sunmanızı bekliyorum :D
-
haftata calısmazsam gelirim
calısırsam iftara gelirim yanınıza takılırız sonra dayıyı ararım ben haberleşiriz