TSK Nin 27 Nisan Tarihli Basin Aciklamasi
-
irticadır, türbandır, kürt sorunudur siz bunlara kasa kasa bi yere gelemez TR içten çökertme seneryolarından başka bir bok değil açıkçası hepsinin a.k ya
Türban konusuda insanın kişisel giyim tarzıdır kimse karışamaz, aynı şekilde çıplakta dolaşsanız kimsenin karışmaya hakkı yoktur ve ekliyorum; Devletin dini yoktur.
Rusyayı gördünüz tek seferde tüm iç/dış borçlarını ödedi salak salak şeylerle uğraşmıyor adamlar. Unutmayın ülkeye en iyi hizmet bilimle uğraşıp bu Türkiyeye birşeyler kazandırmaktır, böyle boş konuları tartışarak bir yere gelinmez.
Haa bu arada AKP yi destekliyorum demiyorum, tüm partiler aynı mal bu ülkeye en iyi katkısı olan iki lider tanırım Atatürk ve T.Özal..
Yazdıklarıma itirazı olanı her türlü göt ederim.
-
"özetle, cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder atatürk’ün, “ne mutlu türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes türkiye cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.
türk silahlı kuvvetleri, bu niteliklerin korunması için kendisine kanunlarla verilmiş olan açık görevleri eksiksiz yerine getirme konusundaki sarsılmaz kararlılığını muhafaza etmektedir ve bu kararlılığa olan bağlılığı ile inancı kesindir.
kamuoyuna saygı ile duyurulur."noktayı koymus genelkurmayımız. gereken mercilere ates gibi dusmustur merak etmeyin. simdi yandım anam diye dort donuyolardır. ordumuzda olmasa ne hallere dusecez. Yaşa Varol Harbiye !
-
DkN_JaN bunu yazdı:
-----------------------------"özetle, cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder atatürk’ün, “ne mutlu türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes türkiye cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.
türk silahlı kuvvetleri, bu niteliklerin korunması için kendisine kanunlarla verilmiş olan açık görevleri eksiksiz yerine getirme konusundaki sarsılmaz kararlılığını muhafaza etmektedir ve bu kararlılığa olan bağlılığı ile inancı kesindir.
kamuoyuna saygı ile duyurulur."noktayı koymus genelkurmayımız. gereken mercilere ates gibi dusmustur merak etmeyin. simdi yandım anam diye dort donuyolardır. ordumuzda olmasa ne hallere dusecez. Yaşa Varol Harbiye !
-----------------------------laikliğin yılmaz bekçisi sadece ordu mu? milletin iradesi neden bu tür tehditleri önleyecek şekilde yansımıyor meclise ?
-
B askeriye şimdi masaya elini bir vurrusa bu tayyibi değil israili abdsi Alayı gelse gene alamazlar ellerinden, bir yanlışına bakar derim.. Helal Olsun ama bunu tv'lerde görmek isterim bunu bilem 10bin kişi 20 bin kişi değil 70 milyonunu bilmesi gerekiyor.!
-
Artık Tayyıb ın yerı Fetullahın Amerikadaki çiftliğidir.
-
S.A.
Elbet bu çabaları kendilerine "Oy"suzluk olarak geri dönecektir. Anayasa Mahkemesi seçimi kabul eder mi etmez mi bilemiyorum. Ama bildiğim tek bir şey var; Şayet bu "Acizâne" davranışların neticesi olarak başarılı(!) olur iseler, AKP bu işten en kârlı çıkan taraf olur. İktidarda oldukları süre içerisinde şu veya bu sebepten dolayı kaybettikleri oyları geri kazanmak bir tarafa, üstüne hiçte azımsanmayacak oranda oy katarlar. Malumunuz, halkımız ezilenden yanadır hep. Zafer her hal ve kârda İSLAM’ın olacaktır İnşAllah...İSLAMIN OLACAKMIŞ KAZANAN BAK SEN... BİZLER KAFİRİZ DİMİ
YAA Bİ GİT KUMDAN KALE YAP SEN.. YOBAZLARA,TAKKECİLERE,ŞERİATÇİLERE,İRTİCACILARA GEÇİT YOK ATATÜRKÜN TÜRKİYESİNDE..
SİZ FETHULLAHIN AMERİKANIN SAHİLİNDE KURACAĞI DEVLETE GİDİN YADA İRANA.. DEVLETİN DİNİ OLMAZZ KİŞİLERİN DİNİ OLUR..
aRKAdaşlar konuyla alakalı pek deil ama kıl olduğum cw de kaydırıkuppaktan üyelik aldım bi gireyim dedim ama girmez olaydım adamlar sıf atatürk düşmanıymış meğerse Burada gerçekten ne kadar Kültürlü,akıllı arkadaşlarmıın olduğunu daha iyi anladım her ne kadar burdada araya 1 2 değnek karışsada :) şaka tabi.. Yalakalık olsn die demiorum ama Yeminle Tahribat 1numara.. Cwde banlanana kadar Atatürkün Laik Türkiye Cumhuriyetini savunucam Dini istismar edenlere karşı..Allah yardımcım olsun..
laikliğin yılmaz bekçisi sadece ordu mu? milletin iradesi neden bu tür tehditleri önleyecek şekilde yansımıyor meclise ?
Akpnin iktidara gelmesi şansa oldu bundan sonra tatlı tatlı yansıcak meclise hiç derdin olmasın... ;)
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
ya beni bilen bilir gayet Atatürkçü ve Anti RTE bi insanım Akp'ninde a.q bu ayrı konu , kafama sadece şu takılıyor müslüman bi ülkede çocukların ilahi okuması veya kur'an okuma yarışmasının tertibatı niçin anormal olarak yansıtılıyor , ve bu olay sitede bazı kişiler tarafından tasvip ediliyor,şimdi bi küçük çocuğun kur'an öğrenmesi ülkenin irtica tehlikesi altında olduğunumu gösterir şimdi ben namaz kılıp kur'an okuorm ben irticai bi tehditmiyim hadi bunu örnek olarak verdim aranızda namaz kılan kur'an okuyan arkadaşlar veya yakınları vs. vardır bunlar irticai tehditmidir , veya onlar ayrı konu biraz daha bireyselliğe kaçıor diipte Akp şurda burda dergah kurmuş namaz öğretior kur'an öğretior derseniz bunun içinde sorarım bu irticai tehditmidir , yani benim merak ettiğim mesele bu tmm AKP belki irtica yanlısı olabilir alkol ve eğlence merkezlerine getirmek istediği kısıtlamalardan dolayı ben bunu söylüorm ama kur'an ve ilahi okunması niçin bu kadar anormal gelior anlamış değilim ...
-----------------------------Lütfen okuyunuz akpciler ve anti akpciler zumsuk oalrak sizden bir ricamdır.Bunu baştan sona ön yargınız olmasın aa saçmaladık demeyin herkeze hitaben yazdım.Ricamdır...
hocam şimdi bak forumda stress aracı olarak görülüyorum zumsuk birşey söylüyor doğruluğu şudur budur bakma direk olarak tartışma yap nasıl olsa fikirlerini sert birşekilde söylüyor olarak görülüyorum şunu diyorum;Müslümanlığa karşı değiliz ancak din üzeirnden,Atatürk üzeirnden, milliyetçilik üzeirnden sömürü yapılmasına karşıyız.Bir şeyin aşırısına karşıyız (en azından ben ayrıca benim gibi düşünen bir çok adam var).Yani olayı söylüyoruz akp din üzeirnden sömürü yapıyor.10 milyon oydan 4 bin oy çifte kullanıldı deniyor ne kadar doğru bilemem.
Ancak akpnin şöyle avantajları oldu %60 larda müslüman bir kesimiz (tam olarak) zaten oyların %67 benimdir gibi bir tutum oldu.Ayrıca bu kadar destekleyen varken çifte oy kullanılmış olabilir.Bir şekilde abd nabız tutu halktan ve baktı böyle bir tuıtum var akp olabilir.Sonra gidip dediler seni başa getircez ancak istediğimizi yapacaksın bin bir yolla geldi.
Ancak genel kurmayın açıklamayı okursan göreceksin kuran yarışması neden 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramı diğer bir değişle Cumhuriyet ilanı diğer bir deyişle ATATÜRK ün bunu çocukları sevmesi nedeniyle çocuklara armağan ettiği bir günde yapılıyor?Günler çuvala mı girdi.
Adamlar laik bir ülkede yaşandığını biliyor.Laiklik dinsizlik demek değildir.Laiklik çeşitli kayırmalar vay bu selamın aleykum dedi sınıfta bu bizden bizim yanımıza alalım gibi bir takım olayları engellemek, işleri iyi yürüte bilmek için gerekli olan bir ilkedir, adamlar laik bir ülkede bunu bilen müdürler okulda din için ilahiler söyletiyor, dini şeyler yapıyor.Bunlar resjim bozmadır.Bugun chp 2. genel müdürümüdür nedir çok güzel açıklamalarda yaptı tv 8 dfeydi sanırım.
-------------sonucca(üsttekileri okusanız iyi olur)------------
Neyse sonuca bağlıyayım olay şudur Türkiye nasıl ilerler eğitim+disiplin + Atatürk ilkelerini gerçek anlamında vermek = güzel bir gelecek.Fakat bizim halkımız herşeyi olduğu gibi bızdıklayıpo amacının dışında kullandı.derler ya görmemişin oğlu olmuş diye evet bizim halkımız görmemiştir.Eğitimsizlikten çıkıyor bütün bunlar.
Bu adamlar Cumhuriyet e yani rejime kastediyor bozmaya çalışıyor.Bu öyle böyle bir olayda değil.Göz boyuyorlar fakat o kadar özelleştirme+vergi=150 milyar dolardan 450 küsür milyar dolara çıkan borç.Bu mudur hizmet sen kibrite göre enflasyon alıyorsun.
Biz dini sömürücülere karşı olduğumuz kadar Atatürk ü Cumhuriyeti Laikliği vs.. sömürenlerede karşıyız.Bir çok kişi Atatürkçüyüm diyor fakat görüyorsunuz ne işler çeviriyorlar.Atatürk e laf atanlar meclis açılışında Atamızı dua ederken gördüğünde nasıl mesajlar yazıyorlar.
Beni millet tartışılacak birisi görüyor bunun nedeni sert tutumum ve doğruları direk söylemem.Sevmeyen sevmesin önemli değil sevenler yeter.ancak birazcık dinlesinler bak bi ton yazı yazdım oturup bunu dikkatlice okuyan birileri olayı anlayacak.Karşı görüşü biraz daha anlar yada savunduğu olay hakkında birşeyler daha öğrenebilir.Fakat ön görüşle okuyorlar neden mesja yaza zumsuk.
Kısaca olay bu.Atatürk ün annesinin de taktığı başörtmeyi kalkıp türbanlaştırdılar, türbanları kalktılar nurcular almanyada yaşayan ibrhim mi ne var oncular şuncular buncular diye ayırdılar.Bize ne verildiyse içine ettik hepsini bitirdik
CUMHURİYETÇİLİK VE DEVLETÇİLİK - - - SOSYALİZM olarak
MİLLİYETÇİLİK - - - FAŞİZM olarak
HALKÇILIK - - - SINIFÇI olarak
LAİKLİK - - - DİNSİZLİK olarak
İNKILAPÇILIK - - - İHTİLALCILIK olarak ele alınmış, yozlaştırılmak istenmiştirişte biz bunlara karşıyız bakın bakalım akp laiklik hakkında ne düşünüyor?Acaba yozlaştıran kimler?
Aynı şekilde milliyetçiliği ırkçılık olarak algıladık, aynı şekilde milliyetçiliği sömürücüler yüzünden sevmedik.Cumhuriyetçilik,halkçılık solcu ibaresi dedik.
Maalesef bize verilen Atatürk ilkelerini Atamızın koymadığı fakat savunduğu görüşleri (bunların yanına eğitim+disiplin şarttır) bile kendimize çektik mındar ettik.Biz bu ülkede bunlara karşıyız devlet yerlerinde dine din yerlerinde devlete karşıyız yozlaştırıcılara karşıyız.
Sürekli savunduğum iş buydu fakat oturup böyle uzun yazdığım için okumayan insan oldu.Bundan sonra artık tartışma olayına fazla girmiyorum bugun anladım ki normal birşey söylesemde insanlar beni stress aracı, tartışılacak biri olarak algıladığımdan normal yazdığımda bile maalesef bir tartışma yazıyor.Bunda pay söylediğim lafın altından kalkılamaması benim bir çok yerde hatalı davranmam olabilir.
Fakat rica ediyorum oturup ön yargısız sakin kafayla baştan sona okuyun gerçek anlamda herkez için yazdım sağcı, solcu, dinci yada normal müslüman, Atatürkçü vs.. için değil...Fikrim nedir ben ne düşünüyorum açıkladım bunca zamandır savunduğum fikir budur.Bu yazı üstüne kalkıp sert bir biçimde tartışmayınız.Eğer bunu yapacaksanız %100 eminim sizde yozlaştırıcısınız çünkü çok ortada herkeze hitaben bir yazım var..
-
CUMHURİYETÇİLİK VE DEVLETÇİLİK - - - SOSYALİZM olarak
MİLLİYETÇİLİK - - - FAŞİZM olarak
HALKÇILIK - - - SINIFÇI olarak
LAİKLİK - - - DİNSİZLİK olarak
İNKILAPÇILIK - - - İHTİLALCILIK olarak ele alınmış, yozlaştırılmak istenmiştirBu yazdığına katılıyorum doğru yere parmak basmışsın..
-
Artık yapsınlar şu darbeyi huzurla uyuyalım. İslamiyeti sömür afyon olarak kullan halkı uyut, ülkenin yeraltı yer üstü kaynaklarını emperyalistlere sat cebini doldur sonra çık namusluyum ayaklarına yat, bunlara bir balans ayarı gerekiyor öyle tank yürütmekle falan akıllanmaz bunlar, bu köpekleri doğrudan tank paletlerinin altında ezmek lazım bunların içindeki pislik ve nefret öyle katılaşmışki ancak bu şekilde dışarı çıkar.
-
darbeye gerek kalmadı.mesaj yerine ulaştı.AKP pılısını pırtısını toplayıp sktr olup gider.