folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TSK Nin 27 Nisan Tarihli Basin Aciklamasi

TSK Nin 27 Nisan Tarihli Basin Aciklamasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arlong bunu yazdı:
    -----------------------------
    hep aynı senaryo dünyada hep aynı bu boyle gelmiş boyle gidiyo güçsüz ülkelerin siyasete müdahele eden güçsüz orduları
    evet tsk cok gucsuz bir ordu, oyle ki bir aciklamasi bile muhtira gibi, ihtilal gibi algilaniyor.
    oyle ki bir konustugu zaman mesaji alanlar kacacak delik ariyor,

peki sen boyle bir ordunun gucsuz oldugunu nerden anlayabiliyorsun ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    noluyor anlayamadım tsk darbe filanmı yapıyor birisi bana söylesin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ganimet bunu yazdı:
    noluyor anlayamadım tsk darbe filanmı yapıyor birisi bana söylesin

darbeden önce uyarı kısaca,

ayağını denk al diyo, yoksa ayağınada sana da diyip hepimizin bildiği tabir olan darbeyi yapıcak  

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Erkek
    kim nereye kacıyor kim neden korkuyor hükümettin acıklamasını duymadınız sanırım genelkurmay basbakanlıga baglı bir kurumdur ve şu an ki dünya konjöktürüne göre müdahale falan yapamaz ama olan bnm garip halkıma oluo pazartesi borsa 40000 olacak böle salak bi açıklama yaptıgından tsk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

nickimvar bunu yazdı:
    kim nereye kacıyor kim neden korkuyor hükümettin acıklamasını duymadınız sanırım genelkurmay basbakanlıga baglı bir kurumdur ve şu an ki dünya konjöktürüne göre müdahale falan yapamaz ama olan bnm garip halkıma oluo pazartesi borsa 40000 olacak böle salak bi açıklama yaptıgından tsk.

rte yi ve yandaşlarını borsa sikmiş anlaşılan (:  garip halkın borsayla ne işi olur ya? o 40bin lere de aldanmayın borsa yabancıların elinde..sıcak para ülkeden çıkarsa asıl ozaman kriz olur..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickimvar
    nickimvar's avatar
    Erkek
    eee sıcak para ülkede güven ortamı istikrar ortamı bozulursa kalacak mı sanıosun ne akıldan mantıktan yoksun bi söylem bu..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

Arlong bunu yazdı:
    hep aynı senaryo dünyada hep aynı bu boyle gelmiş boyle gidiyo güçsüz ülkelerin siyasete müdahele eden güçsüz orduları
    evet tsk cok gucsuz bir ordu, oyle ki bir aciklamasi bile muhtira gibi, ihtilal gibi algilaniyor.

uzun uzun yazmayı sevmiyom  tsknın açıklamasının muhtıra gibi olması ordunun gucundenmi yoksa hukumetin demokrasinin zayıflıgındanmı kaynaklanıyo once ona bakmak lazım.

hükümeti korkutan bi ordu güçlü bi ordumudur ? orduların güçleri silahsız hükümetleri ne kadar korkuttuklarına göremi ölçülür?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

nickimvar bunu yazdı:
    eee sıcak para ülkede güven ortamı istikrar ortamı bozulursa kalacak mı sanıosun ne akıldan mantıktan yoksun bi söylem bu..

sıcak paranın garip halka faydası yok..zengin daha zengin fakir daha fakir oluyor..borsa yükseldiğin de benim cebimde ki para hiç artmıyo :) sende rte gibi borsa borsa sayıklayıp durma..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

satılmıs medyayı birkez daha gorduk acık bir sekilde. daha dune kadar asker dusmanı olan medya dun geceki basın acıklamasından sonra bi anda asker yanlısı oldu cıktı. acıklamadan beri surekli haber kanallarını izliyorum ve goruyorumki hepsi asker yanlısı olmus bir gecede. ordunun arkasında olmak icin illa ordunun akıllı ol aklını alırım demesimi gerekiyor. serefsiz satılmıs medya. ayrıca bazı yazılarda okuyorum TSK ya hakaretler edilmiş. lafınıza dikkat edin. hickimse Türk Silahlı Kuvvetlerine laf edemez. can damarına basıyosunuz dikkat edin

Arlong bunu yazdı:
    uzun uzun yazmayı sevmiyom  tsknın açıklamasının muhtıra gibi olması ordunun gucundenmi yoksa hukumetin demokrasinin zayıflıgındanmı kaynaklanıyo once ona bakmak lazım.

hükümeti korkutan bi ordu güçlü bi ordumudur ? orduların güçleri silahsız hükümetleri ne kadar korkuttuklarına göremi ölçülür?

Dunya uzerindeki butun askeri yarısmalarda birinci gelmesiyle olcelimmi mesela?? yada dunya uzerindeki butun orduların tarihine bakarak?? dunya uzerinde sadece türk uluslarında olan ordu-millet anlasıylamı olcelim yoksa? yada en iyisi amerikan ve israil ozel kuvvetlerinin türkiyede egitim almasıyla olcelim. olmazsa belçikanın soyledigi su lafla olcelim. basın toplantısında bir soru sormuslardı, Tr ab ye girers Tr nin konumu geregi olası bir savasında ab demi onunla girecek diye sormuslardı. cevap ise "Türkiye ab nin butun sınırlarını tek basına savunabilecek guctedir" 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

Arlong bunu yazdı:

güçsüz dediğin ordu dünyanın en iyi eğitimli ordusu, silah bakımından en donanımlı 2. ordusudur. bir de bi hükümet çıkıp kendi silahını üretmesini sağlasa her durumda en iyi ordu olacağından kuşkumuz yok... ordular güçleri Doğu'ya yığınak yaptıklarında köpeklerin bağırmalarından anlaşılır.Saldırı gibi bi durum yokken sadece yığıma yaparken barzani denen kişi altına edip sağdan soldan yardım istemiştir. orduların güçleri 5 Rum savaş gemisinin arasından girip Kardak'a Türk Bayrağını Dikişiyle ölçülür. Gücü yetmeyen ezik insanlar TSK'yı karalamaya çalışmasınlar önce acizlikten kendi ülkesini Avrupa insan haklarına şikayet eden kişilere baksınlar !!!

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 26926 Toplam Mesaj: 103