folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder TSK Nin 27 Nisan Tarihli Basin Aciklamasi

TSK Nin 27 Nisan Tarihli Basin Aciklamasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    miRkuT
    miRkuT's avatar
    Erkek
    olurmu öyle şey _RaPsTaR_ görmüyormusun göz göre göre şeriat geliyor... Aaaa ama olmadı ki şimdi nasıl göremezsin ki cık cık cık...:S  Demek dervişin fikri ne ise zikride ona göreymiş.. Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür...

Bildiği kadarıyla adalet eden, bilmediği kadarıyla zulmeder...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

darbeden kim korkar söyliyim mi darbedeyi kim istemez?Darbeyi Atatürk e Cumhuriyet e Laikliğe karşı olan kısaca rejimi sevmeyenler karşı çıkar.Sebebinide söyliyim darbede suçsuz olan kimse krallar gibi yaşamıştır.Darbeden sonra 97 ye kadar suç oranları çok düşüktür.

Kalkıp darbenin kötülüğünden bahsetmeyin.Sinirlerim 3 kat fırlıyor çünkü maalesef bu sitede darbe olmasaydı Türkiyenin biteceği darbenin Cumhuriyet i rejimi ayakta tutmak için son çözüm olduğunu anlamayan yadar bir takım şeylerden korktukları için bunu istemeyen insanların olduğunu anlıyorum.

Maalesef her yerde vr bu tip insanlar.Bunlarda biliyor darbe olmasaydı Trükiyenin biteceğini güçlü ırk hayatta kalana kadar herkezin öleceğini, her yerde cinayet işlendiğini.Fakat şundan korkuyorlar darbe olursa bende gidicem çünkü rejimi sevmiyorum istemiyorum karşıyım, karşı harekette bulundu çünkü ben Türkiyenin en büyük düşmanlarındanım.

Neden Kemalist kesim darbeye karşı çıkmıyor daha doğrusu neden darbeyi olmasaydı kötü birşey olacakmış gibi görüyor neden son çare olarak görüyor çünkü Kemalistiz çünkü biz Atatürk ilkelerine bağlı LAİK bir düzen isteyen Cumhuriyet ine sahip çıkıan bir toplumuz.

Korkun ve kaçın rusya, iran nereye isterseniz defolup gidin bu ülke Atatürk ilkelerinde Cumhuriyet rejiminde Laik olarak yaşayacak.Eğitim bitti bir çok Atatürk ilkesi bitti fakat Askeriye yi bitiremediniz bitiremeyeceksiniz.Askeriye bitene kadar bu ülkede siz korkacaksınız çünkü siz rejimden rahatsız olan birer zavallısınız birer vatan hainisiniz...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

darbeden kim korkar söyliyim mi darbedeyi kim istemez?Darbeyi Atatürk e Cumhuriyet e Laikliğe karşı olan kısaca rejimi sevmeyenler karşı çıkar.Sebebinide söyliyim darbede suçsuz olan kimse krallar gibi yaşamıştır.Darbeden sonra 97 ye kadar suç oranları çok düşüktür.

Kalkıp darbenin kötülüğünden bahsetmeyin.Sinirlerim 3 kat fırlıyor çünkü maalesef bu sitede darbe olmasaydı Türkiyenin biteceği darbenin Cumhuriyet i rejimi ayakta tutmak için son çözüm olduğunu anlamayan yadar bir takım şeylerden korktukları için bunu istemeyen insanların olduğunu anlıyorum.

Maalesef her yerde vr bu tip insanlar.Bunlarda biliyor darbe olmasaydı Trükiyenin biteceğini güçlü ırk hayatta kalana kadar herkezin öleceğini, her yerde cinayet işlendiğini.Fakat şundan korkuyorlar darbe olursa bende gidicem çünkü rejimi sevmiyorum istemiyorum karşıyım, karşı harekette bulundu çünkü ben Türkiyenin en büyük düşmanlarındanım.

Neden Kemalist kesim darbeye karşı çıkmıyor daha doğrusu neden darbeyi olmasaydı kötü birşey olacakmış gibi görüyor neden son çare olarak görüyor çünkü Kemalistiz çünkü biz Atatürk ilkelerine bağlı LAİK bir düzen isteyen Cumhuriyet ine sahip çıkıan bir toplumuz.

Korkun ve kaçın rusya, iran nereye isterseniz defolup gidin bu ülke Atatürk ilkelerinde Cumhuriyet rejiminde Laik olarak yaşayacak.Eğitim bitti bir çok Atatürk ilkesi bitti fakat Askeriye yi bitiremediniz bitiremeyeceksiniz.Askeriye bitene kadar bu ülkede siz korkacaksınız çünkü siz rejimden rahatsız olan birer zavallısınız birer vatan hainisiniz...

ya kafayımı yediniz a.g ne darbesi istionuz siz , darbe cok gzel bişeymiş gibi konusmayın a.g , bi darbe olsunda hele sen böle konusabilionmu görürüz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

Heyet demiş ki: her cumhuriyet tehdit altına girdiğinde, olduğunda olma ihtimali olduğunda "darbe" söylemleri mi gelecek gündeme..bilgisyara format gibi bişe bu galiba işin kötü yanı

Kimi savunuyosunuz hangi demokrasiden bahsediyosunuz siz? Meclis Başkanı ne diyor Cuhmhur Başkanı Dindar olacakmış sen kimsin ki Allahla Kul arasına giriyosun, sen kimsin ki kimin ne kadar dindar olduğunu bileceksin terbiyesiz! kim verdi sana bu sıfatı? töbe Allahla gizli kontratın mı var! RTE Demokrasi Tramvaydır istediğimiz yerde ineriz der, BOP un başkan yardımcısıyım der, yolsuzluk gırla gider belge sunarsın adam altında imzası olan dekontlara bunlar yalan der (ulan imza senin kriminalden çıkmış) dokulmazlığıda vardır birşey yapamazsın, eee bu mu sizin demokrasi anlayışınız? Sen istediğin her pisliği yapacaksın sonra demokrasi diye ağlayacaksın. Yok öyle! Ülkede kamplaşma var, dindar-laik, türk-kürt, ulusalcı(RTE Faşist diyor)-liberal bunları da bizzat körükleyen demokrat dediğiniz parti.

Seçimle geldi diye ülkenin rejimini değiştirmeye, bütün doğal kaynaklarını yabancılara peşkeş çekmeye, fabrikalarını kapatmaya, bütün ağır sanayiyi ve haberleşme altyapısını uluslararası şirletlere satmaya, hakkı varmı?

Türkiyeliymiş, kendisi gürcü karısı da kürt müş, yok Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığında buluşacakmışız, böl parçala yoketin yerli versiyonu. Ne olur Türküm desen, boncukların mı dökülür? Adamlar kendisi gibi düşünmeyenlere gazetelerinle televizyonlarında vahşice saldırıyor bu mu demokrasi? Demokrasi Kendi fikirlerini zorla kabul ettirip diğerlerini sindirmek mi? Ağzını açtınmı yok ekonomi bozulacak napıyosunuz, avrupa şöyle dedi amerika böyle dedi, ulan hani siz dindardınız, israile bir artistlik yaptınız da sonra bin tane özür dilemediniz mi? Hatta doğrudan israil başbakanlığına bağlı kırmızı telefonu kabul etmedini mi? Şimdi Cumhur Başkanı gösterdiğiniz aday o zaman Rice ile görüşüp Filistin konusunda anlaşmadı mı? Dindar ve Demokrat böyle mi olunuyo lan? Bu şekil demokrasi olacağına hiç olmasın.

Demokrasi halkın kendi kendini yönetmesidir, temsili demokrasiyle yönetiliyoruz ben sana beni yönet diye yönetimi devretmişsem, sen oraya beni iyi yönetmek için benim haklarımı korumak için değilde başka amaçlarla gelmişsen, ben seni halk olarak uyarıyorsam beni dinleyeceksin, görev süren dolana kadar beni s.kemezsin, böyle artistlik de yaparsan Asker de kafana tokmağı gömçürür. 

Önce bi güzel formatlasınlar, sonra temiz bi windows kursunlar üstünede güncellemeleri, antitrojanı antivirüsü falan çeksinler, şöyle güzel bir sistem olsun gıcır gıcır.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    sen hiç darbe leri anlatan belgeselleri izledinmiki yada 2 satır bişey okudunmu ki konusuon böle, darbe olsun sen sinemaya bile gidemessin siktirikten bi film izlemeye a.g
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _RaPsTaR_
    _RaPsTaR_'s avatar
    Erkek
    Ne yani dinimizi cocuklara da mı öqretmeyelim ?Dinin emrettiqi qibi kapanyayı cocuklarımıza söylemeyelimmi?Hic 1 yernde istica qöremiyorum.Hem bu tür toplantılar valilikten izin alınarak yapılıyor.Kutlu doqum haftası sebebiyle yapılmış bir toplantı.Güzelce ilahi okumuş cocuklar sonrada bitmiş.Müslüman türkiyede müslmanlıqımı yasaklayalım ?

!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

arkadaşlar darbelerin hangi koşullarda yapıldıklarına dikkat çekelim. TSK, rejimin en büyük savunucusudur ve bu görev bizzat Atatürk tarafından verilmiştir. Evet darbeler gerçekten çok kötü dönemlerdir, acı dönemlerdir. Ancak ortada savunulcak bi devlet kalmazsa, rejim elden gidecekse yapılcak tek seçenek olduğu için yapılır. ama gerçekten ülkeye zarar verir ama en azından rejimi yoketmez.

ayrıca türbana ve akpnin yaptığı dini etkinliklere "ne varki?" gibi yaklaşan arkadaşlar bu kadar saf  olmayalım. AKP'nin din üzerinden siyaset yaptığı ortadadır. Hemde yaptıkları siyaset iran islam devrimini anımsatan şekildedir. Atatürk ile özdeşleşen günlere bilerek islami hassasiyete sahip etkinlikleri denk getiriyorlar ve burda aslında şerefsizlerin yaptığı şey Atatürk ile İslam'ı karşı karşıya getirmektir ancak böyle bişey söz konusu olamaz.

Demokrasiyi eleştiren arkadaşlara da söyleyeceğim bişey var, demokrasi bütün dünyada yalandır, ülkeler çıkarlarını zedelediği halde, ülke elden gittiği halde "aman demokrasi" diye mi savunacaklar?! devletler duygularla yönetilmez.

bi de türbana giyim özgürlüğü tarzında yaklaşan arkadaşlara.. şimdi nazilerin işareti aslında eski uygarlıklarda güneş tanrısını sembolize eder. hatta hindular içinde kutsal bi işaret. şimdi ben onu o amaçla takarak almanya'ya giremem. neden çünkü yasak. peki neden yasak çünkü nazilerin sembolü. yani siyasi bir simge. Türbanın 1950lerde nasıl ortaya çıktığını araştırırsanız lübnan'da islami bir devrimin siyasal simgesi olarak çıktığını görürsünüz. işte bu yüzden Türkiye'de kamu kurumlarında yasak. kimse saf değildir arkadaşlar.. hele ordu hiç değildir..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hitbaytar bunu yazdı:

ya kafayımı yediniz a.g ne darbesi istionuz siz , darbe cok gzel bişeymiş gibi konusmayın a.g , bi darbe olsunda hele sen böle konusabilionmu görürüz

darbede böyle konuşurum daha rahat konuşurum sinamaya gidebiliriz.Darbe her işin kısıtlanması değildi 3-4 gün kimse evden çıkamıyordu fakat daha sonra 3 sene ne oldu git iyice araştır.Darbe istediğimiz yok fakat darbeyi çok kötyü birşey gibi gösterenler karalayanların darbe istememesinin nedenini yazdım.

Darbeden sonra 3 yıl boyunca askerler yonetti dolar çıkma derdi piyasalarda uygulama faiz şu bu olmadı herşey 3 sene boyunca aynı kaldı.Kimse devlet dairesinde kaytaramıyordu çünkü inzibatlar vardı.darbe çok kötü erbat birşey değildir.Darbeyi yapanlar Atatürkçüler olduğuna göre son çaredir.Darbeyi şuyu buyu konuşmuyoruz.

Fakat darbeden korkan asıl korkakları konuşuyoruz.Belli kim olduklar.Sen mesela neden sevmiyorsun ne alaka sinamaya gidememek.Ben çıkarım rahat rahat sinamaya giderim.Kızlar minicik etek giyer altına don giymez eğilir ama siz birşey diyemessiniz.İşte olay burda türbanlılar çıkamayacak sokağa.Kimse birbirini bıcaklamayacakj korktuğunu şey bu.

Eğer bir kere ön yargınızı kaldırsanız kafanızın dikine yürümeseniz askeriyeye girerdiniz ve bayanalrın başında örtme ile içeri alındıklarını bilirdiniz.Darbede de örtme olabilir ama türban asla.İşte korkunuz bu yüzden var 5 metre sakalı olan birisi yolda dolaşamayacak.Ufacık cocuklara cüppeler giyiremeyeceksiniz sokakta.

Türkiye için cumhuriyet çok kötüydü asıl olması gerekn askerler gelecekti başa.Çünkü işte sizin gibiler çıkıyor bir takım şeylerin arkasına sığınıyor yok darbe kötü yok laiklik şöyle böyle. http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=37467 bi zahmet şurdaki açıklamamı okursan göreceksin.

Üzgünüm ama askeriye oldukça dediğim gibi korkun.Biz istediğimiz gibi giynip sinamayada gideriz fakat siz bunu yapamazsınız.Çünkü siz bu ülkede rejim değiştirme planları yaparken biz bu ülkede üniversteleri savunuyorduk Atatürk ü okuyup seviyorduk biz bu ülkede Cumhuriyeti, laikliği Atatürk ilkelerini tam anlamıyla yaşıyorduk.

Hanginizin evinde Atatürk posteri var kıcı kırık bir çok sanatcı vardır ama zahmet edip Atamızın posterini Türk bayrağını çerçevelettirirp bir yere asmassınız.Kuranı el üstünde tutarsınız.Siz busunuz rejim değiştirici vatan hainleri.Ben bir çok insan gördüm adamlar namazını kılıyor ama dibine kadar Atatürkçü bi müslüman olamadınız bi orda sadece namazkıol, cumaya git, millete karıştan bşaka temiz ol, dürüst ol, ahlaklı ol, iftira atma, örnek bir mümin ol gibi şeyleri göremediniz.

Sığındığınız şeyler hep aynı başka birşey yok.Yok mini etekler giyerken neden biz baş örtüsünü takamıyoruz?Yok üniverstelere neden giremyoruz vs...Size ine söyliyim çünkü mini etek siyaset amacınla giyilmiyor rejim bozmaya yonelik birşey değil.Bir şeyi siyasetleştirip karşı çıkalım aracıda değil.Görüştür öyle giyiniyorlar.

İşte seninde bilmediğin nokta bu 10 dan fazla yaşlı amcayla muhabbet etmişliğim var.Hepsi diyordu iişallah o dönemleri siz görmessiniz hayatta.Çok kötüydü.Ben anlamıyordum şunu dediler düünsene herkez katil her yerde cinayet işleniyor ne yapılabilirnirdi ?Ancak darbeden sonra askeri yonetimde 3 sen kral gibi yaşamışlar ne varlık içinde yokluk çekmişler(yağlar, peynirler saklanmış ayda bir verilmiş bakkalara) nede suçtur şudur budur olmuş.

Ancaks izin gibi sinamaya gidilmez diye insan andıranlar kendini kandıranlar bu ülkede oalcak size karşıyım rejimi yıkanlara karşıyım Atatürk ün resmini boyayanlara, Cumhuriyet, laiklik, milliyetçilik, devletçilik, halkçılık, devrimcilik ilkelerine karşı olanlara karşıyım.

Bu ülkede asla istediğinizi yapamayacaksınız diretirseniz çok canınız yanacak.Sinemaya gidemessin gibi saçmalıkla gelme.İsteyen istewdiğini yaptı fakat 80 darbesinde pazar sabahı darbe oldu 2 gün kimse işe gitmedi sonra isteyen istediğini yaptı fakat askeri inzibatlar heryerdeydi.Senin gibi bu milletin aklını çelmeye çalışan adamlar ne kadarda ylanlar atsa, ne kadarda darbe olmasını istemese bu ülkede rejimi tehdit etttiğiniz, herşey yapılmış ancak cevap gelinmemiş bir anda yine olacaktır.Bu ülkeyi içten bölüp yıkamassınızKAfanıza sokun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    hitbaytar bunu yazdı:

darbede böyle konuşurum daha rahat konuşurum sinamaya gidebiliriz.Darbe her işin kısıtlanması değildi 3-4 gün kimse evden çıkamıyordu fakat daha sonra 3 sene ne oldu git iyice araştır.Darbe istediğimiz yok fakat darbeyi çok kötyü birşey gibi gösterenler karalayanların darbe istememesinin nedenini yazdım.

Darbeden sonra 3 yıl boyunca askerler yonetti dolar çıkma derdi piyasalarda uygulama faiz şu bu olmadı herşey 3 sene boyunca aynı kaldı.Kimse devlet dairesinde kaytaramıyordu çünkü inzibatlar vardı.darbe çok kötü erbat birşey değildir.Darbeyi yapanlar Atatürkçüler olduğuna göre son çaredir.Darbeyi şuyu buyu konuşmuyoruz.

Fakat darbeden korkan asıl korkakları konuşuyoruz.Belli kim olduklar.Sen mesela neden sevmiyorsun ne alaka sinamaya gidememek.Ben çıkarım rahat rahat sinamaya giderim.Kızlar minicik etek giyer altına don giymez eğilir ama siz birşey diyemessiniz.İşte olay burda türbanlılar çıkamayacak sokağa.Kimse birbirini bıcaklamayacakj korktuğunu şey bu.

Eğer bir kere ön yargınızı kaldırsanız kafanızın dikine yürümeseniz askeriyeye girerdiniz ve bayanalrın başında örtme ile içeri alındıklarını bilirdiniz.Darbede de örtme olabilir ama türban asla.İşte korkunuz bu yüzden var 5 metre sakalı olan birisi yolda dolaşamayacak.Ufacık cocuklara cüppeler giyiremeyeceksiniz sokakta.

Türkiye için cumhuriyet çok kötüydü asıl olması gerekn askerler gelecekti başa.Çünkü işte sizin gibiler çıkıyor bir takım şeylerin arkasına sığınıyor yok darbe kötü yok laiklik şöyle böyle. http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=37467 bi zahmet şurdaki açıklamamı okursan göreceksin.

Üzgünüm ama askeriye oldukça dediğim gibi korkun.Biz istediğimiz gibi giynip sinamayada gideriz fakat siz bunu yapamazsınız.Çünkü siz bu ülkede rejim değiştirme planları yaparken biz bu ülkede üniversteleri savunuyorduk Atatürk ü okuyup seviyorduk biz bu ülkede Cumhuriyeti, laikliği Atatürk ilkelerini tam anlamıyla yaşıyorduk.

Hanginizin evinde Atatürk posteri var kıcı kırık bir çok sanatcı vardır ama zahmet edip Atamızın posterini Türk bayrağını çerçevelettirirp bir yere asmassınız.Kuranı el üstünde tutarsınız.Siz busunuz rejim değiştirici vatan hainleri.Ben bir çok insan gördüm adamlar namazını kılıyor ama dibine kadar Atatürkçü bi müslüman olamadınız bi orda sadece namazkıol, cumaya git, millete karıştan bşaka temiz ol, dürüst ol, ahlaklı ol, iftira atma, örnek bir mümin ol gibi şeyleri göremediniz.

Sığındığınız şeyler hep aynı başka birşey yok.Yok mini etekler giyerken neden biz baş örtüsünü takamıyoruz?Yok üniverstelere neden giremyoruz vs...Size ine söyliyim çünkü mini etek siyaset amacınla giyilmiyor rejim bozmaya yonelik birşey değil.Bir şeyi siyasetleştirip karşı çıkalım aracıda değil.Görüştür öyle giyiniyorlar.

İşte seninde bilmediğin nokta bu 10 dan fazla yaşlı amcayla muhabbet etmişliğim var.Hepsi diyordu iişallah o dönemleri siz görmessiniz hayatta.Çok kötüydü.Ben anlamıyordum şunu dediler düünsene herkez katil her yerde cinayet işleniyor ne yapılabilirnirdi ?Ancak darbeden sonra askeri yonetimde 3 sen kral gibi yaşamışlar ne varlık içinde yokluk çekmişler(yağlar, peynirler saklanmış ayda bir verilmiş bakkalara) nede suçtur şudur budur olmuş.

Ancaks izin gibi sinamaya gidilmez diye insan andıranlar kendini kandıranlar bu ülkede oalcak size karşıyım rejimi yıkanlara karşıyım Atatürk ün resmini boyayanlara, Cumhuriyet, laiklik, milliyetçilik, devletçilik, halkçılık, devrimcilik ilkelerine karşı olanlara karşıyım.

Bu ülkede asla istediğinizi yapamayacaksınız diretirseniz çok canınız yanacak.Sinemaya gidemessin gibi saçmalıkla gelme.İsteyen istewdiğini yaptı fakat 80 darbesinde pazar sabahı darbe oldu 2 gün kimse işe gitmedi sonra isteyen istediğini yaptı fakat askeri inzibatlar heryerdeydi.Senin gibi bu milletin aklını çelmeye çalışan adamlar ne kadarda ylanlar atsa, ne kadarda darbe olmasını istemese bu ülkede rejimi tehdit etttiğiniz, herşey yapılmış ancak cevap gelinmemiş bir anda yine olacaktır.Bu ülkeyi içten bölüp yıkamassınızKAfanıza sokun.

ya anında cewirdin yine konuyu getirdin seriate amg, ben en basitinden sinemaya bile göt korkusundan gidemessin dedim,

sen simdi darbeden korkmadıgın icin cok mu atatürkcü oluosun , sanane ya ben istemiyorum darbeyi seni ne ilgilendirir sen darbe istemeyenlerin neden istemedikleri hakkinda ne biliosun anca kendi bakıs acınla , bunlar seriatci ondan istemiolar diyip cıkıon işin icinden, anca o tarafa cekion konuyu cünkü baska dayanagın yok, darbe olsunda sen gör dünyayı tersten aklın basına gelsin a.g he bide darbeden 2 gün sonra herkes hayatına devam etti yazmıssın, sen onu rüyanda gördün galiba, bi git arastır bakim, kac kisi iskenceden öldü kac kisi taa ebesinin amına sürüldü vs...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orena
    orena's avatar
    Erkek

_RaPsTaR_ o etkinlik bir gün sonra yapılsa ne olur? ölürmüsünüz, bırakın bu kasıtları, kimse sana çocuğuna dinini öğretme demiyor.

Herhangi bir mahallede belirli bir sayıya ulaşan kuran kursu talebi varsa bunu bile devlet karşılar haa tabi sen bunu devletten istemezsin çünkü devlet kaka devlet laik, devletin verdiği kursta siyaset yapılmaz bilmemkim hocanın kitapları çocuklara önerilmez onun için mekan bir ev seçilir bu işi birkaç ağabey yapar (öyle değil mi _RaPsTaR_ım)

Valilikten izin alsan ne olur almasan ne olur. Senin niyetin ortamı germekse öyle de böyle de gerersin. Kardeşim sen istediğin gibi yaşa benim de yaşantıma dokunma, senden fazla birşey isteyen yok, unutma ki ben senin gibi olmak zorunda değilim. Güzelce ilahi okumuşlar ağızlarına sağlık bir gün sonra okusalardı ne olurdu illaki 23 Nisanda mı yapılacak?

Herkes adam gibi davransın darbe marbe olmaz, ha sen sürekli kaşınırsan bi sabah uyandığında Paşayı radyodan dinlersin, açarsın TV yi bütün kanallarda havasına suyuna taşına toprağına çalar, Tüm kanallarda aynı adam ve şöyle bir açıklama Hedenin Hödö olması nedeniyle RTE ve Ekibini tokmakladık. Sonra ararsın ağabeylerinden birini hocam hocam nooooo signallll nooo signallll.

Hayattan istediklerimi alamadım, çok param yok, onu bırak bir evim bile yok, hatta arabam da yok, zor geçiniyorum, hayat filmlerdeki gibi değil. İki çocuğum var, ihtiyaçlarını zor karşılıyorum babam diyip sarılmasalar hayat hiç çekilmezdi.
Toplam Hit: 26922 Toplam Mesaj: 103