Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim
-
SUPERBICO bunu yazdı
Bilim ispattır dostlar. Tersini ispatlayın. Verilerle konuşun laflarla değil.
hocam mesajımda yazdım, bu tarz çalışmalar var. sadece kur'an ile ilgili bir şey değil bu. o adamın kitabını internetten bulabilrisin, türkçe yayını var mı bilmiyorum. ama adam her türlü sesi dinleterek, moleküldeki değişimleri resmetmiş.
buyur videosunu bldum
http://www.youtube.com/watch?v=tAvzsjcBtx8
unbalanced tarafından 11/Ağu/13 13:14 tarihinde düzenlenmiştir -
nerede o eski tübitak iyice bozdular , çiçeği koyup bide sert bir sesle okusunlar bakalım ne olacak tamamen ses tonuyla alakalı diye düşünüyorum böyle birşey varsa , gündelik hayatta klasik müzik hiç dinlemem ama uyurken açıyorum ne olduğunu anlamadan uyuya kalıyorum , sakinleşiyorum kafamda birşey kalmıyor , dediğim gibi tamamen sesin tonuyla alakalı , yazık cidden yazık bilim fuarı dedikleri yere bak
-
örümcek beyinliler.
-
Ahahahah ortalık gaza gelenlerden geçilmiyor...
-
SUPERBICO bunu yazdı
yapılan tepkiler bilimselliğine karşı değil ki. bu kadar bariz olan, bilinen birşeyin kuranın mucizesi gibi gösterilmesi ve tübitak bilim fuarına kadar yükselebilmesi tepki alıyor.
Lotus tübitak daha önceden dünyanın bilim merkeziydi de bizim mi haberimiz yoktu? bizim ülkemizde resmi kurumlar ne yazık ki kapasitesinin en fazla %49'unu asıl amacı doğrultusunda kullanıyorsa %51'ini o anki iktidarın amacına hizmet için kullanıyor/kullanmak zorunda kalıyor. yeni bişey değil, şaşırılacak bişey hiç değil. -
rap diye arsız belamı dinletmişler hayata küsmüş tohum :D
yunusdogan tarafından 11/Ağu/13 13:57 tarihinde düzenlenmiştir
-
SUPERBICO bunu yazdı
(:
Aynı bilim ve aynı ispata göre tanrının varlığına bir kanıt bulunamamıştır. -
ARkadaşlar olay o değil. Bu tip deneyler buz üzerinde su üzerinde canlılar üzeirnde vs.. yapılmakta.. Klasik müzik deneylerini çoğumuz duymuşuzdur.
Şimdi bu deneyinde gerçeklik payı olabilir tabiki. Fakat önemli olan kısım şu ;
Bu büyümeye katkı kuran'ın ;
1 - Okunuşundan mı ?
2 - Okunma sesinden mi ?
3 - Okunan sesin tonundan mı ?
4 - Belli bir kafiyeye sahip olan sürekliliğinden mi ?
Neyden kaynaklandığını bulmak ve bilmek..
iLLuMiNaTi tarafından 11/Ağu/13 13:58 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
rap diye arsız belamı dinletmişler hayata küsmüş tohum :D

lıfsjdogıfdho :D:D
-
fak the örümcek beyinliler
ooo yahhhh
oğlum daha düne kadar tanıştığım solcular atayizler din bilim süzgecinden geçirilsin diyorlardı. Bu da bir başlangıç sayılır. Yarın bir gün Nuh gemisini, kızıl denizin ikiye yarılışını filanda inceleyebiliriz (bir umut)
Hep neyşınıl cografik izlemekten sıkıldım onları lan o kadar İslam üniversitesi o kadar Müslüman profesör var hiç mi birinin ilgisini çekmemiştir diye hayıflanıyorum.
bence proje güzel