folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim

Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

şaka bir yana ineklere ferdi tayfur dinletip daha fazla süt elde ediyorlardı bu haberlere bile çıkmıştı..

edit: yada tavuklara dinletiyolardı yumurta daha fazla gelsin diye.. öyle bişi olsa gerek

yunusdogan tarafından 11/Ağu/13 14:02 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ohoo klasik müziğin bitkiler ve insanlar üzerindeki etkisi 50-60 sene önce de biliniyordu, bizim tübitak ucundan yeni farketmiş.

Mesela avrupa da bazı diş kliniklerinde uyuşturucu iğneler yerine, o sıktıkları fıs fıs artı odada çalan klasik müziğin iğne ile verilen uyuşturucu ile aynı etkiye sahip olduğunu kanıtladılar.

Aynı şekilde bundan bi 7 küsür sene önce aynı tübitak (aynı değil aslında) ın çıkarttığı bilim ve teknik dergisinde bir kısım fasülye bitkisine hard rock dinletilip bir kısmına da beethoven ve vivaldi dinletilip klasik müzik dinletilen bitkilerin daha iyi geliştiği ile ilgili bilimsel bir makale okumuştum.

Evrimi yasakladığından beri tübitakta adam gibi bilim adamı kalmadığından heralde eski makale ve araştırmaları geriye giderek islam çatısı altında yeniden yayınlıyorlar.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

bir kurum, isminin ağırlığını yükseltebilmelidir, ösym yıllardır ülkenin en güvenilir kurumuyken şimdi her insan sınavlarda nasıl kopya çekildiğini içine sindirmiş, ösym ilk 10a zor girebilmeye başlamıştır, tübitak da böyle, çok zor şartlarda kısıtlı imkanlarla adını duyurmuş bu kurum sülükler tarafından emiliyor. Bu orospu çocuklarına sorsan çocugun mısırın en iyi üniversitesinde mi yoksa ingilterenin en iyi ünivesitesinde mi okusun ikisi de bizden desen ingiltere der %95i, bilimin orda olduğunu oranın daha üstün olduğunu kabul eder, ama iş icraata gelince götüm götüm dolaşır ortalıkta. Bilim siyasi ve dini baskıların olduğu yerde gelişmez, götünü de yırtsan gelişmez, ithal de etsen gelişmez.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben de fasulyeye protest müzik dinlettim. En son grup yorumun dağlara gel dağlara parçasında kendine gelip ben dağlara gidiyom naparsanız yapın dedi. Süphanallah.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

:D tam okuyayımda öyle geliyim buraya yine

biyoloji öğretmenine bak ya :@

ne hallere düştü ülke salak yetiştiiyoruz

ExpirE tarafından 11/Ağu/13 15:10 tarihinde düzenlenmiştir

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Arabesk rap dinletmek nedir ya arabesk rapten ne gibi bir gelişim beklemiş acaba arkadaş. Onun yerine klasik müzik, i-dos yada pop müzik vs. dinletse daha ilginç bir çalışma olabilirdi ama klasik müziğin daha fazla geliştireceğinden falanmı korktu acaba arkadaş :)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

Bilim ispattır dostlar. Tersini ispatlayın. Verilerle konuşun laflarla değil.

(:
    Aynı bilim ve aynı ispata göre tanrının varlığına bir kanıt bulunamamıştır.

Konuyu başka yerlere çekme.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

hahahahahahahahahahaha

zaytungdur beyler ya inanamıyorum hala

bkz: gerçek zaytung haberleri

anarsistherif tarafından 11/Ağu/13 16:35 tarihinde düzenlenmiştir

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Ben de fasulyeye protest müzik dinlettim. En son grup yorumun dağlara gel dağlara parçasında kendine gelip ben dağlara gidiyom naparsanız yapın dedi. Süphanallah.

Gündoğdu marşından sonra en son benim fasulye ayrı eve çıkacam diye trip yapmıştı, o gün bugündür görmedim daha

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Anlamadığım mevzu adam bir konu açmış, din düşmanlarına giren çıkan ne var ki konuya girip saydırmaya başlamışlar.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 10043 Toplam Mesaj: 70