folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim

Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Anlamadığım mevzu adam bir konu açmış, din düşmanlarına giren çıkan ne var ki konuya girip saydırmaya başlamışlar.

Şşşt... Çağatay.. Sus yahu... Ağız tadıyla vatandaşların gazlanışını seyrediyoruz şurada...

Bunların hepsine birden cevap vereceğim de, ne kadar gazlanan vatandaş varmış onun istatistiğini tutacam, o yüzden şimdi cevap vermiyorum...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

rap  diye arsız belamı dinletmişler hayata küsmüş tohum :D

hahahahah koltuktan düştüm 

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Unlu japon bilim adaminin mizikle su molekullerinin dizilisindeki degisiminini bende duymustum. En son show haberde de yine bir japon bilim adaminin ezan okunurken zemzem suyunun berraklastigi i ispat ettigini bu vesile ile spikerin eline bir kavanoz zemzem alip kamuoyu onunde ezan okunurken zemzemin berraklasip berraklasmadigini kontrolsuz deneyle denerken gormustum. Biri done done suyun berraklastigini iddia etmis hayli guldurmustu beni. Neyse ben bir muslumanim. ne klasik muzikte nede kimin okudigu bilinmeyen bir muzikte buyuyen patates beni ilgilendirmiyor. Kur an sesi ile klasik muzik denense klasik muzikte 32 cm olsa ne halt yerler acaba ne derler bu muslumanlar bilemiyorum. Allah akil fikir versin.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

Anlamadığım mevzu adam bir konu açmış, din düşmanlarına giren çıkan ne var ki konuya girip saydırmaya başlamışlar.

Şşşt... Çağatay.. Sus yahu... Ağız tadıyla vatandaşların gazlanışını seyrediyoruz şurada...

Bunların hepsine birden cevap vereceğim de, ne kadar gazlanan vatandaş varmış onun istatistiğini tutacam, o yüzden şimdi cevap vermiyorum...

aga bu artık gelenek oldu zaten. bak kimse ateiste deiste sallamaz ama birileriyle müslümanlar ilişkiye girmiş demekki tersten acı var hala

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

kuranı kerimin çok daha bilinmeyen sırları var bazı kelimeler evrenin şekillenmesine yardım eder hatta hurefi denilen tarikat diye var biliyorum

yalnız bana kalırsa bu bazı tarikat yada cemaate mensup üst düzey kişilerin kendi elemanları izlettirdikleri kasetlere benziyor

İts My Life. NOW or NEVER
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

küfür etmemek için yine tutuyorum kendimi

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı

belki de "din düşmanı" sensindir Çağatay. Hurafelere inanmakla dine inanmayı birbirine karıştırmıyoruz çok şükür.

SerYolcu sen de çok bekleme, cevabını ver, gazımız kaçmasın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hassiktirsinler.

Okadar tarim okudum. Suan mobilim gelince uzun uzun yazarim

Bitkilerde canlidir ve sese muzige duyarlidir. Bitkinin tepkisi ses tonlarinadir

Yapilan bagimsiz testlerde en iyi sonucu rock -meta muzik ve klasik

Muzik vermistir. Kuran ile uzaktan yakindan alakasi yok

Ayrica 3 kata kadar fark diyor 1.25 fark belki iyi bakim ile saglanir muzik ile beraber.

Tubitak artik dincilerin elinde. Itibar etmeyiniz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ahaha buda sağlammış adamlar uğraşmış :)

Aslında bunun yanında biraz daha ti ye alınmış bir yapım daha olabilir :D

Toplam Hit: 10044 Toplam Mesaj: 70