Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim
-
CAgAtAy bunu yazdı
Anlamadığım mevzu adam bir konu açmış, din düşmanlarına giren çıkan ne var ki konuya girip saydırmaya başlamışlar.
Şşşt... Çağatay.. Sus yahu... Ağız tadıyla vatandaşların gazlanışını seyrediyoruz şurada...
Bunların hepsine birden cevap vereceğim de, ne kadar gazlanan vatandaş varmış onun istatistiğini tutacam, o yüzden şimdi cevap vermiyorum...
-
-
yunusdogan bunu yazdı
rap diye arsız belamı dinletmişler hayata küsmüş tohum :D

hahahahah koltuktan düştüm
-
Unlu japon bilim adaminin mizikle su molekullerinin dizilisindeki degisiminini bende duymustum. En son show haberde de yine bir japon bilim adaminin ezan okunurken zemzem suyunun berraklastigi i ispat ettigini bu vesile ile spikerin eline bir kavanoz zemzem alip kamuoyu onunde ezan okunurken zemzemin berraklasip berraklasmadigini kontrolsuz deneyle denerken gormustum. Biri done done suyun berraklastigini iddia etmis hayli guldurmustu beni. Neyse ben bir muslumanim. ne klasik muzikte nede kimin okudigu bilinmeyen bir muzikte buyuyen patates beni ilgilendirmiyor. Kur an sesi ile klasik muzik denense klasik muzikte 32 cm olsa ne halt yerler acaba ne derler bu muslumanlar bilemiyorum. Allah akil fikir versin.
-
SerYolcu bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Anlamadığım mevzu adam bir konu açmış, din düşmanlarına giren çıkan ne var ki konuya girip saydırmaya başlamışlar.
Şşşt... Çağatay.. Sus yahu... Ağız tadıyla vatandaşların gazlanışını seyrediyoruz şurada...
Bunların hepsine birden cevap vereceğim de, ne kadar gazlanan vatandaş varmış onun istatistiğini tutacam, o yüzden şimdi cevap vermiyorum...
aga bu artık gelenek oldu zaten. bak kimse ateiste deiste sallamaz ama birileriyle müslümanlar ilişkiye girmiş demekki tersten acı var hala
-
kuranı kerimin çok daha bilinmeyen sırları var bazı kelimeler evrenin şekillenmesine yardım eder hatta hurefi denilen tarikat diye var biliyorum
yalnız bana kalırsa bu bazı tarikat yada cemaate mensup üst düzey kişilerin kendi elemanları izlettirdikleri kasetlere benziyor
-
küfür etmemek için yine tutuyorum kendimi
-
SerYolcu bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
belki de "din düşmanı" sensindir Çağatay. Hurafelere inanmakla dine inanmayı birbirine karıştırmıyoruz çok şükür.
SerYolcu sen de çok bekleme, cevabını ver, gazımız kaçmasın.
-
Hassiktirsinler.
Okadar tarim okudum. Suan mobilim gelince uzun uzun yazarim
Bitkilerde canlidir ve sese muzige duyarlidir. Bitkinin tepkisi ses tonlarinadir
Yapilan bagimsiz testlerde en iyi sonucu rock -meta muzik ve klasik
Muzik vermistir. Kuran ile uzaktan yakindan alakasi yok
Ayrica 3 kata kadar fark diyor 1.25 fark belki iyi bakim ile saglanir muzik ile beraber.
Tubitak artik dincilerin elinde. Itibar etmeyiniz.
-
SpArK bunu yazdı
Ahaha buda sağlammış adamlar uğraşmış :)
Aslında bunun yanında biraz daha ti ye alınmış bir yapım daha olabilir :D