folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim

Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

aşağılık kompleksliler.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek

Klasik müzik veya Kur'an-ı Kerim'den ayetler veya başka bir ses bitkinin gelişimini etkiliyor.Bunu "Kur'an-ı Kerim'in Mucizesi" olarak değil de açıklanamaz birşey olduğunu kabul edip "Mucize" olarak adlandırmak doğru olur.

Dincilere küfür edenler haklıdır fakat olayı anlamadan sırf küfür etmek için yazanlarınsa dinci yobazlardan farkı yoktur.Kendinize küfür ediyorsunuz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

Bilim ispattır dostlar. Tersini ispatlayın. Verilerle konuşun laflarla değil.

(:
    Aynı bilim ve aynı ispata göre tanrının varlığına bir kanıt bulunamamıştır.

Zumsuk kac yaşındasin hoca ? Az mantikli cumle kur. Allahin varligini ispatlayabilsen zaten o Allah olmazdi. Ulasilmaza ulasirsan ulasilmazligi gider. Bi inançtan bahsediyoruz inanci nasil ispatlayabilirsin.

Arkadasin konus u kuranin okunusundaki guzellikle alakali.. 

Yaş ?
    Mantık ?
    İnanç ???

Bilimsellikten bahsediyorsak ;

Bana bu konu ile ilgili makaleyi göster hele. bitkilere verilen sular, bitkilerin aldıkları güneş ışığı, karbondioksit miktarları falan ne alemde ?

Dinin siyasete bulaştırılmasına kıl olmayı geçtim ; şimdi bilimsellikle ilgili mi kullanıyor ? İspatlanan şeylerden yola çıkılarak birşeylere ulaşılıyor.

Ben dua edeyim o bitkilere istersen. Getirin önüme ; söver gibi okuyayım duayı ve yüksel desibelle dinletelim tekrar tekrar

Müslüman ülkelerde bilimin ne kadar geliştiğini biliyoruz. Daha müziğe haram diyen adamların kalkıp bunları rap ve arebeskle kanıtlama çabası komedidir.

Klasik müzik kondu mu ? Verilen haberde bahsi geçmiyor. Konmamasının imkanı yok, konduysa neden sonuçlarda yok ? Acaba klasik müzik daha iyi mi sonuç verdi ?

http://www.sendika.org/2013/05/kuran-mucizesinden-seriat-hukukuna-bilim-fuari/

Yukarıdaki linke bak, discovery channel'da Mythbusters var. Onuda izlemeni tavsiye ederim.

http://www.biyolojisozluk.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi/

Eğer bilimsellikten konuşuyorsak ; bilimsel verilerle konuşuruz. Mythbuster adlı programda yapılan bilimin 10'da 1'inin bulunmadığı ; gerçeğinin ne olduğu belli olmayan şişirme bir haber.

Gelelim sorularına ;

Yaiım 24 ; oldukça mantıksal konuşuyorum. bilimsel gerçeklerden bahsediyorum fakat siz karşıma geçmiş, şartlarının bilinmediği bir deneye kesin gözle bakıyorsunuz.

İşinize gelmeyince de din düşmanlığı. 

Hayır efendim ; dini, bilmi, gazeteciliği, siyaseti, hukuğu kafanıza göre yazıyorsunuz ve hiçbir gerçekliği olmayan aptal saptal şeylere inanıyorsunuz.

Bu düşünce tipini size ne aşıladı ? "İspatlanmayan, varlığı kanıtlanamayan" şeylere inanma sisteminin getirdiği savsaklıklar. Aaa İmam hatipte bitkilere ayet diletilmiş, diğerlerini 3 'e katlamış. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

sümsük haddini bil. son zamanlarda saçmalamakta üstüne yok. ağır bir travma falan mı geçirdin hoca? benim de mental dünyam bulanık ama kimseye çemkirmiyor, kimeseyi aşağılamıyorum. azıcik saygılı ol!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı

sümsük haddini bil. son zamanlarda saçmalamakta üstüne yok. ağır bir travma falan mı geçirdin hoca? benim de mental dünyam bulanık ama kimseye çemkirmiyor, kimeseyi aşağılamıyorum. azıcik saygılı ol!

1- Kimse de seni aşşağılamıyor.

2- Ardında lisede yapılan ve kesinliği belli olmayan ; yandaş gazetelerde "bak Kuranın şifası" şeklinde geçen bir haberi eleştirmek mi saçmalamak ?

İşinize geldiğinde "evrim yok saçmalamayın" işinize geldiğinde "bak işte ispat"...

Hem haberin saçmalığını ve ardında "bilimsel"lik adına birşey bulunmamasını söylüyorum fakat bunu dini eleştiri olarak mı algılıyorsunuz ???

Birader siz daha dini aşşağılamamı görmemişsiniz. Şunu kesinlikle söylüyorum ki ; yazdıklarım inanışı, müslümanları, kuranı, dini aşşağılama yada eleştirme değildir. Yazdıklarım ; sizin dini, inanışı, bilimselliği kullanma biçiminizdir. 

Sorun din, bilim faland eğil ; habere zık diye atlamanızdır.

Verelim Kuranı ineklere, tauklara ; alalım tonlarca et. Böyle birşey olabilir mi ?

discovery channel'da vardı adamlar oturup araştırıyor ve sonuçların bunlarla ilgili olmadığını anlatıyord adamlar.

http://www.youtube.com/watch?v=FhsbM9LxPAk

Olayı çarpıtıp yazılanların din düşmanlığı, inanışla iligli olduğuna getirmeyin. Olay tamamen işin içine din girdiğinde sizin sağlıklı düşünememenizle iligli.

Saygısızlık kısmı varsa destek'e mail at. 

İçinde din geçen birşeyde, söylenilen en ufak bir aksi düşünceye hemen "hakaret, dine saygısızlık, saygılı ol, terbiyesiz"...

Esas tramvada olan sizlersiniz. Sağlıklı düşünebilmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Dine hakaret ile insanların dini ve inanışları kullanmasını eleştirmek arasında dağlar kadar fark var.

Umarım biran önce bu farkı anlarsın.

Haklı çıkmak için sürekli "dine saygısızlık", "hakaret" gibi mevzulara girişmeyin bu tarz konularda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Dinsizlige başlamışsın yine holüüüüüü

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Hüloğğğğğ müslüğman ziker affetmez ! En büyük kuran !! Yeahh..

Geçin bu safsataları.

Bu nedir hocam?? Kusura bakma ama sağlıklı ve yetişkin bir insanın yazacağı birşey değil bu.

Yapılan deneyi tarikattan bir kaç kişi yapıp sonuçları buraya yazarsa varsayımlar üzerinden değilde gerçekler üzerinden konuşabiliriz. Çok zor bir deney değil sonuçta.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    SpoofU bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Hüloğğğğğ müslüğman ziker affetmez ! En büyük kuran !! Yeahh..

Geçin bu safsataları.

Bu nedir hocam?? Kusura bakma ama sağlıklı ve yetişkin bir insanın yazacağı birşey değil bu.

Hocam ona laf etme, senin yaşın kadar psikoloji kitabı okudu o :P Şimdi gelip böyle der :)

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Bu tipler bilimede el attıysa boku yedik demektir.

. Hocam bu tipler 2002 den beri boku yedirtio bazen millete, biz asıl y.ra yedik bu saatten sonra.

Fatih bunu yazdı

ben tatmin oldum.

. Bazıları kolay tatmin olur , erken bo neyse.

hatayi bunu yazdı

Kur'an ve Bal şifadır.

. Kur'ân şifa olsa her okunup üflenen ilaçsız iyileşirdi. 

ipTelefon bunu yazdı

zaytung dur lan :/ nolur zaytung olsun :( 

. Malesef hacım. 

bir önceki sayfada açıklamamı yaptım zaten.

Şifayı sadece vücut için gerekli bir şey sananlar öyle görünüyor dışardan.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
Toplam Hit: 10046 Toplam Mesaj: 70