Tübitak Bilim Fuarı Projesi ; Canların Gıdası Kur’An-I Kerim
-
Bu tipler bilimede el attıysa boku yedik demektir.
-
ben tatmin oldum.
-
Kur'an ve Bal şifadır.
-
zaytung dur lan :/ nolur zaytung olsun :(
-
u235 bunu yazdı
Bu tipler bilimede el attıysa boku yedik demektir.
. Hocam bu tipler 2002 den beri boku yedirtio bazen millete, biz asıl y.ra yedik bu saatten sonra.
Fatih bunu yazdıben tatmin oldum.
. Bazıları kolay tatmin olur , erken bo neyse.
hatayi bunu yazdıKur'an ve Bal şifadır.
. Kur'ân şifa olsa her okunup üflenen ilaçsız iyileşirdi.
ipTelefon bunu yazdızaytung dur lan :/ nolur zaytung olsun :(
. Malesef hacım.
bir önceki sayfada açıklamamı yaptım zaten.
PanxeR tarafından 11/Ağu/13 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir de bundan dinletsinler bakalım nolcak
http://www.erenet.net/_icerik_erenet.net/animasyon/swf/ani/Onur_Kek-Imam_vs_Sayko_Kemal.swf
-
ciddiye alip bilimsel cevap vericem bitki biyolojisi dersini hatirlayin lise 3 te gorduk biz btkide sinir sistemi basligini dusun bulmadin mi biraz zorla biraz daha yok mu mantikli cunku bitkide sinir sistemi yok sesi algilayan tadi algilayabi yapisi yok yani bitkinin kulagi yok olsada onu iletecek siniri yok olmaz yle sey ha unlu bir din adaminin sozu vardi Allah abes is yapmaz diye yapmaz buda oyle bir sey
-
asiminnesli bunu yazdı
ciddiye alip bilimsel cevap vericem bitki biyolojisi dersini hatirlayin lise 3 te gorduk biz btkide sinir sistemi basligini dusun bulmadin mi biraz zorla biraz daha yok mu mantikli cunku bitkide sinir sistemi yok sesi algilayan tadi algilayabi yapisi yok yani bitkinin kulagi yok olsada onu iletecek siniri yok olmaz yle sey ha unlu bir din adaminin sozu vardi Allah abes is yapmaz diye yapmaz buda oyle bir sey
sinir sistemi yok fakat , ses dalgalarından yada başka birşeyden etkileniyor hacım.
http://dsc.discovery.com/tv-shows/mythbusters/mythbusters-database/plants-have-feelings.htm
MythBusters: Deadly Straw
yaptıkları araştırmada fark olduğu ortaya çıktı. fakatki burada kur-ân alet ediliyor. Müzik ruhun gıdasıdır lafını alıp ''Canların Gıdası Kur’an-ı Kerim''
yapmış adam.
-
Türkçe meal dinletsek aynı etki olurmu acaba? belki tevsir okuyarak daha çok büyümesini sağlayabiliriz tevsir ayetleri detaylandırıyor çünkü
aşağılık kompleksine kapılmış müslüman zihnin ürünüdür bunlar (inançlı arkadaşlar emin olun bu forumda çoğunun şakirt diyeceği biriyim)
Kur'anın mucizesini anlayamadığı için bunu başka yollarla gizliden kendi inançsızlığına delil arayarak öte yandanda ispata çalışarak kıvrılmanın sonucu bu tür vakalarla karşılaşabiliriz.
Öte yandan bilim ve din ayrı şeyler değildir. Zamanında kliseye boyun eğmeyen bilim dünyasının daşşaklı abileri resti çekince bilim camiası o saçma din hristanlığa çekilen resti tüm dinlere çekti o yüzden bugün apayrı birbirinin zıttı şeylermiş gibi algılıyoruz üstünede bu tiplemeler gelince tam oluyor. -
Bundan yıllar yıllaarr önce ses tonunun bitki ve hayvanlar üzerindeki etkisinin kanıtlanmış olduğunu bilmiyormuydunuz?
Hadi bilimsel kanıt isteyenlere bir önerim var. 10 tane tohum alın. Birincisine kuran okuyun siz. Diğerlerinden birine klasik müzik, birine soft rock, birine jazz dinletin. Diğerlerinede ne biliyim arsız bela, ceyhan prensi falan dinletin. Olası sonuçlardan bahsediyorum sadece.
Olduki ceyhan prensi dinletilen tohum koydu geçirdi oldu 50 cm. Kuran da kaldı 30 cmde. Şimdi bu habere göre çıkarılacak sonuç Ceyhan prensinin canlılar üzerindeki etkisi kurandan daha fazldır. Yanlış mı düşünüyorum yoksa siz mi bilinen bir gerçeği kendinize çekmeye çalışıyorsunuz??