folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Turk Liramizin Yasidigi Acinasi Kayip

Turk Liramizin Yasidigi Acinasi Kayip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Bakın bugün sıfırdan ülke kurun 1 Dolar 1 Tl olsın verin malumların eline yine amına koyar aynısını yapmazlarsa kafama sıkarım.

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

daha iyi olacak biiznillah. bunlar bahar öncesi kışın emareleri.  yerli tank,iha,siha,uçak gemisi, uçak, helikopter yapıldı. yerli otomobil de geliyor. Almanya amarika hep biz ilerlemeyelim diye doları yuroyu yükseltiyorlar.

1234567B tarafından 07/Kas/17 20:36 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Erkek
    Yeni Liraya geçildiğinde 1 $ = 1 ytl'di ve sözde bu böyle kalacaktı. Bugün 1 $ = 3.88 tl oldu. Bunu söylediğinde, bazı eskiler hemen zamanında 1 dolar 1 milyon tl'ydi diyorlar. Eski nesil gitmeden, eski kafalar da gitmez. Bunlar da o eski kafaların adamı. Yaş ortalamalarına bakın, aynı. Bunlar bi 10 sene daha gitmezler.

Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

1 senede bitcoine karşı %700 değer kabetti :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı

Hocam hükümeti savunmuyorum yanlış anlaşılmasın da bitcoine karşı değer kaybetmeyen para birimi oldu mu?

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    mrkps bunu yazdı

Hocam hükümeti savunmuyorum yanlış anlaşılmasın da bitcoine karşı değer kaybetmeyen para birimi oldu mu?

Helallll sana peki tl ile ilgili ne düşünüyorsunuz mr. Einstein

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

cahil vatandaşın dini ve milli duygularına oynayarak yüksek oy aldılar.sonra seçimlerde hile konusunda uzmanlaşınca yenilmez oldular.ekonominin anası ağlamış ülkenin her yeri suriyeli , yurt dışından kaçak giren göçmen kaynıyor.vatandaş yarı aç yarı tok yaşarken baştakiler israfın gözüne vuruyor.insanların bunu sorgulayacağına osmanlıcılık hikayesiyle kendinden geiçyor ve hiçbir şey görmüyor.kısacası halkın büyük bir bölümü cahil ve onları kafaya alan bir iktidar var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Mutubilir bunu yazdı
    mrkps bunu yazdı

Hocam saldırmaya hazır mı bekliyorsunuz anlamadım ama sadece merak ettiğim bir şey sordum hükümeti desteklemiyorum ki desteklesem dahi saldırmanız yersiz

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    Mutubilir bunu yazdı
    mrkps bunu yazdı

Hocam saldırmaya hazır mı bekliyorsunuz anlamadım ama sadece merak ettiğim bir şey sordum hükümeti desteklemiyorum ki desteklesem dahi saldırmanız yersiz

Hocam ben geyik olsun diye yazmıştım  :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Dunya her sekilde donuyor. Birileri aptal enayi birileri uckagitci sivrizekali birileri ne bok yerlerse yesinci hitabet sanati guclu olan soyledigi seyi kivirabilen bir cellat gibiler kardesim herseyin iyisini onlar biliyorlar bu ulkede yani su gibi adam bulmusuz basimiza her sekil her tur konusmada kendini hakli cikarabiliyor bazrn acizligi bazen kandirildigini bazen ulkenin refahini tek dusunenin kendi oldugunu ima edip inandiriyorlar ustelik saz arkadaslariyla caliyolar ama calisiyorlar mantigini vatandasa asilayabilmis bir gürih bunlar oysa adamlar 1 e yapilacak isi 4 e yaptirip 3u aralarinda bolusuyolar buna calismak degil yaptiklarini ortmek icin  kilif uydurmak denir benimkine de cokbilmislik deniyo galiba neyse susiyim benim hitabet olayini cozebilmem vatandasi ikna edebilmem zor ne demis einstein insanlarin fikirlerini degistirmek atomu parcalamaktan daha zor. Bi de karl vardi marx olan hani o da tesbitin dibine vurmamismi seneler once din afyondur diyerek

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 7874 Toplam Mesaj: 68
#lira