Turk Liramizin Yasidigi Acinasi Kayip
-
dikkatimi çeken borsa rekor kırıyor , bugün borsa düşüşte fakat hem döviz hem altın hem borsa yükseldi geçen günlerde , benim kafam basmıyor iktisat mezunu olsamda ,
-
umit bunu yazdı
dikkatimi çeken borsa rekor kırıyor , bugün borsa düşüşte fakat hem döviz hem altın hem borsa yükseldi geçen günlerde , benim kafam basmıyor iktisat mezunu olsamda ,
Anlık rekor kırıyor sonra geri düşüyor akşama doğru. İstediği kadar rekor kırsın sana bana faydası yok. Yüksek miktarda hissesi olanlar zengin oluyor.
-
MATH bunu yazdı
Borsa tarihinde ilk kez 115 bin puanı gördü. Aselsan'ın hisse senetleri son 10 ayda %167 değer kazandı. Objektif olan duruma bu açıdan da bakabilir.
Senin Aselsan tarihe geçti Aselsan mağdurları olarak .)
Bi haftada itin götüne soktular fakir alsa şimdi eline vermişlerdi hala da veriyorlar .)
-
umit bunu yazdı
Millette para çok neresine yatıracağını bilmiyor. Ondan da alıyor, bundan da. Dolar çıkmadan önce birileri bundan haberdar oluyor ve kredi çekip dolar alıyor. Amerika uşaklarının maaşlarını bu şekilde ödüyor. Kanıt yok, şüphe yok. Onlarda bu kazandıkları paralar ile hisse alıyorlar. Biz Doları çıktıktan sonra alıyoruz ve dolar bir iki ay içinde tekrar düşüyor. Biz zarar etmezsek, onlar kazanamaz. Senin kitap ekonomin müdahale edilen ekonomiyi (manipulasyon) kavrayamaz. Bizde her zaman her şey ters işler.
-
Tayga bunu yazdıMATH bunu yazdı
Borsa tarihinde ilk kez 115 bin puanı gördü. Aselsan'ın hisse senetleri son 10 ayda %167 değer kazandı. Objektif olan duruma bu açıdan da bakabilir.
Senin Aselsan tarihe geçti Aselsan mağdurları olarak .)
Bi haftada itin götüne soktular fakir alsa şimdi eline vermişlerdi hala da veriyorlar .)
Orta gelirliye ve fakire yedirirler mi o parayı :D Beter olsun hepsi 2 günde %30 değer kaybetti aselsan. Bu mürid de umarım zirveye yakınken yüklü miktarda alım yapmıştır da patlamıştır.
-
Hiç istikrar görmedim, bizim paralarımızı Sülalece har çur etmeleri kimilerince istikrar sayıldıysada, ama artık çok af buyurun bu sik her kese değecek.. Nasıl hipnotize olduysa millet uyanmak istemiyor sanırım.
-
Bir ay önce Aselsan'dan pay alan, %30 değer kaybına rağmen halen büyük kârda.
-
Kapitalizm böyle bir şey. Büyükler küçükleri ezerek zenginleşir. Küçükler de detaya takılıp büyük oyunu göremez. Borsaya kaptıracağın parayı kendin ye, hayatını yaşa.
-
MATH bunu yazdı
Atma ziyaaaa. Aç bak aselsan hissesine. 1 ay öncesi ile arada fark kalmadı, hatta 3 ay öncesiyle fark kalmadı ve hala düşüşte.
https://m.mynet.com/borsa/hisseler/asels-aselsan
qoqo tarafından 17/Kas/17 09:51 tarihinde düzenlenmiştir -
qoqo bunu yazdıMATH bunu yazdı
Atma ziyaaaa. Aç bak aselsan hissesine. 1 ay öncesi ile arada fark kalmadı, hatta 3 ay öncesiyle fark kalmadı ve hala düşüşte.
Fakiri teselli ediyor artik .)
Bist TR nin Vegasidir gidin kumar oynayin ayni sey bunlar istikrar getirmez ulkeye.