folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Turk Liramizin Yasidigi Acinasi Kayip

Turk Liramizin Yasidigi Acinasi Kayip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

yalnız adamları tebrik etmek lazım çok güzel reklamını yaptılar "abe aselsan 70 olacakmış evdeki tost makinesini sat aselsan'a gir , hacu bi hisse var 100 garanti bana güven arabanın aküsünü sat aselsan'a gir , yaw moruq dolar falan boş iş amelelik anca aselsan'a gel sen bana güven " sonuç bu kısacası takım elbiseli adamlar köye gelip maymun aldı 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Tayga bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    MATH bunu yazdı

Bir ay önce Aselsan'dan pay alan, %30 değer kaybına rağmen halen büyük kârda.

Atma ziyaaaa. Aç bak aselsan hissesine. 1 ay öncesi ile arada fark kalmadı, hatta 3 ay öncesiyle fark kalmadı ve hala düşüşte.

https://m.mynet.com/borsa/hisseler/asels-aselsan

Fakiri teselli ediyor artik .)

Bist TR nin Vegasidir gidin kumar oynayin ayni sey bunlar istikrar getirmez ulkeye.

Bu ülke bunlar gibi bilmişler yüzünden çekiyor ne çekiyorsa. Çok basit bir örnek vereyim;

2014 yılında 36 ay vade ile 1.25 den 50.000 tl kredi çeken adam hiçbirşey yapmadan parayı alır almaz dolar a yatırsaydı, bugün çektiği kredi için ödediği miktar 64.000 tl, doları bozdurduğunda elibe geçen para ise 89.000 tl olacaktı. Bu adam oturduğu yerden başkasının parasıyla tam 25.000 kar etti. Bunu daha yüksek miktarlar için ve daha düşük krediler için düşünün bir de. 3 milyon çeken kişi oturduğu yerden 1.5 milyon tl kar elde etti.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Yarım saattir yazıyordum sildim. Özeti: 

Ben üzülmüyorum.Dolar on lirada olsa ihtiyacım olduğunda bir şekilde ben dolar endeksli herşeyi alabilecek yetenekte bir insanım veya olmaya çalışıyorum. Ne olacak yeaaa ben 50 liralık alıyorum diyen adam 1 litre 50 lira olduğunda bunu istesede diyemeyecek. Allahın izniyle çok daha kötü olmasını temenni ediyorum. Gece ne kadar karanlıksa, ışık o kadar kolay farkedilir. Elbet düzelecek çook uzun vadede. Önemli olan bu genetik hataların elenmesi.  

Ama bundan sonra bende ak partiye oy vermeyi planlıyorum. Bu ülkede kısa vadede (50- 60 yıl en az) ne devrim olur, ne yenilik olur. Toplama çıkartma yapamayan insanların oy hakkını alsanız dahi bu ülkede hükümet değişir. 

Bilen, ezberleyen demiyorum . Oy sandığında 2 tane elma koyup " Merhaba efendim . Önünüzde bir tane elma var. Şimdi bunu yanına bir elma daha ekleyeceğiz. Sizce toplamda elimizde kaç elma olur" dendiğinde mal mal suratına bakacak gerizekalılar bile oy veriyor.

Hükümeti düşürmek çok çok basit.  En olmadı koy kardeşim basit bir captcha. Bitti. Hükümet değişti işte sana. 

Ben hükümeti çok takdir ediyorum. Önünüze çılgınlar gibi sevişeceğiniz milyonlarca kadın getirseler. Ve hiç şikayet etmeyecekler, eğil diyeceksin eğilecek, giyin diyeceksin giyinecek, ne tarz fantezin varsa üstünde gerçekleştireceksin ve buna memnun olup seni tapar gibi sevecek deseler kaçınız hayır dersiniz? 

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

yazın kardeşim silmeden yazın forumu baştan sona okuyan birileri var :) 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Bizim yurtdisinda bi abi var. Adam herhalde Aselsan hisselerine rahat 300 bin euro yatirim yapti. Sabah aksam acip savunma haberlerini okuyodu. Merak ediyorum acaba son zamanlardaki zarari nedir.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

yazın kardeşim silmeden yazın forumu baştan sona okuyan birileri var :) 

Bu tarz konular gizli olmazsa baştan sona okuyan çok kişi olur :)

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Sadece türk parası değil türk insanı da değer kaybediyor malesef.

ben bu kısımdan sonrasını okumaya gerek duymuyorum. 
    bu vaziyeti değiştirebilecek kısım sadece burası galiba.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 7875 Toplam Mesaj: 68
#lira