Türk Solu: İstila
-
Videoyu hazırlamada emeği geçenlerin ellerine sağlık.
-
doğrudur ;;
+ kürtler acayip cogalıyor 7 şer 10 ar cocuk sonunu düşenemiyorm ben !
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------
kürtler acayip cogalıyor 7 şer 10 ar cocuk sonunu düşenemiyorm ben !
sen bide kendi sonunu düşün bence
sex-city densin ya :)
-
G.doğudan büyük şehirlere doğru bir göç var.Ancak sorun bu göç aşamasında kalmadığı için sorun olarak nitelendirilmektedir.Bölgesel bir bakış açısı ve bunun doğurduğu büyük bir siyasal alan var.Ve bu siyasal alan kürt varlığı üzerinden hareket etmekte.Büyükşehirlerde ki adaptasyon sorunu,bölgesel siyasetin suistimal ettiği bir konudur.Bu yüzden kürt kürdü tutmaya çalışır,kürt kürtten alışveriş etmeye başlar.Bir haneninde 5-6 çocuğunun olmasıda sosyolojik bir sorundur.Kısassadan hisse ortada bir sorun vardır.Yani,devlet ırkçı bu yüzden yardım etmiyor onlarda göç ediyorlar romantik realizmi ile gündelik hayatın ki birbirini tutmuyor.Bırakın bu söylemleri.Sosyal düzeni oturmuş her yaşam alananında bu sorunlara karşı herzaman bir refleks gelişir.Bunu birileri istila diye,bir başkası ise farklı adlandırır.Ama sonuç hep aynıdır evet ortada bir sorun vardır.İlk önce herkes bu kontrolsüz üremenin bir sorun olduğu konusunda mutakabata varması gerek.Bunu sorun olarak görmeyenlerin görenleri haysiyetsiz,şerefsiz diye nitelendirmesi istila diyenlerin sayısını arttırmaktan başka bir işe yaramaz.Ve bu işler öyle salya sümük romantizmi,histerik halkçı naraları ile çözülmeyecektir.Geçti o devirler.
-
Bandit bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
kürtler acayip cogalıyor 7 şer 10 ar cocuk sonunu düşenemiyorm ben !
sen bide kendi sonunu düşün bence
sex-city densin ya :)
-----------------------------kes yeter lan bandit
-
Bandit bunu yazdı:
SpoofU bunu yazdı:
alayının ****************************************************************************** siz doldurun ;)
bu lafları burdan söylemesi kolay zaten
önemli olan o alayının önünde söylemek
bilmem anlatabildimmi?
sen de mi turksolu ve benzeri gibi düşünenlerdensin, öyleyse üstüne alınabilirsin -
Blackjack bunu yazdı:
G.doğudan büyük şehirlere doğru bir göç var.Ancak sorun bu göç aşamasında kalmadığı için sorun olarak nitelendirilmektedir.Bölgesel bir bakış açısı ve bunun doğurduğu büyük bir siyasal alan var.Ve bu siyasal alan kürt varlığı üzerinden hareket etmekte.Büyükşehirlerde ki adaptasyon sorunu,bölgesel siyasetin suistimal ettiği bir konudur.Bu yüzden kürt kürdü tutmaya çalışır,kürt kürtten alışveriş etmeye başlar.Bir haneninde 5-6 çocuğunun olmasıda sosyolojik bir sorundur.Kısassadan hisse ortada bir sorun vardır.Yani,devlet ırkçı bu yüzden yardım etmiyor onlarda göç ediyorlar romantik realizmi ile gündelik hayatın ki birbirini tutmuyor.Bırakın bu söylemleri.Sosyal düzeni oturmuş her yaşam alananında bu sorunlara karşı herzaman bir refleks gelişir.Bunu birileri istila diye,bir başkası ise farklı adlandırır.Ama sonuç hep aynıdır evet ortada bir sorun vardır.İlk önce herkes bu kontrolsüz üremenin bir sorun olduğu konusunda mutakabata varması gerek.Bunu sorun olarak görmeyenlerin görenleri haysiyetsiz,şerefsiz diye nitelendirmesi istila diyenlerin sayısını arttırmaktan başka bir işe yaramaz.Ve bu işler öyle salya sümük romantizmi,histerik halkçı naraları ile çözülmeyecektir.Geçti o devirler.
benim ağzımdan bu kontrolsüz üreme(!)yi sorun olarak görüyorum veya görmüyorum gibi bir kelime çıkmışmıki sen benim cümlelerimi götünden uydurarak orda yanlış bir şekilde kullanıyorsun???
beni delirtme git bak orda hangi konu hakkında bu kelimeleri söyleme gereği duymuşum önce onu anlamaya çalış sonra sosyal mesaj ver!
-
SpoofU bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
SpoofU bunu yazdı:
alayının ****************************************************************************** siz doldurun ;)
bu lafları burdan söylemesi kolay zaten
önemli olan o alayının önünde söylemek
bilmem anlatabildimmi?
sen de mi turksolu ve benzeri gibi düşünenlerdensin, öyleyse üstüne alınabilirsin
-----------------------------O zaman git Türk solu mitinginde söle.
-
Bandit bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
benim ağzımdan bu kontrolsüz üreme(!)yi sorun olarak görüyorum veya görmüyorum gibi bir kelime çıkmışmıki sen benim cümlelerimi götünden uydurarak orda yanlış bir şekilde kullanıyorsun???
beni delirtme git bak orda hangi konu hakkında bu kelimeleri söyleme gereği duymuşum önce onu anlamaya çalış sonra sosyal mesaj ver!
-----------------------------Sen kimsin ki lan seni muhattap alıcamda yorum yazma zehmetine girişicem.Muhatabım sen olsaydın senden alıntı yapardım bu kadar basit.Her yorumun her mesajın altına sokak kevaşesi gibi yatmayın,ona buna zincirini koparmış it gibi saldırmayın çekerler tasmanızdan sonra.Şimdi,sen ve senin gibileri adam yerine koyup muhatap almadığımı alıntı yapmadığımdan öğrendiysen ortaya koyduğun götünü alıp sosyal mesaj zannettiğin yerelere götürebilirsin hadi siktir git.
-
Bandit bunu yazdı:
bırakın bu istila mistila saçmalıklarını
ordaki insanların göç etmelerinin sebebi var
ama siz bunu kürtleri kötülemek amacıyla ortaya koyuyor laga luga yapıyorsanız buda sizin ezikliğinizden ve haysiyetsizliğinizdendir...
-----------------------------göç sebeplerini çok merak ediyorum doğrusu
umarım iyi bir sebepleri vardır