Türk Solu: İstila
-
türk-kürt-laz-ermeni-alevi-arap-ingiliz-çinli bütün insanları seviyorum insana insan gibi davranmayanında ben türkünde-kürdünde-lazında-ermenisininde-elevisininde-ingiliziinde ben taaaa ,,,,,,,,,,,, insan her yerde insan insan olmayanı aramana gerek yok bulur seni hayvan oglu hayvan
-
kürt milliyetçiliği yapıyor bazı müridler. burda kimse herhangi bi faşistlikle küfür etmedi. durduk yere celallenmeyin hocam.
belki size çok gaz verdiler ama tamamda. anarşistliğe dökerseniz devlete zarar verirsiniz. buda terörizmdir biryerde.
-
Doğru tespit videoyuda izledim gercekler gercekler ve manisayı bilenler varsa ki vardır covusoğlu bundan cok değil 10 yıl önçe türk köyüdü şimdi kürt hepsi alla allah şimdi biz kardeşizde niye bu köyde türk kalmamış??
puff siz kardeşiz ayaklarına devam edin,
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
wert bunu yazdı:
Bandit bunu yazdı:
bırakın bu istila mistila saçmalıklarını
ordaki insanların göç etmelerinin sebebi var
ama siz bunu kürtleri kötülemek amacıyla ortaya koyuyor laga luga yapıyorsanız buda sizin ezikliğinizden ve haysiyetsizliğinizdendir...
-----------------------------göç sebeplerini çok merak ediyorum doğrusu
umarım iyi bir sebepleri vardır
çok merak ediyorsan git araştır
-----------------------------Geç o işi bandit, madem sebebini biliyorum diye birşey söylüyorsun ve sebebi sorulduğunda "GİT ARAŞTIR" gibi bir cümle kuruyorsan sen o işi geç...