Türk Solu: İstila

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DmrKen
    DmrKen's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:
    -----------------------------
    DmrKen bunu yazdı:
    Baglarbası mahallesi feyzullah caddesi gürün apt. no 7 dr 3. maltepe istanbul. Kendine güvenen tüm kürtleri beklerim. kürtten korkan kürt olsun...

olum bari pm atsaydın aman aman oğlancı kürtler görmesin azuahahaha :D:D bebe bsg:D

Kimseden korkum yok, ailemle de kalmıyorum. İsteyen gelir. Birazcık gururu varsa. Ayrıca sizin gibilerin en büyük hatası düşmanınızı komik bulmak ve küçümsemek. Hitlere chaplin bıyıklı palyaço diyen yahudilerin sonu gibi olur umarım sonunuz. 

01000100 01101101 01110010 01001011 01100101 01101110
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    celik bunu yazdı:

Bandit bunu yazdı:
    DmrKen bunu yazdı:
    Baglarbası mahallesi feyzullah caddesi gürün apt. no 7 dr 3. maltepe istanbul. Kendine güvenen tüm kürtleri beklerim. kürtten korkan kürt olsun...

olum bari pm atsaydın aman aman oğlancı kürtler görmesin azuahahaha :D:D bebe bsg:D

ne oldu atıp tutuyodun adam adres vermiş sana :D 

istiyen herkese bende açık adresimi veririm sen kafanı yorma bu tür şelere fakat Allah kahretsin istanbulda yaşamıyorum hocam be:)

ayrıca çocuk yaştaki bi arkadaş farkındaysan :)

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    poison_ivy bunu yazdı:

bandit
    hani bilimsel konuşuyodun delikanlı ?

oğlancı moğlan cı ? göt korkusu seni bu hal getirmişse aman dikkat et bi """kürde toslama sonra"""

allahmızınız olm siz lan kendinizi ne sanıyonuz anlamış degilim tüm kürtler aynı aq kendini bok sanıyolar lan 

sie go kısaca

Tövbe haşa benim ağzımdan öyle bi laf çıktı mı? kendimi bi bok sanıymuyum sence? bu lafın aynısını türklere kullansaydı sen napardın ?

sie go değil siktir git...

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

@bandit

parantez içine koydum o lafa iithafen yazdım ...

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    poison_ivy bunu yazdı:

@bandit

parantez içine koydum o lafa iithafen yazdım ...

orasını anladım hocam ama benim o kelimeyi kullanmamdaki amaç senin düşündüğün gibi değil:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Allah belanızı versin ya seviyenin içine etmişsiniz. Beyinsizler ya. ( Sana demedim sen seviyeni düşürdün mü ? )

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Oğlancılık konusunda bende bir kaç şey söyleyeyim.

1) Diyarbakır " Ofis Bulvarı " burda gece 11'den sonra küçük yaşta erkek çocukları pazarlanmaktadır.

2) Şanlıurfanın bazı ilçelerindeki kürt kökenli vatandaşlarımızın " Yorgansız yatarım, Oğlansız Yatmam " diye şerefsizce söylemleri vardır.

3) Pkk içinde örgüt içi infaz adı altında bize lanse edilen leş'lerin gerçekde çoğunun ölüm nedeni, kahbe örgütün kahbe soysuz (sözde) liderlerinin örgüt mencubu parlak çocuklarla hayasızca ilişkiye girmeleri sonucu kanamalı ölümdür.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    Allah belanızı versin ya seviyenin içine etmişsiniz. Beyinsizler ya. ( Sana demedim sen seviyeni düşürdün mü ? )

bu mesajınla seviyeyi yukarılara cektiğin için teşekkür ederiz.... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Oğlancılık konusunda bende bir kaç şey söyleyeyim.

1) Diyarbakır " Ofis Bulvarı " burda gece 11'den sonra küçük yaşta erkek çocukları pazarlanmaktadır.

2) Şanlıurfanın bazı ilçelerindeki kürt kökenli vatandaşlarımızın " Yorgansız yatarım, Oğlansız Yatmam " diye şerefsizce söylemleri vardır.

3) Pkk içinde örgüt içi infaz adı altında bize lanse edilen leş'lerin gerçekde çoğunun ölüm nedeni, kahbe örgütün kahbe soysuz (sözde) liderlerinin örgüt mencubu parlak çocuklarla hayasızca ilişkiye girmeleri sonucu kanamalı ölümdür.

Hoca sırf ırkçılık olsun kürtleri karalamak için söyledikleriniz kanımı donduruyor ya. Bunları nerden biliyorsunuz abi anlamıyorum ya siz de mi yapıyorsunz bunları ya. Şaka gibi ya resmen şaka ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Pqq ile belkide en iyi savaşıp netice alanlardanım.

Ama gel gelelim Türk-Kürt çatışmasını caaaaniii  gönülden isteyen mihrakları sevindirmekten başka bir şey yapmıyoruz.

En iyi ölü kürt denirse ve kürtlerde pis türk derse bunun sonu ilelebet gelmez.  Bu nedenle iyi bir zaman yakalamış bulunuyoruz. Kardeş olma zamanı...  Lütfen kardeş olmaya çalışalım . nefse ve insanın kalbine hoş gelen menfi milliyetcilik rüzgarını keselim, müspet milliyetci olalım. Bir şekilde bunun gerçekleşmesi lazım.

Şimdi işin tersini düşünün.  34 pqq lı dağdan iniyor ve dtp karşılıyor.  bayram havası var . tamamıyla yanlış. abartılı bir durum.

peki dağdan inen 34 pqq lıyı  Mhp lideri bahçeli, Akp lideri tayyip, chp lideri baykal yada ekipleri karşılamış olsa ve güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra tabiki. ve liderler deselerki, '' Tövbe ettiğinize sevindk bundan böyle akan kanın durmasını istemediğiniz ve pişman olduğunuz için bağrımızı açıyoruz '' suçlu olanda yargılanarak adalete teslim edilecek ve taviz verilmeyecek.  ne olurdu?  terör bitermiydi ? bitmezmiydi?  bu millet kana doydu artık . sağduyulu olma zamanıdır.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 9570 Toplam Mesaj: 65