Türk Solu: İstila
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
bırakın bu istila mistila saçmalıklarını
ordaki insanların göç etmelerinin sebebi var
ama siz bunu kürtleri kötülemek amacıyla ortaya koyuyor laga luga yapıyorsanız buda sizin ezikliğinizden ve haysiyetsizliğinizdendir...
-----------------------------göç sebeplerini çok merak ediyorum doğrusu
umarım iyi bir sebepleri vardır
çok merak ediyorsan git araştır
-
DmrKen bunu yazdı:
-----------------------------celik bunu yazdı:
-----------------------------DmrKen bunu yazdı:
"Ayrıca türkiyede oğlan ve oğlancılar %90-95 kürt. "-------------------------------------------
hocam kürt değilim ama bu gercekten agır olmuş :)
fakat diğer tüm söylediklerine katılıyorum
----------------------------
Hocam işkembeden sallamıyorum, antalyada ve muğlada otelci ve turizmci arkadaşlarım var, bunların da söylediğine göre küçük çocuklar gay turistlere pazarlanıyor ve bu pazarlananların %90 ı güneydoğulu çocuklar, aileleri göz yumuyor ve kürt mafyası pazarlıyor.
Ayrıca doğudan bunları getiren de kürt mafyası. Aynı oran travestiler için de geçerli...
hani bilimsel konuşuyodun delikanlı ?
oğlancı moğlan cı ? göt korkusu seni bu hal getirmişse aman dikkat et bi kürde toslama sonra
-
Bandit bunu yazdı:
DmrKen bunu yazdı:
"Ayrıca türkiyede oğlan ve oğlancılar %90-95 kürt. "-------------------------------------------
Hocam işkembeden sallamıyorum, antalyada ve muğlada otelci ve turizmci arkadaşlarım var, bunların da söylediğine göre küçük çocuklar gay turistlere pazarlanıyor ve bu pazarlananların %90 ı güneydoğulu çocuklar, aileleri göz yumuyor ve kürt mafyası pazarlıyor.
Ayrıca doğudan bunları getiren de kürt mafyası. Aynı oran travestiler için de geçerli...
oğlancı moğlan cı ? göt korkusu seni bu hal getirmişse aman dikkat et bi kürde toslama sonra
-----------------------------Havlamaya devam et, kürtlüğünün gereği. Senin gibi kıllı maymunları muhattap almıyoruz. Benim amacım Türk milletini bilinçlendirmek.
-
DmrKen bunu yazdı:
DmrKen bunu yazdı:
-----------------------------Havlamaya devam et, kürtlüğünün gereği. Senin gibi kıllı maymunları muhattap almıyoruz. Benim amacım Türk milletini bilinçlendirmek.
ufacık yaşınla sen mi bilinçlendircen milleti ? sen önce büyüde gel ve o konuştuklarını sana teker teker yedirtirim anladınmı götünüzden şeyler uydurmayın ah ah karşımda olcaktınki sen ben sana neler yapardım bi bilsen :)
-
Bandit bunu yazdı:
ufacık yaşınla sen mi bilinçlendircen milleti ? sen önce büyüde gel ve o konuştuklarını sana teker teker yedirtirim anladınmı götünüzden şeyler uydurmayın ah ah karşımda olcaktınki sen ben sana neler yapardım bi bilsen :)
-----------------------------Birkere ben Türküm sen kürd aramızda kulvar farkı var. Karşımda olsan sana ne yapardım bilmiyorum. Senin millet dediğin kabilen tarih boyunca ne yapabilmişki sen ne yapacaksın.
-
DmrKen bunu yazdı:
-----------------------------Birkere ben Türküm sen kürd aramızda kulvar farkı var. Karşımda olsan sana ne yapardım bilmiyorum. Senin millet dediğin kabilen tarih boyunca ne yapabilmişki sen ne yapacaksın.
vayyyy amk aramızda kulvar farkı varmış :D olum yürü git mal mal konuşup durma sen 21 yaşında da değilsindir eminim hadi hadi başka kapıya çocuk
edit: açık adres verebilirim istiyene
hani karşında olsam bana bişiler yaparmışsın ya ?
-
Baglarbası mahallesi feyzullah caddesi gürün apt. no 7 dr 3. maltepe istanbul. Kendine güvenen tüm kürtleri beklerim. kürtten korkan kürt olsun...
-
DmrKen bunu yazdı:
Baglarbası mahallesi feyzullah caddesi gürün apt. no 7 dr 3. maltepe istanbul. Kendine güvenen tüm kürtleri beklerim. kürtten korkan kürt olsun...
olum bari pm atsaydın aman aman oğlancı kürtler görmesin azuahahaha :D:D bebe bsg:D
-
Bandit bunu yazdı:
DmrKen bunu yazdı:
olum bari pm atsaydın aman aman oğlancı kürtler görmesin azuahahaha :D:D bebe bsg:D
-----------------------------ne oldu atıp tutuyodun adam adres vermiş sana :D
-
bandit
oğlancı moğlan cı ? göt korkusu seni bu hal getirmişse aman dikkat et bi """kürde toslama sonra"""
-----------------------------allahmızınız olm siz lan kendinizi ne sanıyonuz anlamış degilim tüm kürtler aynı aq kendini bok sanıyolar lan
sie go kısaca