Türk Solu: İstila
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------
bırakın bu istila mistila saçmalıklarını
ordaki insanların göç etmelerinin sebebi var
ama siz bunu kürtleri kötülemek amacıyla ortaya koyuyor laga luga yapıyorsanız buda sizin ezikliğinizden ve haysiyetsizliğinizdendir...
-----------------------------ığdırdaki Kürtün gelip Ardahana birde Ardahanın köyüne hemde Türk köyüne yerleşmesi. Orada huzursuzluklar çıkarması hatta ve hatta adam öldürmesi. Köylülerin Allahınızdan bulup gitmeleri. Köyün bir zaman sonra Kürt köyüne dönüşmesi.
Tamamen sebepleri var. bende biliyorum.
Ve şöyle söyliyim Iğdırlı Kürtlerin alayı bölücü görüşlü pkk sempatizanıdır. Ardahandaki Kürtlerin de çoğu sevmez Iğdırlı Kürtleri. Sevenler ancak yine bölücü görüşlü olanlardır.
Ben diyorum kesinlikle bi istila var. Ama şunuda belirtmeden geçemiyorum yine de Tüm Kürtler değil bölücü Kürtler tarafından bir istila var.
Üstelik son zamanlarda Kürtlerden aşırı derecede kazık yediğim halde yine Tüm Kürtlere laf etme gücünü kendimde bullmuyorum
-
Bir Türk, kürdlerden nefret etmiyorsa henüz yeteri kada kürt tanımamıştır. Tecrübeyle sabittir.
-
DmrKen bunu yazdı:
Bir Türk, kürdlerden nefret etmiyorsa henüz yeteri kada kürt tanımamıştır. Tecrübeyle sabittir.
----------------------------Hacı bir siktirin gidin ya Namussuzluğun, şerefsizliğin, adiliğin, kansızlığın, bölücülüğün, terbiyesizliğin, dini, dili, ırkı, cinsiyet, vatanı olmaz!!!!
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------DmrKen bunu yazdı:
----------------------------Hacı bir siktirin gidin ya Namussuzluğun, şerefsizliğin, adiliğin, kansızlığın, bölücülüğün, terbiyesizliğin, dini, dili, ırkı, cinsiyet, vatanı olmaz!!!!
-----------------------------Nasıl olmazmış, güneydoğu da her dört evden birinde ensest ilişki mağduru var. Bütün gazeteler yazdı zamanında bunu. Ayrıca türkiyede oğlan ve oğlancılar %90-95 kürt. Ayrıca Türklerin yoğun olarak yaşadığı yerlere bakın birde kürtlerin, suç durumlarını karşılaştırın.
Ben bilimsel konuşuyorum sen hümanist takılıyorsun. Zencilerin suça meyilli oldukları bilimsel olarak ispatlanmış, arapların çıkar için anasını bile satacağını tarih ispatlamış, sırf hepimiz kardeşiz muhabbetine bunların hiç birini kabul etmezsin tabiki, ancak şu bir bilimsel gerçek, mezopotamya ve güneyinde yaşayan halklar bu dünyanın en pis halklarıdır. Nokta bitti uzatma :)
Sen yine tüm milletlerin aynı olduğunu düşün ancak nasılki milletlerin fenotipi yani dış görünüşü aynı olmazsa, genotipi ve ahlaki özellikleri de aynı olmaz. Mesela git bir anadolu köyüne, insanlar birbirini sever sayar, herzaman selamı sabahı vardır esnaf birbirini destekler. Anlatmaya gerek yok bildiğin anadolu köylüsü.
Oysa git güneydoğuya muhtelen başına birşey gelmeden geri dönemezsin.
Ayrıca ben iki sene istanbul halinde çalıştım. Bir gün bile kavgasız geçtiğini görmedim, hiç kimse birbirini sevmez, hatta bir numaranın orda bir köprü vardı, kürtler tuvalete gitmeye üşendiği için biz geçerken bile köprüye işemeye devam ediyorlardı. Belediye koku yüzünden köprüyü yıktı.
Bir sefer de Ankaradan istanbula acil gelmem gerekti , O anda ucuz bilet satan ve hemen kalkacak bir arabaya rastgeldim. Arabaya bir bindim meğer urfadan istanbula gidiyormuş ve ankaradan geçerken boş koltuklara eleman alıyorlarmış.
Arabada herkes ayakkabılarını çıkarmış, içersi kokudan durulmuyor, karının biri çocuğun altını değiştirirken bir çocuk koridorda boylu boyunca yatıyor. Kolanyalı selpakla bir müddet idare ettikten sonra bir sonraki dinlenme yerinde aldım çantamı ve istanbula giden bir başka otobüsün şöförüne durumu anlattım o da sağolsun muavinle birlikte oturmama izin verdi.
Özetle zenciyle çekik gözlü dış görünüşü nasıl farklıysa genel toplum ahlakı da o denli farklıdır...
-
DmrKen bunu yazdı:
"Ayrıca türkiyede oğlan ve oğlancılar %90-95 kürt. "-------------------------------------------
hocam kürt değilim ama bu gercekten agır olmuş :)
fakat diğer tüm söylediklerine katılıyorum
-
celik bunu yazdı:
"Ayrıca türkiyede oğlan ve oğlancılar %90-95 kürt. "-------------------------------------------
----------------------------
Hocam işkembeden sallamıyorum, antalyada ve muğlada otelci ve turizmci arkadaşlarım var, bunların da söylediğine göre küçük çocuklar gay turistlere pazarlanıyor ve bu pazarlananların %90 ı güneydoğulu çocuklar, aileleri göz yumuyor ve kürt mafyası pazarlıyor.
Ayrıca doğudan bunları getiren de kürt mafyası. Aynı oran travestiler için de geçerli...
-
DmrKen bunu yazdı:
-----------------------------celik bunu yazdı:
----------------------------
Hocam işkembeden sallamıyorum, antalyada ve muğlada otelci ve turizmci arkadaşlarım var, bunların da söylediğine göre küçük çocuklar gay turistlere pazarlanıyor ve bu pazarlananların %90 ı güneydoğulu çocuklar, aileleri göz yumuyor ve kürt mafyası pazarlıyor.
Ayrıca doğudan bunları getiren de kürt mafyası. Aynı oran travestiler için de geçerli...
-----------------------------Arkadaşımda Antalya'da bi barda barmenlik yapıyor oda demişti fuhuş ve türevi sektörler Antalya'da diyarbakır'lıların elinde imiş.
-
sieg heil :)
-
ne kadar kürt tanidi isem ewet ne kadar kürt hepsi de kalles cıktı askerlıklde olsun şöför wardi dewletın araçini bozmaya çalişirdi ... ! neler neLer..
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------Bandit bunu yazdı:
Blackjack bunu yazdı:
G.doğudan büyük şehirlere doğru bir göç var.Ancak sorun bu göç aşamasında kalmadığı için sorun olarak nitelendirilmektedir.Bölgesel bir bakış açısı ve bunun doğurduğu büyük bir siyasal alan var.Ve bu siyasal alan kürt varlığı üzerinden hareket etmekte.Büyükşehirlerde ki adaptasyon sorunu,bölgesel siyasetin suistimal ettiği bir konudur.Bu yüzden kürt kürdü tutmaya çalışır,kürt kürtten alışveriş etmeye başlar.Bir haneninde 5-6 çocuğunun olmasıda sosyolojik bir sorundur.Kısassadan hisse ortada bir sorun vardır.Yani,devlet ırkçı bu yüzden yardım etmiyor onlarda göç ediyorlar romantik realizmi ile gündelik hayatın ki birbirini tutmuyor.Bırakın bu söylemleri.Sosyal düzeni oturmuş her yaşam alananında bu sorunlara karşı herzaman bir refleks gelişir.Bunu birileri istila diye,bir başkası ise farklı adlandırır.Ama sonuç hep aynıdır evet ortada bir sorun vardır.İlk önce herkes bu kontrolsüz üremenin bir sorun olduğu konusunda mutakabata varması gerek.Bunu sorun olarak görmeyenlerin görenleri haysiyetsiz,şerefsiz diye nitelendirmesi istila diyenlerin sayısını arttırmaktan başka bir işe yaramaz.Ve bu işler öyle salya sümük romantizmi,histerik halkçı naraları ile çözülmeyecektir.Geçti o devirler.
benim ağzımdan bu kontrolsüz üreme(!)yi sorun olarak görüyorum veya görmüyorum gibi bir kelime çıkmışmıki sen benim cümlelerimi götünden uydurarak orda yanlış bir şekilde kullanıyorsun???
beni delirtme git bak orda hangi konu hakkında bu kelimeleri söyleme gereği duymuşum önce onu anlamaya çalış sonra sosyal mesaj ver!
-----------------------------Sen kimsin ki lan seni muhattap alıcamda yorum yazma zehmetine girişicem.Muhatabım sen olsaydın senden alıntı yapardım bu kadar basit.Her yorumun her mesajın altına sokak kevaşesi gibi yatmayın,ona buna zincirini koparmış it gibi saldırmayın çekerler tasmanızdan sonra.Şimdi,sen ve senin gibileri adam yerine koyup muhatap almadığımı alıntı yapmadığımdan öğrendiysen ortaya koyduğun götünü alıp sosyal mesaj zannettiğin yerelere götürebilirsin hadi siktir git.
1. si sakın bana bidaha lan deme..
2.si benim gibileri adam yerine koymuyor ve alıntı yapmıyosan bana ithafen bitakım kelimeler sarfetme ki senin tasmanıda ben çekmiyim...