Türkiyede İşsizlik Yoktur
-
tamam kabul çevrede iş imkanları çok fakat siz daha iş görüşmesine
gitmeden zaten sınırlar bellidir.girilecek işe başlanacak işlerin çoğunda çalışma saatleri ve koşulları işçiden fazlasını beklemek
şeklindedir daima nede olsa burası türkiye veryansın ediyorum çünkü zihniyet kötü daima
alın yine bir örnek:süt sağım makinaları üretimi ve montajı yapan fabrikanın birinde arge kısmında
işe başladık birgün müdür bana dediki misafirler gelecek git bahçedeki köpeğin pisliklerini temizle dedi bende bıraktım işi
ben oraya köpek bakımcısı olarak girmedim.şimdi işsizlikmi mesele yoksa işçiden başka şeyler bekleyen zihniyetmi
-
şu türkiyede iş çok diyenler pazartesine kadar bana adana da iş bulup yazabilirler mi acaba?
vasıflarımı da yazim.
kaynak (elektrot ve gaz altı ), su tesisatı (demir ve plastik ) , ayrıca c# ve java biliyorum.
bunun yanında inşaattan da anlarım karo fayans döşemesi, demir bağlaması kalıp çakması anlarım (:
iş bulanlar pm atabilirler şu an stajdayım (:
-
sLeymN bunu yazdı
şu türkiyede iş çok diyenler pazartesine kadar bana adana da iş bulup yazabilirler mi acaba?
vasıflarımı da yazim.
kaynak (elektrot ve gaz altı ), su tesisatı (demir ve plastik ) , ayrıca c# ve java biliyorum.
bunun yanında inşaattan da anlarım karo fayans döşemesi, demir bağlaması kalıp çakması anlarım (:
Güneş enerjisi tesisatı istersen barajyolunda var bildiğim yerler
-
kaanstain bunu yazdısLeymN bunu yazdı
vasıflarımı da yazim.
olur hocam yönlendir gidim çalışim :D
-
sLeymN bunu yazdıkaanstain bunu yazdısLeymN bunu yazdı
vasıflarımı da yazim.
olur hocam yönlendir gidim çalışim :D
öm attım.
-
valla kusurabakmayın bütün suçlu işverende kendi adamını yetiştirmeyip işten anlayan adam arıyorlar ve üstüne bukonuda kendilerini haklı
görüyorlar bukonuda tek çalışmayı işkur kursları yapıyor orayada ancak başka planı olup kursa katılanlara para verildiğini duyan beleşçiler gidiyor
haliyle
-
kendinizi parçalamayin böyle, sirtinizi devlete yaslayin daha iyiii bir polis bir asker bir devlet memuru olun her ay düzenli olarak
maaşinizda yatar gecikme durumunuz olmaz çalişma süresince gittiğiniz yere göre lojmaninizda olur kira vermezsiniz
parayi biriktirir 5 sene sonra ev alma projeleri açarsiniz kendinize, tabi 5 sene içinde ev alcak kadar para birikmez ama
peşinatini karşiliycak kadar para biriktirip daha sonra taksitle bitirirsiniz ben özel harekat polisiyim doğudada güneydoğudada
görev yaptim lojmanlarda oturdum dönüp dolaşip memlekete geldik ankaradayim kirada oturuyorum ama gelecek aya ev alacam
mesela boşverin özel sektörün ağiz kokusunu çekmeyin tabi can korkusu olanlara diyecek brşey yok
-
dead_march bunu yazdı
valla kusurabakmayın bütün suçlu işverende kendi adamını yetiştirmeyip işten anlayan adam arıyorlar ve üstüne bukonuda kendilerini haklı
görüyorlar bukonuda tek çalışmayı işkur kursları yapıyor orayada ancak başka planı olup kursa katılanlara para verildiğini duyan beleşçiler gidiyor
haliyle
İşi öğrenip(2yıl) sonra kaçan 3. elemanımızı yolladık bu sene :)
Patron karar verdi, yeni mezun almam dedi, siz olsanız?
-
MaviGozluDev bunu yazdı
2-3 olaya bakarak "Türkiye'de işsizlik yok" diye genelleme yapmak bence çokta sağlıklı değil.. evet iş beğenmemek diye bi durum vardır.. bizde mezun olur olmaz işe girdik , maaşımızda iyi sayılırdı ama koşulları beğenmedik çıktık bitti gitti.. daha iyi bi iş bulabilecekken, maaşı aynı olsada koşulları daha iyi olacakken niye devam edeydim o işte.!?
bende buraya çevremden 2-3 tane iş arayıpta bir türlü bulamayan bulduğundanda 2 ay sonra çıkarılan tanıdıkların örneklerini yazıp "Türkiyede gerçekten işsizlikvar" diye yazarsam hangimizin genellemesi doğru olacak :) :)
görüşmeye gelen elemean sorunlu bi tipmiş belli ki tişört giymem vs diye, zaten işe almamanız daha hayırlı onu, dükkandan çıkar o tişörtü felan çıkarır o :DEn güzel şekilde devrimci kardeşim açıklamış.
-
kaanstain bunu yazdıdead_march bunu yazdı
haliyle
İşi öğrenip(2yıl) sonra kaçan 3. elemanımızı yolladık bu sene :)
Patron karar verdi, yeni mezun almam dedi, siz olsanız?
bide öle bi durum var