Tüyleriniz Diken Diken Olacak...(+18)
-
arkadaşlar geçenlerde arkadaşım izletti ama ben tam olarak izleyemedim.İçeriği ölüm anı ve sonrası.Bu tip konulardan çok etkilenenler varsa izlememesini tavsiye isterim.
merak edenlerle paylaşmak istedim bu arada gerçekten de +18
daha önce verildiyse özr.
http://www.youtube.com/watch?v=2zd3Zl0F2os&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=V2H2khBH8IM
http://www.youtube.com/watch?v=cmIP6IXMLxM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pw_wGQlLsjo&feature=related
-
öğlen öğlen dağıldım vallahi...
-
Tipik, arapların, köle yetiştirme stratejisi sonucu yapılan videolar...
Cıkan sonuc, eğer namaz kılmayıp müzik dinlersek şeytanı görecez, musalla taşında kızgın suda haşlanacaz...
Acaba devamlı ölüp diriliyorlarmıda, bu kadar kesin konuşuyorlar...
En komiğide kızgın suyla haşlanma geyiği :) Organik bi bileşiğin, inorganik hale geçtikten sonra, acı duyacağına inanılması kadar gerzekce bir düşünceyi ana tema haline getirmişler, birde isleyip tüylerimiz diken diken olacakmış :)
-
Sorry this video is no longer avaliable filan diyo amk rapide filan atsanıza şunu merak ettim
-
Abartı şeyler bunlar,tırsıyosanız sizde bir problem var demektir :S Sanki gidip gelen varmış gibi birde öldükten sonra neler olacağını falan yapmışlar :S Ona bakılırsa Mısır'ın Ölüler Kitabı'ndada birsürü şey yazıyo...
-
La bu ne yaa içim karardı :/
-
dini ocu gibi gostermek yerine birazda sevgiyle yaklassaniz ya.
ne zaman dini bir video izlesem hepsinde, oleceksin, g.tunu bocekler yiyecek, sunu yaparsaniz bu olacak, bunu yaparsaniz boyle olacak,
cayir cayir yanacaksiniz, sulu kofte gibi haslanaca, tavuk gotu gibi kizaracaksiniz.bu video yu izleyen bir cocugun psikolojisini dusunmek bile istemem.
bu video yu izledikten sonra buyuyup gunahkar olacagima oyleyim kurtulayim diye kendini oldurmesi icten bile degil.
insanlarin iyi olmasi icin iyilik yapmasi icin illa kotu seyleri mi gostermek lazim.
dinde zorlama yoktur tamam da bu video ne ? adamin icinden gelmiyorsa yapmak bu video yu izledikten sonra yapsa ne yapmasa ne ?
adam bu sefer namazi cehennemde yanmayayim, gotumu bocekler yerken hissetmeyeyim diye kilacak ?
peki namaz kilmanin amaci bu mu olmasi gerek ? Allah icin degilde bu amaclar icin kilmaya baslayacak...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------dini ocu gibi gostermek yerine birazda sevgiyle yaklassaniz ya.
ne zaman dini bir video izlesem hepsinde, oleceksin, g.tunu bocekler yiyecek, sunu yaparsaniz bu olacak, bunu yaparsaniz boyle olacak,
cayir cayir yanacaksiniz, sulu kofte gibi haslanaca, tavuk gotu gibi kizaracaksiniz.bu video yu izleyen bir cocugun psikolojisini dusunmek bile istemem.
bu video yu izledikten sonra buyuyup gunahkar olacagima oyleyim kurtulayim diye kendini oldurmesi icten bile degil.
insanlarin iyi olmasi icin iyilik yapmasi icin illa kotu seyleri mi gostermek lazim.
dinde zorlama yoktur tamam da bu video ne ? adamin icinden gelmiyorsa yapmak bu video yu izledikten sonra yapsa ne yapmasa ne ?
adam bu sefer namazi cehennemde yanmayayim, gotumu bocekler yerken hissetmeyeyim diye kilacak ?
peki namaz kilmanin amaci bu mu olmasi gerek ? Allah icin degilde bu amaclar icin kilmaya baslayacak...
-----------------------------Cok haklısın underzero :l
-
arabın çektiği vidyo bu kadar olur
bi vidyoda benden
-
vaybe acaip bi videoymuş harbiden ölüm çok kötü bişey ya herşet bitecek
-
İmanlı ve inançlı şekilde canımızı vermeyi nasip eyle Allahım. Bir kaç sene önce böyle bir rüya görmüştüm ve halen o rüyanın etkisinde sayılabilirim. Rüyamda mezara beni koyduklarında avazım çıktığı kadar bağırıyorum, aman yaman diyorum ama kimse beni ne duyoyur nede işitiyor, rüyadan sonra biraz düzeldim ama daha sonraları yine nefsimizin elinde oyuncak olmaya devam ediyorum. inanın ki imanı zayıf olanlar için ölüm gerçekten bir bitiş, ama imanı kuvvetliler için ise ölüm Rabbe kavuşma vuslat anının bitişidir. Nasılki sınava çalışmayan bir öğrenci sınav günü geldikçe strese kapılırsa, ölümde öteki dünya için çalışmayan benim gibi insanlar için bir kabustur.