Tüyleriniz Diken Diken Olacak...(+18)
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------
youtube ve tbt ye bu videoyu ulaştırandan Allah razı olsun bu insanoğlunu korkutmadan kötüyü göstermeden akıllanacağı yok lütfen saçma saçma polemik yaratmayalım çarşaflının spagetti yiyişiyle bu videoda alaka göremedim adam koymuş inanan teşekkür eder inanmayan çıkar sayfadan eleştirmeye hakkın yok
-----------------------------dostum bence en iyi yorumu yaptın helal olsun
-----------------------------bence sen bu videoyu buraya ulaştırarak en iyi işi çıkardın yeni paylaşımlarını bekliyoruz
------------------------------
Demek adamın biri gelip sizi daha fazla korkutsa iki dakkada tanrınızıda satarsınız...
"Haşaaaa! Haşaaa!"
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
diener bunu yazdı:
-----------------------------EfEkSiYoN bunu yazdı:
youtube ve tbt ye bu videoyu ulaştırandan Allah razı olsun bu insanoğlunu korkutmadan kötüyü göstermeden akıllanacağı yok lütfen saçma saçma polemik yaratmayalım çarşaflının spagetti yiyişiyle bu videoda alaka göremedim adam koymuş inanan teşekkür eder inanmayan çıkar sayfadan eleştirmeye hakkın yok
-----------------------------dostum bence en iyi yorumu yaptın helal olsun
-----------------------------bence sen bu videoyu buraya ulaştırarak en iyi işi çıkardın yeni paylaşımlarını bekliyoruz
-----------------------------rene çık ortaya! sen yaptın biliyorum, bu adamlar gerçek değil, sen üyelikler açıp bunları yazdın dalga geçmek için, yoksa bunlar gerçek olamaz :|
ulan ne günlere kaldık ya :S
-
Arlong bunu yazdı:
vaybe acaip bi videoymuş harbiden ölüm çok kötü bişey ya herşet bitecek
-----------------------------ölüm bir son değil arkadaşım başlanıgıçtır.inanlar için iyi inanmayanlara da azaptır
-
sanki çok gördüler azraili kaç kere öldünüz :D a.q arapları zaten uyuz oluyom araplara
-
Öncelikle oğulun şeytanın oyuncağı haline gelerek üzerine kesin bir emir olarak telakki edilen bir ibadeti boşvermişlikle yerine getirmeyerek karşılığında alacağı cezayı ibretlik bir şekilde bizimle paylaşan arkadaşımızdan ALLAH razı olsun.
Bir MÜSLÜMAN ın mühim görevlerinden biri hakkında bunu meyilli olamayanları veya hiç yapmayanları uyarıcı nitelikte kısa bir film hazırlanmış. Dolayısıyla kafirlerin bu konuda yorum yapma yetkisi yoktur, yetkisi varsa bile etkisi yoktur..
Bir diğer konu ise, videoyu hazırlayanın Arap olduğuna bakılarak, sanki Arap olduğu için yanlıştır, kabul edilemezdir, müslüman değilmiş gibi yerlere gelen yorumlar yazan zihniyeti kınayamıyorum bile..
Videonun temasına gelince; Kur'an ve Hadislerde belirtildiği üzere imanın aslolan umdelerinden birisi TAKVA'dır. Takva; yani ALLAH korkusu, Allah'tan korkmak.. Hadis olarak bir yerde ise, "Cehennem korkusundan ağlayan göz Cehennemi görmez." diye geçer..
İnsanların hareketlerini kısıtlamak için onları caydırıcı, korkutucu cezalar verilir.. Örneğin; uyuşturucu ticaretinde, zinada, haksız yere adam öldürmede, tecavüzde idam, örneğin yolsuzluk yapmalarda, trafik kazalarında veya trafik kuralları ihlalinde ağır para cezaları vs. vs.
İnsanların kalbine korku yerleştirilmeli ..
Kaldı ki siz bu korkudan şikayet ediyorsunuz, koskoca forumda kaçınız çıkıp İslam'ın hangi güzelliği ile alakalı konu açtı ?
-
Salak arapların tip tip işleri yüzünden oradaki olayları gerçek dışı zannedebilirsiniz ama hepsi gerçektir aq. Tamamen yoldan çıkmış kimseler bu tür şeylerle doğru yola getirilir. Burada islamı tanıtıcı bi video yapmamışlar ki. Bazılarınız demiş ki: "islamı güzellikleriyle değil, korkutucu olarak, zoraki iman yaptırmaya çalışrak tanıtıyolar" vs. Burada ölüm ve sonrasını anlatan, ibadet yapmayan, Allah'a kurlluk borcunu yerine getirmediği gibi saygısızlık yapanların ahireti hakkında bi video yapmaya çalışmış salak araplar; lakin pek güzel olmamış. Ama ele aldıkları konu güzel.
-
ya bu nasıl bir konu baslıgıdır böyle ? Tüyleriniz diken diken olacak gözleriniz fal taşı gibi acılacak fln ne bu ya ölümden öte yol varmı kardesim ? niye kasıyosun kendını bu kada ? 2 tane arap cıkmıs saçma sapan video cekmis sende bunu hemen yemişsin. Korkacagına yada onu bunu tribe sokacagına daha güzel daha yararlı konularla karsımıza cıksan iyi edersin.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------arabın çektiği vidyo bu kadar olur
bi vidyoda benden
http://www.youtube.com/watch?v=o-nM_RsYeHo&feature=related
-----------------------------muhahah :D:D
harbi karıya bak ya :|
-
Ölümden öte köy yok gitmesekte görmesekte o köy bizim köyümüzdür... :)
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle oğulun şeytanın oyuncağı haline gelerek üzerine kesin bir emir olarak telakki edilen bir ibadeti boşvermişlikle yerine getirmeyerek karşılığında alacağı cezayı ibretlik bir şekilde bizimle paylaşan arkadaşımızdan ALLAH razı olsun.
Bir MÜSLÜMAN ın mühim görevlerinden biri hakkında bunu meyilli olamayanları veya hiç yapmayanları uyarıcı nitelikte kısa bir film hazırlanmış. Dolayısıyla kafirlerin bu konuda yorum yapma yetkisi yoktur, yetkisi varsa bile etkisi yoktur..
Bir diğer konu ise, videoyu hazırlayanın Arap olduğuna bakılarak, sanki Arap olduğu için yanlıştır, kabul edilemezdir, müslüman değilmiş gibi yerlere gelen yorumlar yazan zihniyeti kınayamıyorum bile..
Videonun temasına gelince; Kur'an ve Hadislerde belirtildiği üzere imanın aslolan umdelerinden birisi TAKVA'dır. Takva; yani ALLAH korkusu, Allah'tan korkmak.. Hadis olarak bir yerde ise, "Cehennem korkusundan ağlayan göz Cehennemi görmez." diye geçer..
İnsanların hareketlerini kısıtlamak için onları caydırıcı, korkutucu cezalar verilir.. Örneğin; uyuşturucu ticaretinde, zinada, haksız yere adam öldürmede, tecavüzde idam, örneğin yolsuzluk yapmalarda, trafik kazalarında veya trafik kuralları ihlalinde ağır para cezaları vs. vs.
İnsanların kalbine korku yerleştirilmeli ..
Kaldı ki siz bu korkudan şikayet ediyorsunuz, koskoca forumda kaçınız çıkıp İslam'ın hangi güzelliği ile alakalı konu açtı ?
cosmussun ne diyim :)
uyarmak icinmi hazirlanmis, korkutup tirstirip millete dini ogretmeye mi calismak oras itartisilir.
bu zamana hangi arap milleti varki Turklere faydasi dokunmus ? birak Turkleri kendisine faydasi dokunmus ? 1. dunya savasinda bizi ingilizlere satan araplardi
irak i bile amerikalilara altin tepside sunan irak li araplardi. amerikanin en buyuk askeri ustleri hep arap ulkelerinde (sudi arabistan, kuveyt, misir vs vs)
cikip bana araplarin yaptigi yanlismi deme zira bu zamana kadar dogru birseylerini gormedikvideo daki Kuran ve hadislere sozum yok. Allah tan korkmak baska Allah i korkutarak tanitmak baska. bu video yu ilkokula ortaokula giden bir cocugun psikolojisini hic dusundun mu ?
insanlarin hareketlerini kisitlamak icin ceza verilir demissin :) evet kuran kurslarinda falaka gibi, okullarda dayak gibi, kisasa kisas gibi. sen benim tavugumu oldurdun bende senin tavugunu oldurecegim.
insanlarin kalbine korku yerlestirirsen ne olur ? korkan insanin kime ne faydasi vardir ?
"ben bayan doktorum Aman cehennemde yanmiyayim o yuzden bu erkek hastaya bakamam" diyen insanlarla karsilasiriz ondan sonra vs vs