Tüyleriniz Diken Diken Olacak...(+18)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------ant2 nin verdigi videodaki yorumlara bakın
adam yazmıs
seriatsavar nicki :D
hadydi şeriatcılar bugunlerde durgunsunuz canlanın canlanın neşemizi bulalım :d
-----------------------------
elhamdülillah beton kafalıyım
-
-
Antikky bunu yazdı:
:D
----------------------------- -
NetBABA bunu yazdı:
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Hep yanarsın çarpılırsın diye korkuyla büyütüldük. Büyüklerimiz hiç bir zaman iyi güzel olandan bahsederek dini bize anlatmadı kaldıki bir çok insan gelenek göreneklerle dini karıştırmıştır gelenekleri dinin emri olarak görmüşlerdir. Şunları izleyip yanmıyım diye namaz kılsa ne olurki kalbinde inanç olmadıktan sonra boş Allah kimin ne niyetle ibadet yaptığını bilir. Kaldıki şu videolardan zerre etkilenmedim sadece aptalca buldum inanç insanın kalbindedir.
Atatürk'ün dediği gibi;
"Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz."
ama bu videoya muhalifiz
İlk izlemesinde korkuyla kılar belki ama sonraki dönemlerde içine Allah sevgisi düşmeyeceği ne malum yaa.Bunada sen garanti veremezsinevet inanç insanın kalbindedir eğer korkmuş ve sonucunda ibadet etmişse yine inanmış olur çok iyi biliyorsunuzki birşeylerin vesile olması gerekiyor iman etmeye
ayrıca senin çevrendekiler seni korkutmuşlar diye herkez de korkutulmuş olamaz genellemen çok bayat ve tutarsız.
hörmetler siz yazın kararsızlıklarınızı ben inşallah hepsine cevap yazarım :D
-----------------------------Bir benim çevrem degil bir çogumuzun çevresi böyle güzellikler varken neden korkuyla yaşayayımki kim korkuyla yaşadığı huzursuz bir hayat isterki aynı
-
NetBABA bunu yazdı:
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Hep yanarsın çarpılırsın diye korkuyla büyütüldük. Büyüklerimiz hiç bir zaman iyi güzel olandan bahsederek dini bize anlatmadı kaldıki bir çok insan gelenek göreneklerle dini karıştırmıştır gelenekleri dinin emri olarak görmüşlerdir. Şunları izleyip yanmıyım diye namaz kılsa ne olurki kalbinde inanç olmadıktan sonra boş Allah kimin ne niyetle ibadet yaptığını bilir. Kaldıki şu videolardan zerre etkilenmedim sadece aptalca buldum inanç insanın kalbindedir.
Atatürk'ün dediği gibi;
"Din, bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz."
ama bu videoya muhalifiz
İlk izlemesinde korkuyla kılar belki ama sonraki dönemlerde içine Allah sevgisi düşmeyeceği ne malum yaa.Bunada sen garanti veremezsinevet inanç insanın kalbindedir eğer korkmuş ve sonucunda ibadet etmişse yine inanmış olur çok iyi biliyorsunuzki birşeylerin vesile olması gerekiyor iman etmeye
ayrıca senin çevrendekiler seni korkutmuşlar diye herkez de korkutulmuş olamaz genellemen çok bayat ve tutarsız.
hörmetler siz yazın kararsızlıklarınızı ben inşallah hepsine cevap yazarım :D
-----------------------------Bir benim çevrem degil bir çogumuzun çevresi böyle güzellikler varken neden korkuyla yaşayayımki kim korkuyla yaşadığı huzursuz bir hayat ister
-
SSC bunu yazdı:
-----------------------------Acaba devamlı ölüp diriliyorlarmıda, bu kadar kesin konuşuyorlar...
Kuran'da ve hadislerde bunun nasıl bişey olduğu belirtilmiştir -
püff saçmalık..
Allah ı sadist olarak göstermeye çalışıo kodumun mal arapları..
Allah tan korkulmaz abicim o kötü bişey deil alla allaa..
-
Arapların topunu s** 85 yıldır kurtulamadık a*** salaklarının buluslarından
-
aga bu saatin 3.5 olması muhbbeti nedir yaw:S
korku filmlerinde de hep görüom...
ayrıca 3.5 atma muhbbeti de burdan mı gelir... x)
-
NetBABA bunu yazdı:
Ya kardeş haklısında şuda bir gerçek cennet cehennem var bunlarıda görmezden gelemezsin ayrıca seninde bu şekilde provakasyon yaptığını düşünüyorum.Belki insanlar korkup imana gelecek hrkez illa severek imana gelecek diye birşeymi var sebepleri niye tatışıyorsun gereksiz yere bunlar ayetlerle açıklanan gerçeklerin temsili görüntüleri değilmi?
-----------------------------beni taniyanlar provakatif yazilar yazmadigimi bilirler.
simdi video ya gelecek olursak,
Allahi insanlara sevdirmek icin korkuyu mu one surmek dogru olur, yoksa sevgiyi guzelligi mi ?
Allah sana Kuran-i Kerim diye kitap gondermis, acip onu okumayan, ogrenmek icin hicbirsey yapmayan bir insana dini bu sekilde anlatirsan nasil imana gelecek ?
yani gonullu olarak mi isteyerek mi yapacak ?
yoksa zorla istemedigi halde "g.tumu bocek yemesin, olurken aci cekmeyeyim, diger tarafa gidersem ates bi tarafimi yakmasin" diye mi yapacak bunu ?
hangisi daha makbuldur ?
ben yolda giderken bir tas gorsem o tasi insanlar takilip dusmesin diye kenara alirim, Allah gorsun sevap kazanayim insanlara iyilik yapmis oldugumu melekler gorsun diye degil.
ben bu tasi hangi maksatla kenara koyarsam makbuldur ?