Tüyleriniz Diken Diken Olacak...(+18)
-
Acaba bu video veya benzerlerine baktığımızda algılamaya çalıştığımız şey nedir. Müslüman düşmanlığımı, arap düşmanlığımı, Cennet-cehennem düşmanlığımı. Burdaki herkes nefsimden üstün insanlardır onu biliyorum, ama bilmediğim şey ise biri bir konu açmış kimisi beğenir kimisi beğenmez o kişilerin görüşlerine bağlıdır. Ama şu gerçekki ben sinema yönetmeni, yapımcısı veya yorumcusu olsaydım, derdimki şurdaki replik iyi olmamış, kabire gece gömülme olmaz, azrail pek benzememiş şurasnda şu burasında bu vardım derdim. Ama ben bana verilmek istenen mesajı almaya çalışırım. Yani sonuçta arkadaşlar haklı veya haksız filmi eleştirebilir kınayabilir.
Ama şu bir gerçekki, Allah vardır, doğum vardır, yaşam vardır, ölüm vardır, kabir azabı (ki bu azap ki Allah Resulunun dahi çekindiği bir azaptır dikkatinizi çekmek isterim) vardır, cennet-cehennem vardır. Ha isteyen kişi inanır istemeyen inanmaz kişi kendinedir, kara koyun kara bacağından beyaz koyun beyaz bacağından asılır. Zaten Allahımız isteseydi nasılki bizi bir ceninden yani bir pıhtıdan yaratmaya muktedir ise, robot misali herkesi melekler misali kendine dua eden yalvaran ve kendinin dediği hiç bir emirden zerre kadar şaşmayan insanlar yaratabilirdi. Ama o insanı alemlerin en şerefli mahlukatı olarak yaratmış, akıl-zeka vermiş isteyen istediği doğruda gider. Saygılar...
-
evet dostum bazı teaztlıklar doğru gece gömülme felan
-
Ben bunu onceden gormuştum arkadaş cd getirmişti bana kesın ızle kendınde bır değişilik olacağını hıssedersın dedi bende merak etım aldım cdyı ızledım hala bır şey yok : ))
-
gel hasanım geeell :D
ben böyle saçma şey görmedim =) -
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
-----------------------------
gel hasanım geeell :D
ben böyle saçma şey görmedim =)
-----------------------------dai sen fazla kurtlar vadisindeki büyük iskenderi seyrediyon gel hasanım demiyo :D gell hasann :@ dioo .. ama çok hoş ya ..
-
öff be bende bi bok var sndm
-
bu video haberlere bile cikmis
http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=518508&Date=18.04.2008&ver=37
-
SSC bunu yazdı:
-----------------------------Tipik, arapların, köle yetiştirme stratejisi sonucu yapılan videolar...
Cıkan sonuc, eğer namaz kılmayıp müzik dinlersek şeytanı görecez, musalla taşında kızgın suda haşlanacaz...
Acaba devamlı ölüp diriliyorlarmıda, bu kadar kesin konuşuyorlar...
En komiğide kızgın suyla haşlanma geyiği :) Organik bi bileşiğin, inorganik hale geçtikten sonra, acı duyacağına inanılması kadar gerzekce bir düşünceyi ana tema haline getirmişler, birde isleyip tüylerimiz diken diken olacakmış :)
-----------------------------onların gercek olup olmadıgını bılmıyoruz ama onlara ınancının olmadıgı kadar bırde ınanmayı deneyıp asıl nasıl yasaman gerektıgını görmeye calışmaya ne dersın? sadece dusun .....
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------değiliz herkes inanıncında inanmamasında özgürdür ama buna ne ben ne sen karışamassın sen inanmıyorsundur Allahsız köpek diyemem ben sana bu videoyu koyana teşekkür etmişim videoyu beğenmişimdir şakamı bu yada diyemessin biraz olgun olmaya davet ediyorum
-------------------------------
şimdi biri konu açsa "kont dracula canlanmış hepimizi yiyecek" dese, sora başkası da kalkıp "aman tanrım sarımsak alalım hemen" dese, her ne kadar kişisel özgürlük varsa da ben o herife mal muamelesi yaparım.
insan aklını kullanmadan özgür olamaz, önce adam akıllı bi düşünün gerçekleri görün.
ayrıca sen bana hiçbirzaman "Allahsız köpek" diyemezsin, bunun özgürlükle alakası yok ben zaten Tanrı ya inanan biriyim, ve emin ol çok iyi bildiğini sandığın dinini senden daha iyi biliyorum..
-----------------------------Allahsız köpek diyemem'i ben 2 gün önce belirtmişim zaten dikkatli oku "kont dracula canlanmış hepimizi yiyecek"hemen saptır kont dracula bir ilahi din mi ona tapanlar mı var bende öyle bir konu açan birine söverim zaten tabiki ' insan aklını kullanmadan özgür olamaz ' ama o aklıda iyi faideli işlerde kullanmalıdır. ne güzel Allah'a inanan biriymişsin amal dini kimin daha iyi bilip bilmediğini ancak rabbimiz bilir.bu adamlar gerçek değil ne lan türünden konuşman beni sinirlendirdi kalbini kırdıysam affola
-
Peygamberimiz demiş ki "kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız sevdiriniz, korkutmayınız" bu yeterli olur sanırım..