Twitter Kapatıldı..
-
DNS kullanan arkadaşlar bağlanabiliyor, DNS ayarını sıfırlarsanız bağlanamazdığınızı görürsünüz.
-
Erişmek isteyen arkadaşlar
Google Chrome eklentisini kurup girebilirler. Herhangi bir dns vb vpn yapılandırması yapmanıza da gerek kalmayacaktır.
Eklenti
https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme
-
Her adım biraz daha dibe.
-
Benim başörtülü bacıma Twitter'ı yasakladılar !
-
Fuat avni bugünkü bie tweetinde bu hesabım kapatılırsa rotahaber.com dan yazılarıma deam edeceğim demişti. Twitter komple gitti.
-
tam açıldı bende yazacaktım ki :((( gitmiş bağlanıyor yazıyor ama hiç ilerleme yok
kapatacak kapatmayacak derken kapattı vay be.
bunun yasal bir çözümü olmalı sonuçta krallıkla yönetilmiyoruz
twitter delisi olduğumdan değil de gerek yoktu.
bir ara blogspotlar kapatılmıştı. 1 kişi dijitürk çaldı diye hepsini kapatmışlardı. amma üzülmüştüm
içinde kötü var diye külli cezalandırılmaz ki
-
ayın 25 inde büyük bomba patlatıcaklarmış beyler video bekleniyor :D
EcHoLL tarafından 21/Mar/14 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
İddia ediyorum bir sebeple tahribatı kapatsalar,oh iyi oldu zaten çok boş bir siteydi diyecek götlekler var.Evet var bu sitede üstelik.
-
futurist bunu yazdı
tam açıldı bende yazacaktım ki :((( gitmiş bağlanıyor yazıyor ama hiç ilerleme yok
kapatacak kapatmayacak derken kapattı vay be.
bunun yasal bir çözümü olmalı sonuçta krallıkla yönetilmiyoruz
twitter delisi olduğumdan değil de gerek yoktu.
bir ara blogspotlar kapatılmıştı. 1 kişi dijitürk çaldı diye hepsini kapatmışlardı. amma üzülmüştüm
içinde kötü var diye külli cezalandırılmaz ki
İçinde kötü varsa , twitter veya youtube kendisi kapatıyor zaten yasal birşeyi ihlal ettiğinde.
Krallıkla değil diktatörlükle yönetiliyoruz.
Kuralları koyan bir diktatör var tepemizde. Kuralları o koyunca krallıktan ne farkı var ? Yasal olarak kapatma hakkı var adamın elinde.
-
bende dns sizde giriyor ne iş ?
detCode tarafından 21/Mar/14 01:11 tarihinde düzenlenmiştir