Twitter Kapatıldı..
-
futurist bunu yazdırisk53 bunu yazdı
İnşallah fesbuk da kapanır da millet internetin ney olduğunu öğrenir aq :D
temenni değil ama bir ay bir denense millet ne yapacak.bunun uğruna ölecekler var.
telefon no ver faceden konuşalım
e-mail ver faceden canım
fotoğrafımı ver face ekledim
arkadaşlar buluşalım faceden anlaşırız..
dedim sizin facebookunuzada ... dediğim çok oldu.
kimsenin yüzünü göremiyorum.
yaptıkları iyi kötü her haltı koyuyorlar. ordan takip et ... olur canım
adam gibi kullanana sözüm yok
gizli AKP'li
mataramasuko tarafından 21/Mar/14 01:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Bugün yapılmış olan bu kapatma 25 Mart ta ortaya çıkacak kasetlerin korkusu üzerinedir..
Türkiye genelinde gençleri sokağa döküp, provakasyon çıkararak rant elde edilmek isteniyor..
PROVAKASYONA AMAN DİKKAT..!! Kardeşlerim biz cevabımızı sandıkta vereceğiz..
EMRE955 tarafından 21/Mar/14 01:54 tarihinde düzenlenmiştir -
EMRE955 bunu yazdı
Bugün yapılmış olan bu kapatma 25 Mart ta ortaya çıkacak kasetlerin korkusu üzerinedir..
Türkiye genelinde gençleri sokağa döküp, provakasyon çıkararak rank elde edilmek isteniyor..
PROVAKASYONA AMAN DİKKAT..!! Kardeşlerim biz cevabımızı sandıkta vereceğiz..
mantikli. Olabilitesi var.
-
-
Yaşadığım ülkeden tiksiniyorum artık , okadar cahil var mk.
-
Düşünsene Bilalin DNS ayarlarının nasıl değiştirileceğini Efkan Ala izah ediyor telefonda :)
-
hacked75 bunu yazdı
Düşünsene Bilalin DNS ayarlarının nasıl değiştirileceğini Efkan Ala izah ediyor telefonda :)
ve o ses kaydı düşüyor muhahha:D:.D:D
-
PanxeR bunu yazdı
Yaşadığım ülkeden tiksiniyorum artık , okadar cahil var mk.
+1
-
Bir insan bu kadar aptal olamaz arkadaş.Bunun altında başka bir şey var.Twitter'ı kapatmak kendi ayağına sıkmak olur diyecem ama bu Erdoğan için geçerli değil.O bu güne kadar krizlerden, kargaşadan beslendi hep.Şimdiden öyle bir oyun var sanırım.İnsanlar sokağa dökülecek kesin.Bende çıkarım büyük ihtimal.
Ama bu durumdan kazançlı çıkmaya çalışacak Erdoğan.Yine terör diyecek, darbe diyecek, çapulcu diyecek.Kendi tabanını toparlamaya çalışacak diye düşünüyorum.Yoksa bir stratejisi olmasa Twitter'ı kapatıp kendi ayağına sıkmaz.Senin trollerin bile Twitter'da.
Ayrıca madem Twitter'ı kapatıyorsun burada ne işin var derler adama
https://twitter.com/RT_Erdogan
-
Twitter'dan 'inceliyoruz' açıklaması
Twitter'ın ABD'nin San Francisco kentindeki merkezinden bir açıklama geldi.
Savcılık kararıyla Türkiye'de Twitter'a koruma tedbiri koyulmasının ardından (HABERE GİT) Twitter'dan bir açıklama geldi.
Şirket, "Türkiye'deki servislerimize erişimin engellendiğine ilişkin haberleri araştırıyoruz" dedi.
Twitter'ın ABD'nin San Francisco kentindeki merkezinden yapılan açıklamada, kullanıcıların cep telefonlarındaki SMS özelliklerini kullanarak tweet gönderebileceği belirtildi.
Ayrıntılı bir açıklama yapmayan şirket, “Türkiye'deki servislerimize erişimin engellendiğine ilişkin haberleri inceliyoruz" demekle yetindi.