Twitter Kapatıldı..
-
scarletbeard bunu yazdı
VALLAHİ BU İŞE TAYYİP MAYYYİP DEMEDEN HARBİDEN ÇOK SEVİNDİM.
AQ. HERKES FACEBOOK TWİTTER. ÇOK SEVİNDİM. ZATEN KULLANMIYORDUM. FRANSİZ KALIYORDUM.SÜPER OLMUŞ. HİÇ ACİLMAMASI DİLEĞİYLE.
Ne alaka yao :) Çekmiyosa anten tak gardaş
-
-
-
scarletbeard bunu yazdı
AQ. HERKES FACEBOOK TWİTTER. ÇOK SEVİNDİM. ZATEN KULLANMIYORDUM. FRANSİZ KALIYORDUM.SÜPER OLMUŞ. HİÇ ACİLMAMASI DİLEĞİYLE.
Tahribat ta zamanında kapatılmıştı , burada boşuna yaşıoz o zaman amk.
Burasıda hiç açılmasaydı ? Yada sen gitsen buralardan hava alsan gelsen. Süper olsa ?
-
Simdi aklima geldi bilal oglan gemileri satip facebook hissesi almis olmadin bunlar babadan ogula nesil yapmis olma ihtimalleri var
-
İnşallah fesbuk da kapanır da millet internetin ney olduğunu öğrenir aq :D
-
PanxeR bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
Tahribat ta zamanında kapatılmıştı , burada boşuna yaşıoz o zaman amk.
Burasıda hiç açılmasaydı ? Yada sen gitsen buralardan hava alsan gelsen. Süper olsa ?
azımı bozmayacam.ben böle insanların yaşadığı bi yerde olmak istemiyorum.ben twit takılmadım hiç ama milletin kullandıgı siteleri öle keyfi kapatırlarsa sende sevinirsen vay bu milletin haline.takıldıgın sitelerin hepsi kapanırsa ne bok yiyecen o zmn ? bu iş keyfi sonuçta
töbe töbe...
-
risk53 bunu yazdı
Facebook neden kapatsın ki :) Devletin işine geliyo kimliğin de yazmadığın şeyleri oraya yazıyosun xD
-
-
risk53 bunu yazdı
temenni değil ama bir ay bir denense millet ne yapacak.bunun uğruna ölecekler var.
telefon no ver faceden konuşalım
e-mail ver faceden canım
fotoğrafımı ver face ekledim
arkadaşlar buluşalım faceden anlaşırız..
dedim sizin facebookunuzada ... dediğim çok oldu.
kimsenin yüzünü göremiyorum.
yaptıkları iyi kötü her haltı koyuyorlar. ordan takip et ... olur canım
adam gibi kullanana sözüm yok