Unutuyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    edit 8|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    unuttum...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------
    unuttum...

eminmisin 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek

hanı unuttum demıstım yaa..yalandı, koca bı yalan...ben hala cıldırasıya ozluyorum bana "canım" degısını..hala gozlerım

senı arıyo gezdıgımız sokaklarda..hala esen her ruzgarda kokunu arıyorum,hala sacların dalgalanıyor ruyalarımda..hala her

gozlerımı kapatıgımda hıc bsey olmamıs gıbı gıdısın gelıyo gozlerımın onune..hayallerımızı umutlarımızı bana bırakıp

gıdısın,gelecegımızı omrumuzu bı kenara bırakıp gıdısın...sevıyorum derken aslında hıc olmayısın...ozluyorum yıne de

cıkmıyosun ya aklımdan,ınan ben en cok ona yanıyorum...ben her agladıgımda ellerınle sılerdın ya goz yaslarımı, senın ıcın

aglarken sılen kımse yok onları..hanı derdın ya dusmesınler yere,bı damla goz yasına kurban olurum dıye...gıttın ya artık

hepsı yere dusuyo, kurban oldugun yaslar senın ıcın yagmur gıbı bosalıyo gozlerımden...sen yoksun,benı sensızlıgımle benı

kımsesızlıgımle oylece bırakıp gıttın...artık o damlalar agır gelıyo bana,sen yoksun ya nefes almak zul gelıyo...

unuttum demıstım ya hanı yalandı...basımı omzuna yasladıgım gunler gelıyo aklıma..buyuk kocaman bı yalnızlık sarıyo

yuregımı..hanı unuttum demıstım ya koca bı yalandı.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    mndlna bunu yazdı:

hanı unuttum demıstım yaa..yalandı, koca bı yalan...ben hala cıldırasıya ozluyorum bana "canım" degısını..hala gozlerım

senı arıyo gezdıgımız sokaklarda..hala esen her ruzgarda kokunu arıyorum,hala sacların dalgalanıyor ruyalarımda..hala her

gozlerımı kapatıgımda hıc bsey olmamıs gıbı gıdısın gelıyo gozlerımın onune..hayallerımızı umutlarımızı bana bırakıp

gıdısın,gelecegımızı omrumuzu bı kenara bırakıp gıdısın...sevıyorum derken aslında hıc olmayısın...ozluyorum yıne de

cıkmıyosun ya aklımdan,ınan ben en cok ona yanıyorum...ben her agladıgımda ellerınle sılerdın ya goz yaslarımı, senın ıcın

aglarken sılen kımse yok onları..hanı derdın ya dusmesınler yere,bı damla goz yasına kurban olurum dıye...gıttın ya artık

hepsı yere dusuyo, kurban oldugun yaslar senın ıcın yagmur gıbı bosalıyo gozlerımden...sen yoksun,benı sensızlıgımle benı

kımsesızlıgımle oylece bırakıp gıttın...artık o damlalar agır gelıyo bana,sen yoksun ya nefes almak zul gelıyo...

unuttum demıstım ya hanı yalandı...basımı omzuna yasladıgım gunler gelıyo aklıma..buyuk kocaman bı yalnızlık sarıyo

yuregımı..hanı unuttum demıstım ya koca bı yalandı..

Zor olan karşı tarafa duyulan sevginin unutulması değil, yaşanan gerçekliğin her hatırlandığında içinde oluşturduğu bükte.

Nefes almak zul olmayı değil, hayata olan direncini ispatlar umarım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    edit 8|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    Yester Dediyse unutmuştur..

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ben hayatımda böyle mükemmel konu görmedim :)

gercekten araya hiç kimse cwp yazmadımı yoksa silindimi ? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    YesTERFoX bunu yazdı:
    unuttum...
    kimi ? kendini mi ? :)

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    yanlış anlaşılma olmasın, sadece gönlüm el vermiyor başlığın eskimesine, altlara gömülmesine =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 15911 Toplam Mesaj: 86