Unutuyorum...
-
edit 8|
-
unuttum...
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------
unuttum...
-----------------------------eminmisin
-
hanı unuttum demıstım yaa..yalandı, koca bı yalan...ben hala cıldırasıya ozluyorum bana "canım" degısını..hala gozlerım
senı arıyo gezdıgımız sokaklarda..hala esen her ruzgarda kokunu arıyorum,hala sacların dalgalanıyor ruyalarımda..hala her
gozlerımı kapatıgımda hıc bsey olmamıs gıbı gıdısın gelıyo gozlerımın onune..hayallerımızı umutlarımızı bana bırakıp
gıdısın,gelecegımızı omrumuzu bı kenara bırakıp gıdısın...sevıyorum derken aslında hıc olmayısın...ozluyorum yıne de
cıkmıyosun ya aklımdan,ınan ben en cok ona yanıyorum...ben her agladıgımda ellerınle sılerdın ya goz yaslarımı, senın ıcın
aglarken sılen kımse yok onları..hanı derdın ya dusmesınler yere,bı damla goz yasına kurban olurum dıye...gıttın ya artık
hepsı yere dusuyo, kurban oldugun yaslar senın ıcın yagmur gıbı bosalıyo gozlerımden...sen yoksun,benı sensızlıgımle benı
kımsesızlıgımle oylece bırakıp gıttın...artık o damlalar agır gelıyo bana,sen yoksun ya nefes almak zul gelıyo...
unuttum demıstım ya hanı yalandı...basımı omzuna yasladıgım gunler gelıyo aklıma..buyuk kocaman bı yalnızlık sarıyo
yuregımı..hanı unuttum demıstım ya koca bı yalandı..
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------hanı unuttum demıstım yaa..yalandı, koca bı yalan...ben hala cıldırasıya ozluyorum bana "canım" degısını..hala gozlerım
senı arıyo gezdıgımız sokaklarda..hala esen her ruzgarda kokunu arıyorum,hala sacların dalgalanıyor ruyalarımda..hala her
gozlerımı kapatıgımda hıc bsey olmamıs gıbı gıdısın gelıyo gozlerımın onune..hayallerımızı umutlarımızı bana bırakıp
gıdısın,gelecegımızı omrumuzu bı kenara bırakıp gıdısın...sevıyorum derken aslında hıc olmayısın...ozluyorum yıne de
cıkmıyosun ya aklımdan,ınan ben en cok ona yanıyorum...ben her agladıgımda ellerınle sılerdın ya goz yaslarımı, senın ıcın
aglarken sılen kımse yok onları..hanı derdın ya dusmesınler yere,bı damla goz yasına kurban olurum dıye...gıttın ya artık
hepsı yere dusuyo, kurban oldugun yaslar senın ıcın yagmur gıbı bosalıyo gozlerımden...sen yoksun,benı sensızlıgımle benı
kımsesızlıgımle oylece bırakıp gıttın...artık o damlalar agır gelıyo bana,sen yoksun ya nefes almak zul gelıyo...
unuttum demıstım ya hanı yalandı...basımı omzuna yasladıgım gunler gelıyo aklıma..buyuk kocaman bı yalnızlık sarıyo
yuregımı..hanı unuttum demıstım ya koca bı yalandı..
-----------------------------Zor olan karşı tarafa duyulan sevginin unutulması değil, yaşanan gerçekliğin her hatırlandığında içinde oluşturduğu bükte.
Nefes almak zul olmayı değil, hayata olan direncini ispatlar umarım.
-
edit 8|
-
Yester Dediyse unutmuştur..
-
ben hayatımda böyle mükemmel konu görmedim :)
gercekten araya hiç kimse cwp yazmadımı yoksa silindimi ?
-
YesTERFoX bunu yazdı:
unuttum...
kimi ? kendini mi ? :) -
yanlış anlaşılma olmasın, sadece gönlüm el vermiyor başlığın eskimesine, altlara gömülmesine =)