Uyku Felci
-
Uzun bi süre bi gecede defalarca başıma geldi allaha sükür şu aralar rahatım
ister inanın ister inanmayın küfür ettiğimde üstümdeki baskı öyle bir artıyordukii korkup dua etmeye başlıyordum öyle geçiyordu.
Defalarcaaa denedim hiç sonuna kadar küfür etmeye cesaret edemedimm..
Bi ara öyle bi hal almıştıki uyumaya korkar olmuştummm şükür rahatım bu aralar
-
albertinajeffley bunu yazdı
burda nıye atarlı tutarlı konusuyosunuz anlamıyorum kısıdekı hıtap seklı neyse ona gore davranırım ben buyum benm dedıgım dogrudur seklnde keskın bı konusma trzı olamaz..herkesın fıkrını merk etmısmdır.burda elestırcegıne ya fkır sun yada sus
Ouuu çok sert. Saygıyla uzaklaşıyorum.
-
Karabasan diye bişey yoktur. Beyin vücut uykuya geçince etkisinde kaldığımız bir rüyanın veya ani reflex hareketlerinin oluşup kolumuzu bacağımızı sağa sola çarpmamamız için felç etmesidir. Ani uyanma hallerinde ( ani bir ses mesela ) birkaç saniyeliğine vücudun toparlanması bazen gecikir hepsi bu.
-
burda nıye atarlı tutarlı konusuyosunuz anlamıyorum kısıdekı hıtap seklı neyse ona gore davranırım ben buyum benm dedıgım dogrudur seklnde keskın bı konusma trzı olamaz..herkesın fıkrını merk etmısmdır.burda elestırcegıne ya fkır sun yada sus
nickine bi bak şimdi, bir de altına bak. sonra 2 dakka düşün orda niye çömez yazıyor diye. dikkat edersen birçok forumdaki gibi rütbe yok burda. adminlerde bile admin yazmaz. ama yeni üyelerde çömez yazar. şimdi 2 dakka daha düşün niye yazıyor diye. gene de anlamadıysan diğer konulara bi bak burdaki insanlar arasındaki iletişimi gör. forumtr değil bura hele msn hiç değil facebook hiç hiç değil.
Prometheus tarafından 25/Ara/13 15:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdıalbertinajeffley bunu yazdı
nickine bi bak şimdi, bir de altına bak. sonra 2 dakka düşün orda niye çömez yazıyor diye. dikkat edersen birçok forumdaki gibi rütbe yok burda. adminlerde bile admin yazmaz. ama yeni üyelerde çömez yazar. şimdi 2 dakka daha düşün niye yazıyor diye. gene de anlamadıysan diğer konulara bi bak burdaki insanlar arasındaki iletişimi gör. forumtr değil bura hele msn hiç değil facebook hiç hiç değil. şimdi sus ve yalovaya devam et.
şu kendini tatmin etmeye çalışan çömezi boşverseniz. =) yorum atmaya deymezz bence
-
watervay bunu yazdı
Karabasan diye bişey yoktur. Beyin vücut uykuya geçince etkisinde kaldığımız bir rüyanın veya ani reflex hareketlerinin oluşup kolumuzu bacağımızı sağa sola çarpmamamız için felç etmesidir. Ani uyanma hallerinde ( ani bir ses mesela ) birkaç saniyeliğine vücudun toparlanması bazen gecikir hepsi bu.
Uyku felcini bilen bunu da biliyodur zaten, arkadaşımız bana troll gibi geldi :(
-
konusmaktan yoksun bazıları ıyısımı susim birbirinizi yiyin:)
-
MaxeL bunu yazdıPrometheus bunu yazdıalbertinajeffley bunu yazdı
nickine bi bak şimdi, bir de altına bak. sonra 2 dakka düşün orda niye çömez yazıyor diye. dikkat edersen birçok forumdaki gibi rütbe yok burda. adminlerde bile admin yazmaz. ama yeni üyelerde çömez yazar. şimdi 2 dakka daha düşün niye yazıyor diye. gene de anlamadıysan diğer konulara bi bak burdaki insanlar arasındaki iletişimi gör. forumtr değil bura hele msn hiç değil facebook hiç hiç değil. şimdi sus ve yalovaya devam et.
şu kendini tatmin etmeye çalışan çömezi boşverseniz. =) yorum atmaya deymezz bence
Sonunda ne demek istediğimi anlayan çıktı :) Eyvallah hocam. (1)
BaD_BoYs tarafından 25/Ara/13 16:02 tarihinde düzenlenmiştir -
watervay bunu yazdı
karabasan diye bişey yoktur :) sen bunu neye dayanarak söylüyorsun.. -
konusmaktan yoksun bazıları ıyısımı susim birbirinizi yiyin:)
Ahaha bu murit/muride nin sonu yakın gibi bu üslupla konuşursa. Tipik 15-18 yaş ergen üslubu :D
Şimdi birkaç sayfa geriye git ve bak kim konuşmaktan yoksun. Herkes kendi fikrini tutarlı bir biçimde anlatmış ama her fikre atıp tutup elin parmakları tarzında yeni bir akım başlatacak derinlikte örneği vererek trollüğünü göstermişsin.
torpedo_XL tarafından 25/Ara/13 16:03 tarihinde düzenlenmiştir