Uyku Felci

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Uzun bi süre bi gecede defalarca başıma geldi allaha sükür şu aralar rahatım

ister inanın ister inanmayın küfür ettiğimde üstümdeki baskı öyle bir artıyordukii korkup dua etmeye başlıyordum öyle geçiyordu.

Defalarcaaa denedim hiç sonuna kadar küfür etmeye cesaret edemedimm.. 

Bi ara öyle bi hal almıştıki uyumaya korkar olmuştummm şükür rahatım bu aralar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    albertinajeffley bunu yazdı

burda  nıye atarlı tutarlı konusuyosunuz anlamıyorum kısıdekı hıtap seklı neyse ona  gore davranırım ben buyum  benm dedıgım dogrudur seklnde keskın bı konusma trzı olamaz..herkesın  fıkrını merk etmısmdır.burda elestırcegıne  ya fkır sun yada sus 

Ouuu çok sert. Saygıyla uzaklaşıyorum.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Karabasan diye bişey yoktur. Beyin vücut uykuya geçince etkisinde kaldığımız bir rüyanın veya ani reflex hareketlerinin oluşup kolumuzu bacağımızı sağa sola çarpmamamız için felç etmesidir. Ani uyanma hallerinde ( ani bir ses mesela ) birkaç saniyeliğine vücudun toparlanması bazen gecikir hepsi bu.

Syntax error..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

burda  nıye atarlı tutarlı konusuyosunuz anlamıyorum kısıdekı hıtap seklı neyse ona  gore davranırım ben buyum  benm dedıgım dogrudur seklnde keskın bı konusma trzı olamaz..herkesın  fıkrını merk etmısmdır.burda elestırcegıne  ya fkır sun yada sus 

nickine bi bak şimdi, bir de altına bak. sonra 2 dakka düşün orda niye çömez yazıyor diye. dikkat edersen birçok forumdaki gibi rütbe yok burda. adminlerde bile admin yazmaz. ama yeni üyelerde çömez yazar. şimdi 2 dakka daha düşün niye yazıyor diye. gene de anlamadıysan diğer konulara bi bak burdaki insanlar arasındaki iletişimi gör. forumtr değil bura hele msn hiç değil facebook hiç hiç değil.

Prometheus tarafından 25/Ara/13 15:51 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

nickine bi bak şimdi, bir de altına bak. sonra 2 dakka düşün orda niye çömez yazıyor diye. dikkat edersen birçok forumdaki gibi rütbe yok burda. adminlerde bile admin yazmaz. ama yeni üyelerde çömez yazar. şimdi 2 dakka daha düşün niye yazıyor diye. gene de anlamadıysan diğer konulara bi bak burdaki insanlar arasındaki iletişimi gör. forumtr değil bura hele msn hiç değil facebook hiç hiç değil. şimdi sus ve yalovaya devam et.

şu kendini tatmin etmeye çalışan çömezi boşverseniz. =) yorum atmaya deymezz bence 

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    watervay bunu yazdı

Karabasan diye bişey yoktur. Beyin vücut uykuya geçince etkisinde kaldığımız bir rüyanın veya ani reflex hareketlerinin oluşup kolumuzu bacağımızı sağa sola çarpmamamız için felç etmesidir. Ani uyanma hallerinde ( ani bir ses mesela ) birkaç saniyeliğine vücudun toparlanması bazen gecikir hepsi bu.

Uyku felcini bilen bunu da biliyodur zaten, arkadaşımız bana troll gibi geldi :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    albertinajeffley
    albertinajeffley's avatar
    Dişi

konusmaktan yoksun bazıları ıyısımı susim birbirinizi yiyin:)

azcık o guzel beynınızı kullansanız hıc fena olmazdı hanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

nickine bi bak şimdi, bir de altına bak. sonra 2 dakka düşün orda niye çömez yazıyor diye. dikkat edersen birçok forumdaki gibi rütbe yok burda. adminlerde bile admin yazmaz. ama yeni üyelerde çömez yazar. şimdi 2 dakka daha düşün niye yazıyor diye. gene de anlamadıysan diğer konulara bi bak burdaki insanlar arasındaki iletişimi gör. forumtr değil bura hele msn hiç değil facebook hiç hiç değil. şimdi sus ve yalovaya devam et.

şu kendini tatmin etmeye çalışan çömezi boşverseniz. =) yorum atmaya deymezz bence 

Sonunda ne demek istediğimi anlayan çıktı :) Eyvallah hocam. (1)

BaD_BoYs tarafından 25/Ara/13 16:02 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    watervay bunu yazdı

karabasan diye bişey yoktur :) sen bunu neye dayanarak söylüyorsun..

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

konusmaktan yoksun bazıları ıyısımı susim birbirinizi yiyin:)

Ahaha bu murit/muride nin sonu yakın gibi bu üslupla konuşursa. Tipik 15-18 yaş ergen üslubu :D

Şimdi birkaç sayfa geriye git ve bak kim konuşmaktan yoksun. Herkes kendi fikrini tutarlı bir biçimde anlatmış ama her fikre atıp tutup elin parmakları tarzında yeni bir akım başlatacak derinlikte örneği vererek trollüğünü göstermişsin.

torpedo_XL tarafından 25/Ara/13 16:03 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 7646 Toplam Mesaj: 76