Uyku Felci

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

her ne kadar bilimsel aciklamasi olsada, bu karabasan bokunun seytani varsayimlari bi bizim cahillere mahsus degil. dunyanin her yerinde uzakdogudan , latin amerikaya bunu ruhani tarafa baglayan kitle hep var olmustur, olacaktir..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    albertinajeffley bunu yazdı

sana gore gecmıyodur  baskasına gore gecıyodur)

Ben küfür ediyom,dönüyom yatıyom tekrar,öyle bi geçiyor ki.Olayı abarrtmayak uyku felci vardır ,karabasan yoktur.

Karabasanın olmadığını ben askerde nöbetteyken anladım nasıl mı?

askerde nöbetteydim,sırtımı duvara yaslamış oturuyordum,herhal uyumuşum o durumda da aynı olayın oloması mantıksız,birinde yatıyon birinde oturuyon,diyecen ki ikisinde de uyuyon.Ama öyle olunca da karabasanın basma yöntemine uymamış oluyor.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı
    albertinajeffley bunu yazdı

sana gore gecmıyodur  baskasına gore gecıyodur)

Ben küfür ediyom,dönüyom yatıyom tekrar,öyle bi geçiyor ki.Olayı abarrtmayak uyku felci vardır ,karabasan yoktur.

Karabasanın olmadığını ben askerde nöbetteyken anladım nasıl mı?

askerde nöbetteydim,sırtımı duvara yaslamış oturuyordum,herhal uyumuşum o durumda da aynı olayın oloması mantıksız,birinde yatıyon birinde oturuyon,diyecen ki ikisinde de uyuyon.Ama öyle olunca da karabasanın basma yöntemine uymamış oluyor.

seninkisi karabasan değil ki bildiğin kuantumdaki süper pozisyon hacı :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

çok ta sikimde değil dua hakkındaki görüşleriniz ama saygı duyucaksınız. işkembeden konuşup saygısızlık yapmayacaksınız. 

adam dua edip geçiriyorsa size laf söylemek, "duayla geçer mi beaaaa" diye anırmak düşmez. adam sorununu öyle çözüyor sana ne ?

Hocam çok ta sikinde değilse neden başkaları saygı duymayınca önemsiyorsun ki ?Nasıl olsa sikinde değil?

Pragmatism&Realism
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Incanus
    Incanus's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Benim de geçenlerde hayatımda ilk defa başıma geldi. Gözlemlediğim kadarı ile tam uyku evresine geçmeden rüya görünce oluyor.

Bi gözlerimi açtım ulan hiçbiryerim hareket etmiyor vay amk ne acayip bişey demeye kalmadan tekrar kontrolü ele aldım. Keşke birkaç saniye daha sürseydi de adam akıllı hareketlerimi denetleseydim diye geçirdim içimden.

ben gözlerimide açamamıştım hocam sadece uyandığımı hissettmiştim 

Selam ver, alacaklı çık.
Toplam Hit: 7688 Toplam Mesaj: 76