Uyku Felci
-
her ne kadar bilimsel aciklamasi olsada, bu karabasan bokunun seytani varsayimlari bi bizim cahillere mahsus degil. dunyanin her yerinde uzakdogudan , latin amerikaya bunu ruhani tarafa baglayan kitle hep var olmustur, olacaktir..
-
albertinajeffley bunu yazdı
sana gore gecmıyodur baskasına gore gecıyodur)
Ben küfür ediyom,dönüyom yatıyom tekrar,öyle bi geçiyor ki.Olayı abarrtmayak uyku felci vardır ,karabasan yoktur.
Karabasanın olmadığını ben askerde nöbetteyken anladım nasıl mı?
askerde nöbetteydim,sırtımı duvara yaslamış oturuyordum,herhal uyumuşum o durumda da aynı olayın oloması mantıksız,birinde yatıyon birinde oturuyon,diyecen ki ikisinde de uyuyon.Ama öyle olunca da karabasanın basma yöntemine uymamış oluyor.
-
NetBABA bunu yazdıalbertinajeffley bunu yazdı
sana gore gecmıyodur baskasına gore gecıyodur)
Ben küfür ediyom,dönüyom yatıyom tekrar,öyle bi geçiyor ki.Olayı abarrtmayak uyku felci vardır ,karabasan yoktur.
Karabasanın olmadığını ben askerde nöbetteyken anladım nasıl mı?
askerde nöbetteydim,sırtımı duvara yaslamış oturuyordum,herhal uyumuşum o durumda da aynı olayın oloması mantıksız,birinde yatıyon birinde oturuyon,diyecen ki ikisinde de uyuyon.Ama öyle olunca da karabasanın basma yöntemine uymamış oluyor.
seninkisi karabasan değil ki bildiğin kuantumdaki süper pozisyon hacı :D
-
BeyinAdam bunu yazdı
çok ta sikimde değil dua hakkındaki görüşleriniz ama saygı duyucaksınız. işkembeden konuşup saygısızlık yapmayacaksınız.
adam dua edip geçiriyorsa size laf söylemek, "duayla geçer mi beaaaa" diye anırmak düşmez. adam sorununu öyle çözüyor sana ne ?
Hocam çok ta sikinde değilse neden başkaları saygı duymayınca önemsiyorsun ki ?Nasıl olsa sikinde değil?
-
torpedo_XL bunu yazdı
Benim de geçenlerde hayatımda ilk defa başıma geldi. Gözlemlediğim kadarı ile tam uyku evresine geçmeden rüya görünce oluyor.
Bi gözlerimi açtım ulan hiçbiryerim hareket etmiyor vay amk ne acayip bişey demeye kalmadan tekrar kontrolü ele aldım. Keşke birkaç saniye daha sürseydi de adam akıllı hareketlerimi denetleseydim diye geçirdim içimden.
ben gözlerimide açamamıştım hocam sadece uyandığımı hissettmiştim